Ahojte.Objednávali ste si niektorá kont.šošovky cez net?Moja očná mi vravela že za kvalitu neručí a môžu mi poškodiť oči, no neviem či jej mám veriť.Veď ona na tom tiež zarába.Neviem sa rozhodnúť či objednať alebo nie, predsa sú oveľa lacnejšie ako u lekára.
ja som si prve kupila od ocnej a kedze mi vyhovovali - az na cenu teda 😠 tak si odvtedy kupujem dalsie balenia cez net....a ziadny problem 😎 na krabicke usetrim aj 20-30€ 😎
@zuzu101 ja si len cez internet objednavam uz niekolko rokov 😉 nikdy som ziaden problem nemala ... objednavam si presne tu istu znacku co som zvykla u mojej dr. kupovat 🙂
Ja práve riešim dilemu - či riskovať a kúpiť dioptrické okuliare cez net - potrebujem aj na čítanie aj do diaľky no a v optikách sú tie rámy v astronomických cenách. neviem pri astigmatizme, či sa doporučujú kont. šošovky a tak zatiaľ potrebujem dvoje okuliare. Dokonca som sa dopočula, že existujú aj dipotrické sklá v ktorých sú dioptrie aj na čítanie aj do diaľky - a nie je to lomené ale že cena ide od 150 €za jednu dioptriu čo si teraz vážne nemôžem dovoliť. A tak tento môj monológ uzatváram - dnes sú okuliare luxusom ☹
@bambi9
@k.a.t.k.a.
kocky, prosim vas, napiste mi do IP, cez aky eshop si objednavate sosovky, dakujem!
sosovky su super .. sice ich obcas prestriedam s brylkami, ale nedam na ne dopustit 🙂 z netu su vzdy lacnejsie ako u ocnej.. objednavam si zo sosovky-kontaktne.sk.. vacsinu maju na sklade, a super je to, ze v ramci BA si ich mozte vyzdvihnut uz aj osobne .. a su o polku lacnejsie ako od mojej tetusky ociarky 🙂 ak niekto chcete, mozete pri objednavke zadat moj kupon na zlavu 3%-
qh1e8d0x
Doktori na šošovkách dosť zarábajú, takže by som sa vykašľala na to, čo ti povedala / povedal. Ma taky najskôr strašila nekvalitou, že je to len veľký business. Objednávam tie isté šošovky, z tej istej stránky už hrozne dlho ( http://www.vasesosovky.sk/acuvue-2.html ) a nemôžem proti nim povedať nič, nemaju jedinú nevýhodu. Stojí to ďaleko menej peňazí ako v optike, dostaneš k tomu treba niekedy aj puzdro alebo roztok, pošlú ti to pokojne do druhého dňa, takže ani nemusíš hľadať najlacnejšie optiku a behať po celom meste.
Musíš sa rozhodnúť či chceš nosti skôr mesačné alebo dvojtýždňové, ma vyhovujú skôr tie na 14 dní a akú značku. Tá čo mám ja je jedna z najlepších, ale až si nejakú vyberieš, zvykneš si na ňu a bude to OK.
pokial mas svoju znacku, ktoru si doteraz pouzivala a vies aj presne dioptrie, tak by som sa toho nebala...a ak nie, tak skus najprv normalne kupit v optike, kde ti poradia aj vyskusaju a ked sa ti minie balenie z optiky, s ktorym si bola spokojna, tak potom si uz kludne objednaj tu istu znacku cez net...