kde by sa dala zohnať ale v slovenskom jazyku na DVD ? prípadne stiahnuť na nejakom portály.... vraj je to veľmi krásna rozprávka 😵 😵
ďakujem 🙂
@jasminet presne ako píše @samayka ,to sú len útržky....než som tému zakladala,tak som najskôr Googlila
Chcela som ten film stiahnuť a aj keď bolo písané,že je slovensky,tak to tak nebolo (zistila som podľa komentárov,čo si to už ľudia stiahli)
@samayka podľa mojej maminky je to najkrajšia rozprávka akú kedy videla...je z roku 1973 tak možno preto-ešte z jej "mládi"
ahojte nasli ste niekde tu rozpravku??da sa niekde stiahnut???????????
Ahojte, musím sa pridať a povrdiť, že rozprávka Zlatá Mária a modrý Belo, utkvela aj v mojej pamäti. Ako dieťa som ju videla viac krát a je mi ľúto, že moje deti ju nemali možnosť vidieť. Písala som pred rokmi aj do Slovenskej televízie, žiaľ odpísali mi, že ju nepoznajú a nemajú ju ani v archíve. Je to veľká škoda, lebo je to naozaj veľmi pekná rozprávka.: 🙂
@ani3012 ahoj ani prosím ťa máš ešte tú rozprávku, moc po nej túžim. Napáliš mi to? A koľko by to stálo? Prosím Ťa ozvi sa mi na zuzana.balalova@gmail.com Ďakujem
@ani3012 Dobrý deň,,,v prvom rade sa ospravedlňujem za otravovanie a v druhom rade sa chcem opýtať,,,kde sa v tejto dobe dá ešte zohnať rozprávka Zlatá Mária a modrý Belo???? Veľmi dlho ju zháňam na všetkých rôznych stránkach a vdaka tomu som sa dostala až k vám,,,,prosím,,,,dá sa nejak kúpiť??alebo ak by sa dalo napáliť,,, 🙂 ,,zaplatím,,, moja adresa,,, pancikova.milena@slovanet.sk
@samayka ahoj . ak by si vedela kde sa da zohnat tato rozpravocka ,budem velmi vdacna ,ak mi das vediet. videla som ju raz,ked som bola mala,ale uz si ju moc nepametam,ale isto viem ze mala pekne pesnicky. daj mi prosim vediet. dakujem
@ani3012 pozeram,ze ty si ju nasla. da sa napalit ci ako? juj velmi by som ju chcela.
Ahojte baby! Milovala som tú rozprávku a strašne by som ju chcela mať doma. Nemáte ju doma niekto k napáleniu?! Zľutovanie majte kašičku nám dajte 😀
ozivym to tu.. je to este aktualne? ma to niekto ? vie poslat alebo napalit ? dakujem.. pripadne info na qikso5@gmail.com
hod si to do googlu... hned prvy link je na youtube a je v slovencine... 😉