Dobrý deň,
máte prosím niekto reálne skúsenosti s predajom svojich vlasov? Ako to prebiehalo a koľko vám zaplatili? Totiž prešla som neúrekom stránok s výkupom a jednoznačne som zamietla možnosť odstrihnutia doma a poslania vlasov, pretože sa bojím, že by som peniaze už nikdy neuvidela. Zvažujem výkup osobne v kaderníctve, ale aj tam sa môže stať, že mi odstrihnú 60 cm vlasov a povedia, že sú v zlom stave a dajú mi za ne 10€ a potom z nich spravia 300€ parochňu. Všade majú uvedené orientačné ceny s poznámkami, že musia byť aspoň 40 cm dlhé, nikdy nefarbené, zdravé a cena sa odvíja od gramáže, vlasy sa ešte vyčesávajú, a potom od kvality, čo je dosť subjektívny faktor. Veľmi by ma potešili reálne skúsenosti, či sa to oplatí, lebo s odstrihnutými vlasmi v kaderníctve už bude neskoro plakať nad rozliatym mliekom.
(PS naozaj potrebujem tie peniaze, inak by som vlasy darovala alebo v prvom rade nad niečím takým ani nerozmýšľala)
- z vlasov chcem predať 60 cm, mám husté, rovné, nikdy nefarbené, zdravé hnedé vlasy, nefénujem si ich, nenatáčam, nežehlím, nepoužívam laky na vlasy a suché šampóny, orientačná suma poteší
Ďakujem
Ahoj tak ja som pred časom predala svoje asi po 3,4 mesiacoch od odstrihnutia ,mám blond a boli 48 cm a pani mi za ne dala 60€...ale mám dosť jemné vlasy ,nie najkvalitnejšie, cop bol dosť riedky,ale páčila sa jej farba...zalezi od daného kaderníctva, súkromnej osoby a tak ale ja so problém nemala, napísala mi dohodli sme cenu, poslala som na dobierku prebrala všetko prebehlo ok,ešte sme si potom napísali čo ako ale bola spokojná...v žiadnom prípade neposielakte dopredu peniažky...este dobierku aj to je risk...drzim palce
https://vykupujemevlasy.sk/,odporucam,dvakrat sme posielali vlasy,dobierkou bez problemov
Ja mam len skusenost s darovanim (2x). Na vlasoch nikdy nezbohatnes ale mozes pomoct zenam co ich rakovina pripravila o korunu krasy. Daj do googlu alebo fb "Vystrihajsaslovensko" a tam mas vsetke info. To ja len keby si chcela rozmyslat nad charitativnym riesenim 🍀😊
Ja som dostala za 50cm ak si dobre pamatam za 150 eur
Dobry den. Ak by ste mala zaujem sa ostrihat, zdarma vas osteiham, aj strih spravim a odkupum vlasky 🙂 pekny den
@angelika1111 Dobrý den odkial ste prosím?
@satmar dobry den. Okr Ga a vy?
@angelika1111
@angelika1111 napísala som vám správu
@angelika1111 dobry den ,daju sa vam aj poslat vlasky ? Dakujem
@kelina dobry den. Ake mate vlasky? Daju ,samozrejme. Odkial ste? Da sa poslat prosim foto pri centimetri vely cop na dennom svetle? Dakujem
@angelika1111 pisala som spravu
U nás dve dievčatá - 13 a 15 rokov, vlasy asi 40 cm, stredná hustota, 50 e dostali spolu. Strihané u kaderníka