Máte reálnu skúsenosť s e-shopom MusisMat ?

zuzkamargit
27. jan 2020

Baby máte reálnu skúsenosť s týmto e-shopom? Celé je to tam divné, platiť on-line ani na dobierku sa nedá. Po vytvorení objednávky mi chodí dokola len sms-ka, kde je číslo objednávky a účet, kde mám poslať €.

flimelka
27. jan 2020

uz len ten nazov podla mna hovori za vsetko 🙂

janinka007
27. jan 2020

že sme tím expertov a sídla tu 😀 https://www.google.com/maps/place/Jaurisova+515...

gaaspi
27. jan 2020

@janinka007
Co tam je? Mne blbne net neukaze mi link.

janinka007
27. jan 2020

@gaaspi nejaký obytný barak 😀

kiwi3
27. jan 2020

nepoznam, ale na dobierku predsa posiela len minimum eshopov vzhladom na serioznost ludi. a sidlo predsa mozu mat naozaj hocikde. sidlo nie je sklad

gaaspi
27. jan 2020

Podnikatelia si napisu firmu na svoj byt a take. Schrankove firmy. Objednas nieco, tvoje peniaze skoncia niekde v cine ani nevies u koho. S Aliexpresom mame zle skusenosti, zle poslali a neda sa nikde reklamovat. Radsej si kupujem v bazare ci v zalozni kde viem tu vec fyzicky pozriet/ohmatat. Alebo cez inzerat ci uz bazos alebo blsaky co robievaju v parku a aj tu je ten bazarik. Tam aspon sa viem stretnut s predavajucou a pozriet si ten mobil napriklad. E-shop je blbost.

janinka007
27. jan 2020

Prevádzkuje to nejaký 24 ročný mladík

ankaevka
27. jan 2020

ja si vždy najprv pozriem adresu a telefonický kontakt na stránke, až potom objednávam..tu sa dá kontaktovať iba cez mail a to ma vždy odrádza..a adresa je ČR..no neviem
@janinka007 píše, že nemá sklady, tovar posiela priamo výrobca, on je ako taký sprostredkovateľ, preto môže mať sídlo aj doma

predajmamina
27. jan 2020

@janinka007 myslím si že s vekom to nemá nič

leli7
29. mar 2021

@zuzkamargit ja som si objednala pred 3tyzdnami stranka je medzicasom zrusena pisala som km mail o vratenie penazi nereaguju...:-/ tebe dosiel ten tovar nakoniec?

zuzkamargit
autor
30. mar 2021

@leli7 neuhradila som to a po dlhom case mi prestala chodit aj ta otravna sms