Máte niekto ručný šijací stroj?

martinals
13. okt 2019

Ahojte,chcem sa Vás opýtať či má niekto skúsenosti s ručným šijacim strojom? Momentálne chodí v tv reklama na starlyf fast sew a potrebovala by som také niečo ale neviem či to nie je len reklama, poprípade neviete o nejakom podobnom.ďakujem 😀

dskjhfdlkdjhl
13. okt 2019

Akurat sa na tej reklame s dcerou smejeme, obzvlast nas pobavila vyslovnost sew😀skusenost nemam, ale ja by som nekupila. Ja mam teda sijacie stroje poriadne, takze toto fakt nepotrebujem, tipujem, ze to bude nieco ako tie hrackarske.

martinals
autor
13. okt 2019

Práve neviem,ale potrebujem taký nejaký malý ručný, kôli tomu sa pýtam.

zuzkabebo
13. okt 2019

Ja som ho objednala, pretoze ja aj svokra sme v tom videli vyhodu, aspon podla reklamy to vyzeralo slubne.. 😬prišiel aj jeden navyse, ten som dala svokre .. Moj sa pokazil, po presiti kuska latky na skúšku a odtrhnuti nite prestal robit slucky odspodu.. takze reklamacia, maju mi poslat druhy na vymenu, ten svokrin funguje. Treba sa s tym len naucit sit, v reklame nie je vsetko, ale na youtube su videá ako sa ukoncuje steh, aby sa to cele nerozparalo, treba spravit dodatocne uzlik..
A ked pozriete aj ineho predajcu, cca 16€, ten isty produkt na nete.. Vsetko hop alebo trop..

dopolbokaodrata
13. okt 2019

To myslíte niečo takéto? Výrobná cena 20 centov nech nežerem a predávajú to po 16e?

zuzkabebo
13. okt 2019

@dopolbokaodrata ano podobné

cacianka
13. okt 2019

@dopolbokaodrata Toto je obycajny rucny mechanicky.teraz v Tv bezi reklama na baterky

dopolbokaodrata
13. okt 2019

@cacianka takže výrobná hodnota 1e keď rátam aj batérie

zuzkabebo
13. okt 2019

Zie nie su sucastou balenia🙄😁

sarianna
29. mar 2020

@martinals pekny den, kupila ste ten strojcek ? ja zvazujem kupu... je lacny, ale aj tak zbytocne vyhodit 16 eur

lenka188
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka188
29. mar 2020

@sarianna Radim dobre, nekupujte to. Mam ten Fast sew a je to otrasne. Zasekava sa, stehy vynechava, nic hrubsie ako 2 vrstvy latky nevie presit.. Zbytocne vyhodene peniaze.

sarianna
29. mar 2020

@lenka188 ja som to chcela kupit skor na hranie... aj detom a mozno usit nieco babike... Stoji to 16 eur co je smiesna cena... Tak ma to lame skusit...

lenka188
29. mar 2020

@sarianna ja som to kupila, ze ruska usijem. A teda ani to s tym neslo 😀😀

sarianna
29. mar 2020

@lenka188 a islo s tym nieco presit ? 🙂

lenka188
29. mar 2020

@sarianna islo presit max. 2 vrstvy latky. Aj to ale uz vynechavaju stehy 😀 fakt je to blbost , latka sa tam neda poriadne chytit, takze to sije krivo, ihla sa zasekava.. akoze 16eur nie je vela, ale vyhodit ich za uplnu hovadinu... neviem, radsej si kupim 8ks Nota Bene od bezdomovca nabuduce 😀

sarianna
29. mar 2020

@lenka188 dakujem, usetrila som 😉

lussyl5
30. mar 2020

@martinals Nekupujte to,nemôže to normálne šiť toto je to nezmysel.

dada_99
30. mar 2020

podla mna ak to kupis tak to budu len vyhodene koruny. kamoska si ho tiez kupila a nic veru nerobilo jej to slucky zo spodnej spravy, takze steh proste nedrzal

martinals
autor
30. mar 2020

Nakoniec sme nekúpili, manžel na to natrafil v top shope keď bol na nákupoch a už vtedy to vyzeralo, že sa každú chvíľu rozpadne.Budeme kupovať klasický šijací,páčil sa mi z lidla myslím singer. Počkáme až bude v predaji.

ivonka26
4. mar 2021

Haha, ako nikto sa na mňa nehnevajte, alebo hnevajte, je to na vás 😁 😁😁 ja som podedila na výzor rovnaký, no konštrukciou zrejme nenahraditeľný "komančnský" 😁 ako úplne zbytočne sa budeme predbiehať v myšlienkach o nejakom ručnom "perpetupe" 😁 šijací stroj z toho nikdy nebude, to je snáď jasné každému, no keď sa podarí trafiť, tak ako mne "poctivú starú kvalitu" tak na také drobné veci ako zašiť vačky, alebo vyrobiť módnu kolekciu pre barbie a podobne mi oproti rucnemu sitiu ušetrilo kopec času a nemálo námahy, treba to len trochu "vychytať" ale ešte raz zopakujem, mám na výzor rovnaký, no je z rokov sedemdesiatych 😉