Máte skúsenosť s kvetmi z katalógu Sieberz?

erienka
2. mar 2014

Ahojte, máte nejakú skúsenosť s kvetmi z katalógu Sieberz? Už sa teším na novú sezónu, ako si opäť vyzdobím balkón. V katalógu majú naozaj krásne kvety, len neviem, či mám tomu veriť a nekúpiť si priesady radšej naživo v záhradnom centre.
Pokiaľ ste cez Sieberz kupovali, máte skúsenosť aj s ich jahodami do závesných kvetináčov? Na obrázku vyzerajú krásne...Ďakujem

petrula21
2. mar 2014

Ahoj, moji rodičia odtial objednávajú kvety na záhradu každý rok a sú spokojní 🙂 no s jahodami skúsenosti nemáme 🙂 teraz sme odtial objednali ešte aj strom magnolie tak sme zvedaví, ale kvety môžem odporúčať

leninka75
3. mar 2014

@erienka ..ahoj ja som minulý rok 1x od nich objednala jahody na balkón pre deti...neboli síce také nádherné ako na obrázku, ale však to je pochopiteľné, je to reklamný ťah ......mne rodili od cca mája do októbra 😵 ...veľa plodov nemali, ale pre deti to bola chuťovečka a zážitok vybehnúť na balkón a odtrhnúť si jahôdku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ...a zrejme by ešte nejaké jahôdky boli aj neskôr len sme sa už potom rozhodli nechať ich oddýchnuť a zakopali sme ich do zeme na prezimovanie..akurát teraz cez víkend sme ich vykopali a nasadili do nádob..zimu prežili všetky...dokonca som si všimla na jednej rastlinke už maličký nový plod 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ........

erienka
autor
3. mar 2014

@leninka75 dakujem, tak to teda skusim aj ja, uz sa tesim 🙂

leninka75
3. mar 2014

@erienka ......držím palce, aby sa rastlinky vydarili!!! 🙂