Zaujimaju ma nazory zien ktore ju maju. Dakujem
@tatiana7777 ja mam na pomoc pri upratovani a pomalicky aj na opatrovanie deticiek idem najst....
@tatiana7777 Ja síce nemám, ale hádam sa môžem zapojiť. 😉 😉 Keby som na ňu mala, okamžite by som si ju zabezpečila. Je to obrovská pomoc a odbremenenie. Ak na to máš, neváhaj. 😉
a čo v domácnosti presne robí???aj varí??ja nemám ☹
@tatiana7777 ano mam... od narodenia malej mam pani na zejlenie a agenturu na upratovanie. kedze nemame rodicov pri sebe tak pani na zehlenie nam vypomaha aj pri detoch ked chceme ist na ples a pod. ...
Mala som a bola to super pomoc. Bohužiaľ, časom mala nejaké rododinné problémy a začala mať problémy s alkoholom, tak sme sa museli rozlúčiť. A ja som sa stále "nedokopala" niekoho solídneho zasa nájsť. Ak máš možnosti finančné, tak určite neváhaj. Ušetríš kopu času a energie, ktoré sa dajú využiť oveľa lepšie. 😉
prosim Vas ako sa da taku pani nejako preverit ci nebude ,,vynasat,, z domacnosti predovsetkym informacie..a vobec ako otestovat charakter takej pani pri vybere????
Ďakujem za nazory, kočky, bala som sa že tu budu pisať ženy kt.nemaju a sudia že určite by nechceli!!! Ja mam, pomaha mi v domacnosti a preto ma zaujima, či str spokojne, co vsetko robi, ako casto chodi a aky mate s nou vztah?
Mala som , potom som zase nemala a teraz zase mam 😀 Zalezi od aktualnej financnej situacie 😀 😀 😀 Pokial na to budeme mat peniaze, tak sa jej nevzdam ani omylom 😉
@tatiana7777 Ja som s tou mojou spokojna ale to len preto ze uz som mala aj horsiu. Ono ani jedna pomocnicka v domacnosti ti neuprace dom tak ako by si to urobila ty sama. Ja som hrozna perfekcionalistka a podlahy som si vzdy umyvala na kolenach a handru som si prala vzdy v umyvadle takze nase naklady na vodu teraz znacne poklesli. 😀
nemam, ale casom planujem..istotne je to super pomoc a nech si tie megabomba zenicky, co "vsetko stihaju a nikde sa to neodzrkadli" trhnu.. nie sme stroje a radsej budem s detmi usmiata na ihrisku ako odbiehat od zehlenia a vecer kapat namiesto pohody s manzelom 🙂
@louvre veď to, že som perfekcionistka a stale mam čo k upratovaniu povedať..samozrejme, mam na to pravo, platim ju no to neznamena ze som k nej neprijemna. Asi je to o tom si povedat co a ako, a nerada by som stale niekoho menila! Samozrejmostou je tiez aby nevynasala info ze.
Mam, chodi mi pomahat raz za tyzden s upratovanim...
Mam, uz sedem rokov tu istu. Chodi dvakrat do tyzdna a snazi sa udrzat bordel v rozumnych medziach 😀 Ja mam domacnost hlboko v pazi a muza, ktory aj z najupratanejsieho bytu urobi okamzite "kulnicku na drivi", takze sa vzdy nanovo hlboko sklanam pred jej odhodlanim 😀 😀 😀 Stara sa kompletne o vsetko okrem nakupov a varenia, postrazi dieta, vyzdvihne zo skoly (co nie je u nas nijako jednoduche) - nie vzdy, len ked mam ja ine (pracovne) terminy - a vybavi aj uradne behacky, ked je treba. Nakolko mame obe stare mamy nepouzitelne a daleko, povazujeme ju za svoju domacu perlu. Hrozim sa okamihu, ze by chcela raz ist na lepsie...
@tatiana7777 nasa pani na zehlenie je nas poklad - kefysi nam aj upratovala ale neboli sme spokojni a tak sme sa radsej dohodli ze bude len zehlit a starat sa nam o deti podla pptreby. ona je taka nasa tretia babka - pozna nase deti odmalicka, ma ich velmi rada - sama vnucata nema tak si nase tak trosku osvojila🙂 nam to velmi pomaha, ma kluce od nasho bytu a plne jej doverujeme - je u nas teraz 6ty rok a ten vztah sa samozrejme postupne vyvijal. upratovat nam chodi agentura - je to uz nasa druha - pri tom poriadku je to ako tu uz niekto pisal - nikdy nebudes 100%tne spokojna - panie sa nam striedaju 2 a je to ok... ja som zatial na md takze si vaecsinu veci upratujem priebezne - u nas je vecer ked deti idu spat vzdy poriadok... ale ta agentura mi upratuje kupelne, toalety, vylesti nabytok, zmyje ppdlahy - to su veci ktore sa mi pri dvoch drobcoch robia tazko... cas co tymto usetrim venujem pptom detom alebo muzovi... alebo mk ako teraz 😀
Baby, čo máte takú pani, koľko platíte tak cca orientačne... ja som premýšľala nad niečím takým, ale bolo mi povedané, že mám rátať minimálne 5€ na hoďku a to sa mi zdá dosť... ja som v práci robila za minimum a nadrela som sa, som myslela, že dajakej milej dôchodkyni by k dôchodku cca 2,5-3€ na hoďku stačili, ale vraj kde žijem... 😒
@cicimotinka ahoj. ja platim za zehlenie 5 euro na hodinu - ale to len preto ze sa pozname. agentura mala okolo 11 euro za hodinu - teraz mam dohodnutu pevnu taxu za jedno upratovanie - to je druha sgentura - po obhliadke sme sa dohodli na 35 euro za jedno upratovanie - ono ale vela zalezi na tom co od nich chces, aky velky je tvoj pribytok etc. ...
Ja mám, už tretiu a táto je poklad. Upratuje super, je perfekcionalistka, niektoré veci lepšie ako ja niektoré horšie, ked nestiham, tak aj zehli. Mám strašne veľký dom, tak sa nenudi. Zboznuju ju deti aj psy a už si bez nej nechcem život predstavit. Platíme ju 3 EUR/hod.
@tatiana7777 Myslim, ze taku zenu, ktora by nechcela pomoc v domacnosti ani nenajdes. Ta, ktora by sa negativne vyjadrila k tejto veci proste na to nema peniaze. Ale myslim, ze uz ani taka sa nenajde...
Proste v tejto ubehanej dobe si musi clovek urcit priority.
Ja osobne sa radsej budem venovat detom, ako upratovat. Ten cas bez deti mi nikto nenahradi....
My sme mali pani na varovanie, ale odisla do Prahy ☹ uz som lepsiu nenasla....a mali sme stastie, ze deti uz boli zrele na skolku.
Taktiez som doteraz mala pani na upratovanie, ale ked sme stavali dom, tak sme boli v byte (tam sme nemali nikoho na upratovanie) a teraz sme si to trochu vymenili.
Totiz manzel sa staral o prace okolo domu ale po stavbe noveho domu sme si najali pracovnikov o vonkajsok domu- zahrada, travnik, bazen....tym padom sa o upratovanie domu zacal zaujimat moj manzel (lebo vraj nema co robit.... 😀)
Tak teraz upratuje vacsinou vsetko on.....ja teraz uz iba zehlim, periem a varim.... detim mame zadelene 50-50.
Uvidime,kolko nas to bude bavit...
Ja nemam, ale chcela by som 🙂
Moja mam ma takuto pani uz dlhe roky, v podstate ma na starosti komplet zehlenie, raz za mesiac vacsie upratovanie celeho bytu a dvakrat do roka komplet umyvanie okien. Mama je plati rozne, podla toho, co prave robila, ale za take 3-4 hodinove zehlenie jej dava tusim 20 Eur, za upratovanie neviem kolko.
Pri takejto pomocnicke su podla mna klucove dve veci - aby robila k tvojej spokojnosti a aby bola diskretna a spolahliva. Vzdy je najlepsie zohnat niekoho na zaklade odporucani.
mam, tak cca 1* za tyzden/2 tyzdne pride upratat. Je to super. Dohodli sme sa na pevnej sume 10E za upratanie, ale obvykle jej nechavam 15-20e, podla toho aky je bordel 😀
my mame uz jednu pani vyse 2 rokov a som velmi spokojna. obidvaja pracujeme naplno, spolu sme len vecer, resp. cez vikend a vtedy chceme byt spolu ako rodina a nie este upratovat. momentalne platime 8 eur na hodinu, no zijeme v zahranici. tobi vsetko o co ju poprosim, momentalne uz ma aj kluce od domu, no to sa vyvijalo.
My sme mali jednu pani a bola som spokojna..potom som zase ja nejak chytila druhy dych a chodila som upratovat dokonca ja..to bol asi pracovny defekt kedze mi chybala praca..ja ma rada upratovat a zehlit tak to bude asi aj tym..takze ja sama som chodila pratat ku inym a nakoniec som sa rozhodla ze budem aj u na tak som tu pani viac menej uz nepotrebovala,kedze na strazenie mame dedka..Sranda ze pri 100% pracovnom uvezku,domacnosti som este chodila aj pratat inym 😅
@monyccka No neviem ci stihaju.... skor ak vieme kde zijeme ..tu hraju rolu peniaze.. nema kazdy na to aby si platil pani.. a taka žena s dvomi divokými detmi a jedným muzom, čo ziju len s jedneho prijmu tak asi si moc tých tiet -pomocnicok v domacnosti neuzije 🙂 🙂 😝 .......ale moze to byt velmi dobry pocit mat niekoho pri sebe na koho sa clovek moze spolahnut a moze mu verit..
@cicimotinka... 🙂 no vies take panie nie su pre zeny ,co zarabaju minimalnu mzdu 🙂 🙂 🙂
Neviete mi poradit spolahlivu pani na upratovanie v Kosiciach?
Hľadam si pracu popri zamestnani ako opatrovateľka detičiek, alebo pomoc v domacnosti..
Mohla by som každy druhy deň 🙂
mam ale pomaha mi pri malej nie v domacnosti