Ahojte prosim vas nemate niektora nausnice od pandory konkretne kruhy rodina navzdy? Alebo aj ine s kamienkami?
@lili929 ja mam tiež, kruhove
@lili929 mam tie s fialkami sú pekné ale prešla som na zlato
@elisaelisaday ja som si objednala a prisli mi take zvlastne, zdaju sa mi neleskle, zaciernene, tak neviem, ci to take ma byt 🤔
No mala som to asi za denneho svetla skusit odfotit
@lili929 sestre sme kúpili na narodeniny a po čase sú presne takéto čierne ☹
@lili929 Objednavala si nove, ci z druhej ruky? Ak su uz pouzivane, daju sa pekne vycistit. Ale nove by mali byt leskle, ziarive.
@elisaelisaday nove, ale ozaj vyzeraju ako pouzivane 😕
@paulinadreamy tak uz fakt len skusit dat vycistit. Nuz pandora uz nikdy viac za mna
@lili929 to som necakala, tipovala som to na predajcu z druhej ruky, nie na oicialneho autorizovaneho predajcu. Ja by som im to vratila. Nevyzera to pekne. Vycistit vy to islo ( tepla voda s kvapkou jari, odmocit, prelestit obycajnou handrickou, cernota a zajdenie zlezie a malo by to byt blyskave, toto nenosena Pandora robi), no uz len z principu by som to nerobila, vycisteny sperk maju zaslat oni. Este aj naklady na postovne by som pozadovala, pretoze toto je ich preslap...a riadny.
@lili929 mám kruhy s kamienkami ale také jednoduchsie, sú krásne lesklé a majú peknú farbu, sú pozlátené. Tvoje sú veľmi zvláštne, akoby to nebol originál, alebo niečo s nimi je.
@gertrudaosem mne pridu ako nosene, nemozem si pomoct 😕
@lili929 nebudu, ak by sa stavali na zadne pohroz obchodnou inspekciou. Takto vyzerat nemaju, to uz neposudzujem, ci poslali nosene, alebo nevycisteny stary leziak zo spodku spinaveho suflika. Pred poslanim to mali speci handrickou vycistit do 100% stavu. Scerna to, ak to dlho lezi a nenosi sa, precistit je to jednoduche. Ale toto poslat zakaznikovi? Otrasne, hanba im.
tak pandoru objednavam len z ich stranky. a vôbec nevyzeraju ako nove 😳 vrat hned a nech mas stastie ze sa ti peniaze vratia 💪
Dievcata, tak nausnice som im poslala naspat a obratom mi prisli nove, a to sa neda ani porovnat. Tieto su krasne, leskle, zapinanie nevybehane ako na tych predoslych. Tak uz neviem, ci mysliet, ked to teraz tak porovnam, asi mi fakt predtym poslali nosene. Kazdopadne som rada, ze sa to takto vyriesilo a stalo ma to "len" 5 eur za postovne.
@lili929 Ja mam dvoje nausnice Pandora s kamienkami, ale nie kruhy, prepichovacie. Co by si chcela vediet?