ahojte, mate niekto skusenost cez tuto firmu co sa zaobera vypoctami ohladom tehotnosti, terminy, ovulacie, riziko potratu atd... chcela by som vyskusat len neviem ci sa mi oplati zaplati??? ci to nebude nejaky podvodik?????
Mala som od nich plodné dni, aby som otehotnela. Myslela som, že si objednávam výpočet od Dr.Jonáša. Riadili sme sa tým rozpisom asi pol roka a nič sa nedialo. 😖 Až tu na MK som sa dočítala, že s Dr.Jonášom nemajú nič spoločné. Tak som sa spojila priamo s Dr.Jonášom, nechala si vypracovať výpočet a hneď na prvý termín, ktorý mi určil som otehotnela. 😅 😅 On nepočíta žiadne riziko potratu, ale dobrú životnosť, čo sa mi zdá aj dosť logické, však kto by chcel potratiť? 😒 A ešte za to nepýta také nekresťanské peniaze ako chlapecdievča. Skús sa ozvať priamo Dr.Jonášovi. info@centrumjonas.com
Mala som od nich plodné dni, aby som otehotnela. Myslela som, že si objednávam výpočet od Dr.Jonáša. Riadili sme sa tým rozpisom asi pol roka a nič sa nedialo. 😖
Až tu na MK som sa dočítala, že s Dr.Jonášom nemajú nič spoločné. Tak som sa spojila priamo s Dr.Jonášom, nechala si vypracovať výpočet a hneď na prvý termín, ktorý mi určil som otehotnela. 😅 😅
On nepočíta žiadne riziko potratu, ale dobrú životnosť, čo sa mi zdá aj dosť logické, však kto by chcel potratiť? 😒
A ešte za to nepýta také nekresťanské peniaze ako chlapecdievča.
Skús sa ozvať priamo Dr.Jonášovi.
info@centrumjonas.com