Ahojte, baby, nemá niektorá z Vás noviny, prípadne časopisy zo Španielska? Pripravujem s detičkami v škole jedno podujatie, veľmi by sa mi hodili. Dátum nie je podstatný, chcem iba, aby boli v španielčine. Na cene sa dohodneme. Ďakujem!!! 🙂
@prasiatko30 Ďakujem veľmi pekne za tip, určite využijem. Ak nezoženiem nič v papierovej podobe, vytlačíme... 😉
Ak potrebujes nieco konkretnejsie k nejakej teme tak napis pozriem este aj po weboch na nete ale v podstate staci ak zadas do googla po spanielsky to co potrebujes a nebudes mat nudzu o material ci uz o europsky alebo juhoamericky ;)
@prasiatko30 Ďakujem za ochotu, niečo som si našla ja, niečo decká, dáme to nejako dokopy. Ešte raz díky, pomohla si mi.🙂
zdravim, neviete ake su historicke casopisy, ktore sa vydavaju v spanielsku?
@bananko la aventura de la historia, national geographic historia a v podstate ak hodis do google revistas historia español tak ti ich vyhodi niekolko
@angie74 pohladaj na webe - neviem co presne potrebujes ale toho materialu na webe je kopec - denniky - elmundo.es; elpais.es; larazon.es; lavanguardia.es - incluso ak vstupis kiosco.net tak tam mas vsetky denniky
Ak chces revistas - tak de moda - telva.com, elle.es, vogue.es potom nejake o detoch mi bebe y yo - to uz neviem presne www ale ked hodis do google tak najdes. Dalsia revista je crecer feliz a potom uz len zalezi co vlastne hladas na aku temu a ptom ti uz chyba len dobra tlaciaren