Máte práčku a sušičku v jednom?

edan11
23. nov 2015

Ahojte! Uvažujeme nad kúpou práčky so sušičkou, ale počula som, že to nie je najšťastnejšie riešenie, že sú viac poruchové ako samostatná sušička. Ak máte skúsenosti, prosím podeľte sa, nechcem investovať do niečoho, čo vydrží akurát tak do ukončenia záručnej lehoty. Ďakujem veľmi pekne. Elena.

limetka69
23. nov 2015

Presne na to som sa pytala v elektre a dostala som takuto odpoved. Doslova ma odhovarali, ze ak chcem tak urcite osobitne. Asi na tom nieco bude 🙂

lillien11
23. nov 2015

My máme,máme ju 4 roky zatiaľ a zatiaľ všetko v pohode ,som spokojná 🙂

reny2010
23. nov 2015

Mame aj my,a spokojnost uz 4,5roka.

guglina
23. nov 2015

My mame uz druhu, perie aj susi vyborne ale pravda je ze obidve sa nam pokazili, nastastie este v zaruke ale nebolo to prijemne byt niekolko dni bez pracky kym pride opravar, objedna nahradny diel... pri druhej sme mali ale problem ze opravar povedal ze objednal nahradny diel ale potom sa neozyval, ked sme mu volali tak vzdy tvrdil ze stale caka na tento diel a asi po mesiaci proste prestal dvihat telefon.. potom sme kontaktovali centralu danej znacky, oni slubili napravu ale nestalo sa... nakoniec po polroku konecne vyriesil reklamaciu predajca vratenim penazi... preto ak sa rozhodnes pre pracku so susickou urcite ti neodporucam znacku Candy napriek tomu ze ako som pisala na zaciatku perie aj susi naozaj perfektne

prasiatko30
23. nov 2015

Urcite pracku a susicku osobitne - daju sa dat jedno na druhe a medzitym co susis uz mas v pracke dalsiu varku pripadne operies dva krat a do susicky das aj dve davky ja by som nemenila

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz