Máte niekto z vás urobený kurz tarotových kariet?

ollynka
12. mar 2023

Máte niekto kurz tarotových kariet? Aby to nebol podvodník. Aj cez mesenger, teda online. Čo je v tejto dobe in,..tarot, alebo cigánske karty?

pribinak
12. mar 2023

@ollynka odrbavat mizes ako chceš, tarotom aj cigánskymi kartami

ollynka
autor
12. mar 2023

@pribinak my sme boli na veštenie z tarotu u starej babky a poviem ti, že všetko bolo ako povedala,...dokonca aj smrť, a presne tej osoby, ktorej to povedala., jednému povedala, že nevie udržať korunu, peniaze od neho utekajú a poviem ti, že je to zhýralec, vlastnej rodine nedožičí, rozdrbe čo môže, nikomu inému to nepovedala,.......a vedela to veštiť,....ja to tak neviem, neviem súvislosti a nechcem klamať tak, že sa to sama naučím,...je to aj istý druh zábavy, pre nás vtedy bol, ..tak neviem, prečo odrbávať. Nebudem za to brať nezmyselné 200 eurové sumy,...Mňa zaujíma, aký je rozdiel medzi týmito dvoma kartami. A či má niekto takýto kurz.

tetaandulkova
12. mar 2023

Neviem ktoré z toho je in, ale bacha nato. Áno, sú ľudia, ktorí majú tieto schopnosti, ale za takéto niečo sú vysoké tresty, či už za života alebo po ňom. Je jedno či tá osoba chce dotyčnému kartami pomôcť, alebo si chce len "privyrobiť", mnoho z nich koná nevedomky a nevedomky škodí sebe aj dotyčnému. Akékoľvek energetické zasahovanie do iného človeka je proti Božím zákonom. Iba Bohu prináleží zasahovať do osudu druhých a ich ťažkostí keď je to možné, lebo niečo si musíme odžiť a tam sa nezasahuje vôbec. Zlo sa najradšej hraje na dobro a vydáva sa zaňho. Žiadne vykladanie kariet ani liečiteľstvo nie je čisté. Aj zlo sa vie hrať na dobro, liečiť, dať schopnosti alebo pomôcť, ale za veľmi vysokú daň 😒 Ani som to nechcela komentovať, nerada o takýchto veciach píšem hlavne tu, už som to mala aj vymazané, ale cítim potrebu to tu dať, možno si niekto z toho niečo vezme ( a možno nie), lebo kopec vecí nie je takých ako sú nám prezentované 🙂

janetinka27
12. mar 2023

@ollynka ahoj, vestenie je okultizmus.zatial asi nevies,co to je.budes mat kontakt so zlom,ktore ti bude nasepkavat.stiahne ta to dolu a aj tvojich klientov.uplne sa od toho odstrihni,zbav sa toho. Z coho myslis,ze pochadzaju tie informacie o ludoch a vestby?