Máte skúsenosť s Interklinik, Einsteinova Bratislava?

lilix
30. júl 2010

Zdravim. Potrebovala by som vediet, ci niekto nema skusenost s Interklinik na Einstajnove ulici. Ci su doveryhodni. Mam znameho a chce si tam dat spravit nejaky zakrok. Ma platit mesiac vopred a boji sa, ci to nie je len podfuk.. Koli operacii pride az z anglicka. Neviete niekto? Nepoculi ste? Dik 🙂

martinka54
30. júl 2010

urcite ano, sice ja som bola operovana v inej klinike, ale vsade je to tak, ze sa plati vopred. ja si pamatam, ze jednu splatku som platila 2 tyzdne pred operaciou a druhu tyzden alebo tak nejako. potvdenia som si nechala a priniesla do kliniky v den operacie a vsetko prebehlo v poriadku.

bellada
2. aug 2010

@lilix - interklinik uz funguje nejaky ten cas, takze urcite to nie su ziadní podvodnici, to by sa o tom uz davno vedelo keby zhrabli peniaze a nic nevykonali 😉 a pocula som o nich iba dobre, maju dobrych odbornikov, ktori pracovali aj v zahranici 😉

silvia55
21. sep 2012

Neodporučam INTERKLINIK !!!.
Oklamali ma o peniaze, bola som na operácii nosa a platila som aj zato, začo som platiť nemala a aj zato, čo na nose vôbec nemam spravene na čom sme sa s chirurgom dohodli.
V živote ma tam už neuvidia a to som chcela ešte iny zakrok ne tejto klinike.

rainee
21. dec 2012

mna by zaujimalo aki su tam zubari a ci (ne)odporucate niekoho konkretneho...

lula055
21. mar 2013

Ahojte,
Chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s augmentaciou na interklinik...konkretne MUDr. Racz...dakujem

16kristina02
3. máj 2013

@lula055 ahojky, moja kamoška tam bola pred dvomia týždnami na augmentacii u dr racza a je velmi spokojna, fakt jej urobil nadherne prsia, ja sa zvažovala interklinik a iem pezinok ale asi pojdem do interkliniku v koncom augusta.

lilien23
7. júl 2013

Ja som klientkou interkliniku uz asi 3 roky, zacala som tam chodit k zubarovi, su sice dost drahy, ale nelutujem .... teraz som po augmentacii 4 dni, mam stale bolesti bo mi davali silikon pod sval, ale kazdy den sa to zlepsuje .... zatial som spokojna, uvidime ako to bude cele pokracovat .... operoval ma pan Mudr. Racz a mne zda ako velmi prijemny a seriozny doktor .... a zo skusenosti s Interklinik si to myslim o vsetkych lekaroch co su tam, bola som celkovo asi u 5-6 doktoroch .... a inak tiez som platila vopred cca 3 tyzdne a celkom s tym suhlasim nakolko sa nejedna o velkokapacitnu nemocnicu ale o kliniku kde sa staraju o pacienta co najlepsie, pri vacsom pocte pacientov by to nefungovalo .... mala som 24hodin poruke sestricky ktore by mi aj modre z neba zniesli .... takze spokojnost!!!!

aalyaah
23. jan 2014

Máte niekto skúsenosti s liposukciou na tejto klinike? Mám uz u nich stanovený termín op u dr. Hederu, ale brucho mi chcú robit za kazdu cenu v celkovej anesteze a toho sa nejak obávam, pretože som čítala, že na iných klinikach vykonávajú brucho aj v lokalnej. Ďakujem

tinkaronko0710
13. apr 2014

Ja sa tam chystám v stredu, tiež na operáciu za dr. Raczom, ale bojím sa ako fras.poraďte prosim

dossier
16. jún 2014

Bola som tam u zubara,lebo som potrebovala povytahovat nervy z jedneho zuba.za endodonticke osetrenie som dokopy platila 300eur a to este ho nemam ukonceny,este blombovat o niaky cas,kedze korunka stoji 500eur a to uz nemam.su priserne drahi,uz by som tam nesla.ale zase su dobri.ale aj tak to za tie peniaze nestalo.

janulka645
11. okt 2014

Ma niekto tam skusenost s rinoplastikou?kto operoval, aka bola starostlivost a hlavne konecny vysledok ma zaujima! Dakujem!

luucciaa
29. apr 2015

Na rhinoplastiku urcite do BB sukromna klinika dr. Kovac. Je to v areali statnej nemocnice v BB. Idem tam v septembri na kompletnu rhinoplastiku a po konzultacii mam velmi dobry pocit z nich. I odporucania inych lekarov na tuto kliniku boli pozitivne. Takze urcite nosiky tam 😉 augmentaciu pojdem tiez ale az po druhem tehu... dojcenie zanechalo a este zanecha sve nasledky 😀 zvazujem dr. Cervena v BB alebo Interklinik.

julianakleinova
3. sep 2017

Ahojte 😉
Chcela by som ísť na liposukciu na Interclinic 🙂 oplatí sa mi to ? Viete mi niekto povedať kto má skúsenosti ako to prebiehalo aj s peniazmi ? koľko kg vám zobrali ? či to zálezi od ceny ? boli ste spokojne ?
Prosím odíšte ďakujem 🙂

sangre
6. jan 2018

Ahojte kocky pisete o interkliniku chcem sa spytat na gynekologiu konkretne na Dr.Gavornikovu mate skusenosti aka je ??je spolahliva ste snou spokojne dakujem

bajba318
8. máj 2018

Ja Interklinik odporucam kde som bola na 2 zákroky prsia a brucho Mudr.Racz prístup a všetko okolo toho v pohode ...

majajurova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarka12345
1. júl 2018

Interklinik z osobných skusenosti absolutne neodporucam. Za ceny ktore si uctuju sa ku zakaznikovi chovaju ako k ovci. Neviem ako je to na ostatnych oddeleniach, gynekologicke oddelenie neodporucam!!!

sangre
1. júl 2018

@klarka12345 ano tiez sa pripajam co sa tyka gynekologie velmi zle skusenosti odflaknute vysetrenie zanedbana starostlivost za tie peniaze dakujem pekne 👎👎

zvavrincova
30. júl 2018

@majajurova ta klinika funguje už vyše 20 rokov, čiže nemyslím, že to čo sa píše na tej stránke je pravda, skôr nejaky riadny hoax 😃 čo sa týka služieb, masáže v spa som vyskúšala tiez a cenovo patria v Bratislave ešte k tým prijateľným a kvalitou k najlepším ☝🏽😉 samozrejme, 100 ľudí-100 chuti, aj keď, ak sa rozhodujem, kam na masáž, zaujíma ma skôr názor na masérov, než finančne pomery zariadenia 🙂 pekný deň

jana16118
13. sep 2018

gynekologia v interklinik katastrofa...sestricky mile, ale len dovtedy, kym neskasirovali poplatok za rocny manazment klienty, ako to nazvali (130€), co nie je malo a tym zhasla akakolvek ochota a starostlivost...nieco otrasne...telefony nedvihaju, ked potrebujem zistit vysledky z krvi, len slubuju, ze zavolaju spat a uz je to skoro mesiac, co sa tam neviem dovolat...takze asi tak..nikdy viac k nim uz nepojdem..

lucianka16
14. mar 2019

@sangre ahojky vidím, že si sa zaujímala o pani Dr. Gavornikovu, aj. Si tam. Bola? Ako si ňou spokojná?

sangre
27. mar 2019

@lucianka16 ahoj bola som u nej nebola som spokojna vysetrenia odflakala 5minut vnutri isla som prec velmi rychlo utz tiez velmi rychlo odflakla prve tehotenstvo kde mi bol zisteny ES by bola videla keby NT utz neodflakla pri druhom som isla k mudr.Diveky top doktor gynaex

lucianka16
2. apr 2019

@sangre ďakujem pekne, už som. To poriesila 😉

konik43
5. dec 2020
Používateľ konik43 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od konik43.

Bola som v Interklinik na preventívnom gynekologickom vyšetrení +cytologia. Platila som cez 100€. Je to drahé, cena trošku zaskočila, ale chápem to,keďže je to súkromná klinika.
Pristup u pani gynekologicky bol profesionálny, avšak by som očakávala viac empatie, keďže my bežné pacientky nie sme odborníčky v tejto profesii. Chceme byť len vyšetrene a predovšetkým zdravé. Zažila som aj milsich gynekologov, lenže môj nemal práve čas ma vyšetriť . Chápem, že sme všetci ľudia a môžeme mať blbí deň, ale za tú sumu by som očakávala nadštandard (niečo viac napr. milší prístup) a nie štandard.

milmark5
28. jún 2021

Prosím aké máte skúsenosti s Interklinik urológia,konkrétne s dr. Brezom?

zuzika33
22. máj 2022

mna uplne dostalo ze som dala recenziu a potom si ma podla mailu dohladali a nutili recenziu zmazat stylom ze vedia aku mam anamnezu a neviem co... ze inech im nerobim zlu povest a pod. urcite nie som jedina lebo zle recenzie miznu pravidelne. ak mate istotu ze dany lekar je dobry (realmi ludia s podobnym problemom odporucia), tak je fajn ist do toho. ja som mala dobru skusenost s jednou sluzbou a druhou uz vobec nie. vadil mi pristup sestriciek a ze mi zmenili termin, kricali atd. a to teda mala aj ina znama ako skusenost.

slavka459
20. júl 2022

Neschopnosť dodržať dohodnutý termín ani časovo ani dátum