Máte postavený vianočný stromček?

9. dec 2022

Ahojte ma už niekto z vás postavený vianočný stromček ja rozmýšľam ze si dnes 🎄🎅manžel tvrdí že to je veľmi skoro no deti sa už nevedia dočkať.

autor
9. dec 2022

Rozmýšľam ze si ho dnes spravíme

heln
9. dec 2022

my mame uz tyzden, a co ?

tosomja
9. dec 2022

Veď niekto už má dva týždne. My až 23.vecer a 31.12 dole 🙂 už len nechám vo váze pár vetvičiek a stačí. Vôbec sa neteším na ten bordel z neho. 🙈

marisoul17
9. dec 2022

My už tiež máme, milujem Vianoce a ako to má zvyšok Slovenska má vôbec netrápi. A keď budem chcieť, postavim si ho aj v auguste.

viestta
9. dec 2022

My este nemame a ani sa nechstame stavat. Bude 23.

amelie2017
9. dec 2022

Postavíme v pondelok, ja by som už aj dnes, ale dcéra nie je doma a muž v práci. Stávajú vždy oni deň pred jej narodeninami. U našich sa vždy zdobil 23. , mne sa to páči skôr. A dole ide koncom januára. Zbožňujem tie svetielka. Len neviem, či pri našom ročnom tornáde vydrží ,😂

h2
9. dec 2022

To, či je to skoro, je subjektívne. Pre mňa je to brutálne skoro, iní ľudia ho už majú od konca novembra. Ako ti to pomôže? Vy s mužom sa musíte dohodnúť.

kitycat
9. dec 2022

Ja som 2 roky mala od 1.12 po vzore kamaratky. Tento rok este nemame, muz vravi, ze je skoro ale ja by som si ho chcela uzit co najviac, tak sme dohodnutí na kompromise, ze ho postavim na Luciu a budem kojit pri svetle stromceka a nie zrapnej lampy ☺️

lenuska9999
9. dec 2022

My ho mame už od Mikuláša. Po iné roky sme zvykli stavat už 1.12. Milujem Vianoce a chcem si vianočnú výzdobu vychutnať co najdlhšie. Ako to majú ostatní mi je jedno 🤷‍♀️

dadadada1
9. dec 2022

My už máme od 6.12. A dole dávame až po 6.1. 😊

petamich
9. dec 2022

my uz tiez mame od 5.12., manzel ho ma rad co najskor a nechat ho co najdlhsie, u nas sa sice robil az 23.11. ale ked jemu to spravi radost, moze mi to byt jedno ;) vy sa musite dohodhut

jeanne14
9. dec 2022

Ja až po 20.12 niekedy, nech zas nie je frmol 24.12 .. tiež sa deti tešia, no musia byť trpezliví 😀 a ja tiež.

martinka13
9. dec 2022

My sme zvykli stavať 24.rano. Teraz už ale staviame 23. Tento rok asi postavíme 22. a ozdobíme s deťmi 23.ked už majú prázdniny.

ivik4
9. dec 2022

Kvoli synovi ho mame od Mikulaša

maca1984
9. dec 2022

My máme od 27.11. Xy ľudí mi povedalo " bože ako skoro "... A? naša domácnosť, naša vec.

zuzikak
9. dec 2022

ja to nemam rada. My staviame 23 alebo 22 najskor lebo deti by boli nervozne a uz by chceli pod nim darceky. Skladame okolo 3 kralov. Ale chapem, ze ludia stavaju hned po vsetkych svatych ako tesco 😀 alebo si pustaju v septembri vianocne pesnicky. Je mi to jedno. Kazdeho vec ak sa citi prijemne. Zatial stromcek nie je ale nejake dekoracie doma uz su a zacneme piect pomaly. Inak moja babka jeden rok mala maly stromcek az pomaly do aprila. A co sa stalo ? Nikomu nic. Sprav si vlastny nazor podla seba a s manzelom sa dohodnite s normalnymi argumentami, nie podla 100 roznych nazorov na modrom koniku. Toto je o pohode vo vasej domacnosti.

kleopatra114
9. dec 2022

Máme už dva týždne.

iramka
9. dec 2022

Mna by zaujimalo, tie, co ho mate skoro postaveny a zivy, ze kde ho kupujete, ked vam vydrzi tak dlho? My by sme uz chceli postavit, ale minuly rok nam vydrzal 2 tyzdne a potom padal strasne, zalievali sme..

radacak
9. dec 2022

Ešte nemáme... presný dátum určený nemáme, nerobíme ho ani presne na Vianoce..Mali sme už aj na Mikuláša aj neskôr.. Posledné 2 -3 roky sme zvykli na tretiu adventnu nedeľu...Tento rok som to tiež tak mala v pláne aj keď je dosť skoro tretia nedeľa.. Uvidíme, možno ho postavíme už tento víkend 🎄🥰Ale výzdobu už máme doma min dva týždne 🎄
Ja milujem Vianoce, svetielka tú atmosféru

modrava
9. dec 2022

kazdy ako ma chut, kludne aj teraz..
akurat nerozumiem argumentu, ze moje deti sa nevedia dockat. ved to sa nevedia ziadne a niektore uz od oktobra.. moj nazor, ze ich treba nechat cakat, vsetko ma svoj cas. aj vianoce.

hradnapani
9. dec 2022

niektori maju od novembra ci Mikulasa, ak sa chcete potesit v tomto nevludnom chripkovom case, tak preco nie? Niekedy je lepsie pocuvnut seba. Ja som minuly tyzden necakane zavelila, ze ideme kupovat stromcek a vzdy sme ho kupovali tesne pred. A asi som urobila dobre - teraz sme uz uplne chori a aspon ho uz mame na balkone 🙂 a buduci vikend budem snad mat energiu uz na ine veci.

jaga18
9. dec 2022

Stromček zdobíme 22.decembra. a 6.januara ho odkladame. Za mňa je to viac než dosť.

nevenka
9. dec 2022

Tak zivy by som nestavala skor, jasne. A ani umely. My mame advent a to tesenie sa na Vianoce patri k tomu. Navyse, koncom novembra a v polke decembra este 2 z deti oslavuju narodeniny.
To caro stromceka by sa mi uz stratilo, kebyze ho mam od novembra.

dominikamacakova
9. dec 2022

Áno je to skoro

cyberk
9. dec 2022

Ja som ako mala neznasala stavanie stromceka den pred vianocami a tak mimo rodicov sme si dali zvyk stavanie na zaciatku decembra 🙂 pre mna vianoce koncia den po stedrom dni a tak nevidim dovod sa na stromcek pozerat dlhsie ako do vianoc :D

babalenka
9. dec 2022

Susedovci pod nami už majú v obývačke postavený aj kolegyňa už na týždeň stromček.My ešte ani kúpený nemáme.My zvykneme tak týždeň pred vianocami.

autor
9. dec 2022

Tak napokon sme si stromček postavili 🎄🎅 .

cervenaruza123
9. dec 2022

Zavisi od vasich zvykov, kazda rodina ma vlastne zvyky. A zvyky sa samozrejme daju aj menit. Neexistuje spravny cas na stromcek. Spravny cas je ten, kedy mate ako rodina chut ho postavit a ozdobit, uzit si to a nepohadat sa na tom. A potom si uzivat to, aky je krasny.

iv007
9. dec 2022

Kupila som zivy na Mikulasa a uz je aj ozdobeny, chcem sa z neho tesit co najdlhsie tak naco cakat..

mtnns
9. dec 2022

My žiadny nemame 🙈 keďže nemame deticky tak to neriešime. Keby sme detičky mali tak asi den pred Vianocami by sme stavali a na 3 kráľov dali dole... Taka bola tradícia u nás v rodine...