Ahojte viem že je všade veľa postupov ale bez šijaceho stroja som nenašla ani jeden. Popravde som v šití "ľavá" viem prišiť gombík a to je tak všetko. 🙄🤷 Nemáte nejaký nenáročný postup ktorý by zvládol aj človek ktorý okolo šitia ani nechodil ? 😂😭
@sunny8 tavnou pistolou alebo obojstrannou páskou.
Nemám nič také doma a asi ani nikde nezozeniem teraz
@sunny8 toto som tu uz davala viackrat https://giphy.com/gifs/coronavirus-dWHlF0xirrRA...
Mal by to kazdy zvladnut.
@simsalabim nemám o tomu gumičky ani zosivacku 🤦 proste som stratený prípad 😅😂 stavím to na šatku okolo hlavy
@sunny8 zena, ved improvizuj. Ihlu a nit nemas? Pouzi ju namiesto zosivacky. Stuzky nejake doma nemas? Pouzi na uvazovanie namiesto gumiciek.
vcera bol navod, ze zo starych detskych bodycok.
odstrihnes rukavy, diery na usi a mas. ze za 20 sekund. len to neviem nikde najst, skus pogooglit.
@sunny8 ja som vybrala 100% bavlnenu koselu,ktoru uz nebudem nosit (kedze som ju rozstrihala :D ) a ktora ma aj snurky na zviazanie...vystrihla som, poprekladala nejak, zosila okraje, urobila tunel na snurku a je to...mozno este urobim menej vrstvovu lebo toto bol taky prvy pokus a dost tazko sa dycha cez to ale nejak som to zbuchla...nemam sijaci stroj, sila som rucne ako ziacka ZS, lebo som na tom so sitim tak ako ty...ak mas ihlu a nit, skus to aj rucne 🤷 nebude to dokonale rovne sitie ale tak bude ti to teraz niekto merat? Urobila som tak ze ho vyrovnam a viem prezehlit
Ja som tiež sila len ihlou a niťou, 20x20cm, kraje zhora a zdola 2x zahnúť po pól cm, zašiť, stred 3x prehnúť, prišiť gumičku/šnúrku, čokoľvek na boky. 😃
@sunny8 baby ušiť si rúško je jedna vec, ale odporúčam zvnútra nalepiť anionovú vložku. Ked ich das do rusky filtruju vzduch a je to dost velka ochrana Obsahuju koloidne striebro a su dezinfekcne. Viac info u mňa
@sunny8
ak nemas gumicku, obetuj podprsenku, ramienka mozes pouzit miesto gumicky
ankabal dala peeerfektny typ na rusko 👍👍👍👍👍
Už som na niečo prišla aj našla som materiál 😂 už len dúfať že sa to podarí ❤️😂 ale čo človek pre deťuchy neurobí 🍀🙏
Taký istý postup sa dá použiť aj pri šití niťou.
Nemám stroj a ušila som to ručne.
Nikdy predtým som nič nešila.
Naposledy som v puberte zošila ponožky dokopy 😂.
Keď som to ja zvládla.Zvládne to každý.
Nie je to dokonalé ale funkciu to plní.
Vymerala som si 20*20 na trojrohú šatku.
Vystrihla som a podľa toho som približne strihala čierne, bavlnené tričko.
A potom som šla podľa fotopostupu.Nejako som zaimprovizovala 🙂.
Použila som pevnú čiernu niť a gumičky som prišila.
@modrykoniicek včera som sa do toho aj večer dala aj celkom rovno to bolo pošité čo bolo wauu pre mňa ale spodok nepriliehal tvári a odstával do vonku. 🤷 Tak som si povedala že kašlem na to
https://www.facebook.com/560094574094090/posts/...
Alebo tavna pištoľ