Prosím ma tu niekto skúsenosť s VS DTI v Dubnici? Ďakujem
Aj ja som tam robila DPŠ este v roku 2005. Ono to patrilo pod Zilinsku univerzitu, odtial chodili pedagógovia vyucovat. 😊
Otváram trošku túto tému, lebo by som tiež chcela nastúpiť na dpš na tejto škole a neviem čo čakať 😁 je to pre mňa najbližšia možná varianta
Ahoj holky, ráda by jsem se připojila do této témy. Dokončila jsem právě Bc. na VŠEMvs v Bratislavě a přemýšlím, jestli pokračovat na Mgr. na škole v BA nebo se přihlásit do Dubnice. Prosím, jak hodnotíte úroveň, náročnost a docházku z hlediska času? Děkuju moc za každé info 🙂.
@monikakrekova ja mam vyštudovaný aj Bc. aj Mgr. na VŠEMvs a teraz idem na DPŠ do Dubnice aby som bola kvalifikovaná a mohla učiť v škole
Tá škola podľa toho, čo viem, nie je nijako kvalitná, je to len výrobňa titulov pre pracovníkov v štátnej správe a podobných organizáciách.
@hefo podľa mňa sa nedá povedať, ktorá škola je kvalitná a ktorá nie (čo sa týka SR tak možno až na STU ktorá má prestíž, no všetky ostatné sú na jedno kopyto), nakoľko to záleží vždy od profesorov. Na každej škole sa nájde niekto prísny a niekto benevolentný a každá škola má svoje "aféry". Takéto klebety a la jedna babka povedala ja neuznávam, na to snáď máme akreditačné komisie, ktoré to vedia posúdiť.
Nechystá sa niekto začať 2022/2023?
Aj ste niektorá nastúpili na DPS dubnica? Zvazujem tento rok. Dakujem za info 🙏🏻❤️
@tanickapr dobry den, aj ste podavali ? Ja zvazujem prave.
@alena891 prosim vas ako hodnotie ?
@tanickapr
@adusik1404 ahojte dievčatá nastupujete? Ja zháňam info a snáď ešte stíham podať prihlášku 😉
@jaaaaana45 Ja 😉 Ale iba DPŠ som si tam robila.