Máte okolo seba klamárov?

20. júl 2022

zazili ste klamara ktoremu sa nedalo pomoct?? jeden blizki klame aj ked vsetci vieme pravdu a neviem ci niekedy sa napravi

ninkaam
20. júl 2022

Všetci občas klameme.. ale to čo ty opisujes je skôr chronicky klamár, ktorý asi aj sám seba oklamal a verí svojej lzi 🙂 tomu asi nepomozes..

cocolino234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moname
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ndrag
20. júl 2022

Jedneho klamara som mala tu cest poznat ked som mala okolo 20. Chalan si vymyslal uplne bludy, ani sa to nedalo pocuvat, navyse bol aj dost toxic, narcisticky... oblukom som sa mu vyhybala. Teraz po rokoch som zistila, ze sa dostal do komunalnej politiky. Ale vlastne, kde inde by viac zaziaril ako tam 😂. Ale neviem, ci sa "napravil" a ani nechcem vediet. Len viem, koho nebudem nikdy volit 😀.

jakoma
20. júl 2022

mam takeho brata, ukoncili sme vztah. 🙄

deti95060810
20. júl 2022

mám takého blízkeho príbuzného... Klame , klame , klame a zveličuje. Vieme o tom všetci, vravíme že všetko treba vydeliť 10timi, aby sa človek aspoň troška dostal k pravde...
Tolerujem mu to, vzťah máme slušný.... Myslím že je to v rode a on vlastne za to ani nemôže... Všetci sme nejakí...

huginko
20. júl 2022

Bože, niekedy žasnem nad otázkami... Mat vaše problémy... 🙊

kristinka92
20. júl 2022

áno zažila, ak máš teda nemysli takeho extrémneho klamára, kde je všetkým okolo jasne že klame aj pri hovadinach. vymyslal si úplne scestné príbehy. aj keď asi to možno aj bola už nejaka diagnóza, ale našťastie ho už nestretávam