Ahojte, potrebujem súrne kúpiť olejový radiátor, ale pretože dcérka sa mi zobudí na hociaký zvuk, potrebujem aby bol absolútne nehlučný. Takisto keď vypína a zapína ten termostat. Poradte aký (akú značku) mám kúpiť, pretože v obchode ho nebudem môcť zrejmä vyskúšať. Ďakujem
@zuzanale ja mam teraz jeden taky stary pozicany od znameho ale musim ho vratit a je suprovy, je pri nanizsom vykone 800W a staci to. nemame radiatory prerabame dom a spim s malou v podkrovi a zo štítovej steny sála hrozne chlad a ked tam mam ten olejak tak je to super. ja viem ze to žere, ale čo iné? tento je relatívne tichý, ale je to nejaka stara značka čo ani neviem na nete nájsť, preto sa pýtam na iné značky. ja viem že je to žrút, ale lepšie ako sa v noci zobudit na hroznú zimu a chudato moja malá.. kúrime len prieduchmy z krbu, ale ked v noci vyhasne tak je zimsie..
práve kukala som, ale o hlučnosti tam nikto nič nepísal :/ skúsim sa predavajucich opytat ci bude mozne popripade vymenit za iny kebyze mi nedovolia to vyskusat v obchode...
@koran so značkou ti velmi neporadím ale tak taký olejový radiátor ma neskutočnú spotrebu elektriny takže ja osobne by som si poriadne rozmyslela či vôbec ho kúpiť a hladala by som iné možnosti ohrevu ...svojho času sme ho mali v robote jednu zimu keďže gamatky štrajkovali no po prvom účte za elektrinu velmi rýchlo boli opravené staré gamatky aj termostat namontovaný 😅