Máte piercing v jazyku?

25. okt 2023

Ženy ja som si pred pár hodinami dala spraviť a vôbec neviem vyplaziť jazyk, je to v poriadku? Nebolí ma to len dole ma tlačí

syslik81
25. okt 2023

pockaj zajtra ked ti to cele spuchne .. 2 tyzdne som nevedela rozpravat ak nie 3 ...

autor
25. okt 2023

@syslik81 cítim také mravčenie ale povedal, že to je v norme

katarinaba
25. okt 2023

Bolest prisla az na druhy den. Prvy den to bolo len cudne, suslala som. V podstate som sa bala s tym aj hybat, mozno preto to bolo cele cudne.
Potom to na par dni opuchne, bude boliet. Ja som bola do tyzdna v poriadku. Rozpravala som normalne od druheho dna po prepichnuti, s tym problem nebol, len ta bolest. Ale ibalgin pekne zaberal.

zuzka565
25. okt 2023

Ja keď som si dala urobiť tak som tri dni mala jazyk v pohári s ľadom 😛😂. Už som si ho dala von pred pár rokmi lebo mi zničil zubnú sklovinu a polámal pár zubov 😬.

danica2711
25. okt 2023

dievčatá, neodsudzujem, nerýpem - ale vysvetlite mi, prosím, načo vám je piercing v jazyku? Aké to má pozitíva, čo je na tom také úžasné, že ste kvôli tomu ochotné znášať bolesť?

katarinaba
25. okt 2023

@danica2711 naco su dievcatam (a aj chlapcom) nausnice? Iny piercing? Tetovanie? Proste sa to danemu cloveku paci. Nehladaj ziadny hlbsi vyznam. Ludia robia vacsie blbosti ako je piercing v jazyku.

doris11
25. okt 2023

Druhý-tretí den bol najhorší.. potom už to bolo lepšie a lepšie

tinaslukaskom
25. okt 2023

Treba chladiť a ja som si to par dni,, vykloktavala,, s JOXom, aby sa to nezapalilo.

ivankahali
25. okt 2023

Ja teda neviem, ale ja som po prepichu nemala žiaden problém. A to som mala prepich 2x. Ani raz žiaden problém. Trosku opuchlo, ale teda mala som dostatočne dlhu paličku aby mál kam opuchat. Máš na piercingu vôľu? Lebo ak nie, je krátka činka. V salóne, kde sa vyznajú, určite radi vymenia. Ale teda mne jazyk premietala očkom,zvolila podľa toho dĺžku činky+ aby mal velku vôľu na opuch.
A ano, jox je skvelá vec. A obcas prepláchnuť vodou. Držím palce 🙏🏼a hlavne, jazyk sa hojí najrýchlejšie z piercingov.