ahojte, radi citate dana? a preco? vasa naj? atd....
tak ja som čítala od Dána Červeného kapitána. Ako - nebolo to zlé, ale nie je to moja šálka kávy, takže ďalšiu už zrejme čítať nebudem 😉
jooj,ja som čítala 5 kník,to mi kamoška požičala a boli super. Viem že už je daľšia,tak tú si budem musieť kúpiť,lebo kamoška už býva v KE.......no je to bomba a fakt super knihy,snáď ani lepšie kriminálky som nečítala....takže ja ho poznám 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ahoj blesk - ja ho proste zboznujem, mam od neho vsetky jeho knihy ....je to paraaaaaaaada 😵 😵 😵 😵
No, my máme doma tiež všetky knihy od neho... Môj manžel ho má rád.. Ja som od neho začal tiež čítať.. Prečítala som si dve knihy... Beštia a Popol všetkých zarovná... Tá druhá bola trochu zamotaná, ale aj tak sa mi to veľmi páčilo.. Tak sa teším na ďalšiu 😀
Ja som teraz kúpila pre kamošku knihu od Dána - Noc temných klamstiev. Ja som ju nečítala, no dúfam, že jej sa bude páčiť, kupovala som ju na základe recenzií.
Ja som zatial precitala Nehanebne neviniatko, Popol vsetkych zarovna a Bestiu... no, dalo sa, vcelku to bolo dobre, aj ked nie uplna bomba, ale ked na ne natrafim v kniznici tak si precitam aj dalsia, kupovat ich nebudem 😉
tak ja som na detektivky no tieto nic moc,preto som sa nepridala ze mne sa ako spisovatel nepaci
a podobá sa to aspoň trochu na jefferyho Deavera?
citala som :noc temnych klamstiev,bestia,sara,cela c.17 a knieza smrt
Dán je úžasný,uple ho žerem a čítam vkuse....mne sa najviac páčila kniha Nehanebné neviniatko,lebo som nečakala že sa to skončí tak ako sa to skončí 😵
Mne praveze koniec v " nehanebne neviniatko" bol nejako jasny od zaciatku...
Titkovamiriam, ja som tiez na ine detektivky - take vacsie masiarcinky 😝
ahojte
ja dana rada čítam, ale som z neho občas zmätená, ináč kto má rád mäsiarčinu, odporúčam dominikovu Beštiu, humus, skoro som grcala 😝 Teda kniha je dobrá, len príliš podrobne opísané brutality.
TEraz čítam noc temných klamstiev....tento štýl troch časových línií nemusím, škoda 😅
caute 😵 😵
ja som uz precitala aj tu jeho najnovsiu knihu Mucha, aj ta bola skvela ....u mna jednoznacne naj autor 😉
akoze pise naozaj realisticky a nevynechava ani podrobne popisy roznych nechutnosti a pod. ale to ho dost lisi od ostatnych autorov si osobne myslim
no mne ináč strááááášn pripomína Mcbaina....teda ak sa tak píše. Toho čítala už ako 14 ročná žaba 😀 Ešte aj postavy sú rovnaké, pekný blondiak a uhrančivý talian/španiel. Trošku je to rovnaké, ale rada ho čítam, muchu má švagor, už sa teším 😵
hmmm....ten macbain mi nic nehovori, nevies nahodou nazov nejakej jeho knihy nech trosku googlim? 😀 a nech mozem teda porovnat s dominikom 😉
dominik je perfektny,vzdy si kupim novu knizku ked cestujeme k svokrovcom do Ciech,a cesta tam a naspat a je po nom... 😀 😀 😀
Noc temných klamstiev,Nehanebne neviniatko. cela c.17 precitane..a v celku zaujimave...na ostatne nie je cas 🙄
mcbain - 87 revír...to by ti malo vyhodiť, píše o fiktivnom meste, tuším Isolda, detektíva Carera, je talian, nemám doma jeho knihy, sú o ocina
našla som ho na wikipedii
http://sk.wikipedia.org/wiki/Ed_McBain
ináč on už zomrel☹
martinka - dik moc...idem popozerat 😉
fuuuuuu ale tu u nas maju vacsinou knihy pisane po cesky. slovenske akosik neviem najst ☹ ako nie ze by som nerozumela po cesky, ale pri citani mi to dost vadi 😅
mam rada krimi a podobne zapletky, takze autori ako brown, deaver a dan mi rezu. teraz som citala noc temnych klamstiev a zhltla som ju doslova. tesim sa na dalsie.
kati - tak potom tak rychlo zhltnes aj tu najnovsiu knizku od dana - mucha sa vola 😉
Ahojte 😉
ja som čítala od neho zatiaľ len Noc temných klamstiev - mne sa páčila, určite si od neho ešte niečo prečítam 😅
moja srdcovka je klasika-detektívky Zelenej knižnice 😎 Perry Masona som čítala veľa krát 😀 😀 a stále ma baví 😅
aj ja milujem zelenú knižnicu 😀 😀 Otec má snaď cez 50 kníh z tejto "série", aj keď nie všetky sú dokonalé
Ja som od neho prečítala už všetky... strašne dobre píše, sa vždy smejem pri ňom... už sa teším na MUCHU !!!!! 😵
ja som od neho precitala Noc temnych klamstiev a bola som uchvatena. Teraz zacinam citam bestiu, ale asi mam na nu prilis slaby zaludok. Normalne sa mi nechce ju znova otvorit a ponorit sa do deja 😝
elize
beštia bol hnus, fuj....ale aj ja ho zbožňujem, práve sa tiež chystám na muchu.
Len mi vadí, že tak skáče v rokoch, v ktorých sa odohráva dej. Raz sú všetci mladučký, potom majú dospelé deti...kto si má viesť evidenciu, kedy sa komu narodili deti 😎
našla som vás tu...
Dánove knihy hltám, všetky sú super, ale tie s politickým podtónom mi nerežú až tak, Napr. Červený kapitán sa mi nepáčila ani kniha ani film.
to že skáče v rokoch je ok, aj v iných románoch je to tak, že približuje autor co je teraz a čo bolo - čo ovplyvnilo súčasnosť.
čo sa týka chronológie jeho románov, dajú sa čítať ako samostatné príbehy, alebo na stránka Slovartu je zoznam , poradie ako ich vydávali aj zoznam ako idú chronologicky podľa období /rokov v reáli.
o pár dní vychádza tuším 34., čo koľká aj sa už teším.
pekné čítanie
nechce sa mi verit, ze ho nepoznate... alebo sa tu este nik taky nezastavil... ☹