Máte negatívnu skúsenosť s výrobcom sedačiek Beta Trenčín?

lulucia8
20. apr 2015

Tri krat sme reklamovali sedacku,na poslednu reklamaciu reagovali zamietnutim a ukoncenim konania.Na moj list,ze nesuhlasim s ukoncenim,vobec nereagovali,uz je to vyse 30 dni,myslim si ze mame uz narok na vratenie penazi,pretoze sedacka ma nadalej zavady,ktore absolutne vyrobca neodstranil.Podotykam,ze prva reklamacia bola asi tyzden po prevzati sedacky.Dakujem za kazde info.

kajkodomko
20. apr 2015

Mám podobnú skúsenosť. Nám praskla struna a sedačka sa zlomila v strede. Dva týždne sme čakali, kým sa na to niekto od nich prišiel pozrieť. Ďalší týždeň sme čakali na odvoz. V posledný deň 30 dňovej lehoty poslali vyrozumenie k reklamácii. No hrôza a strach. Posledný krát som si u nich niečo kúpila. A to jednanie keď som volala. Žiadna ústretovosť. A aby sme viac nereklamovali do stredu sedačky nám zatĺkli drevenu kocku aby sa to viac nemohlo zlomiť. Toto je moja skúsenosť.

zabina27
20. apr 2015

my teda s reklamaciou zatial nemame skusenost, ale s objednavkou. objednali sme z ich ponuky postel, cakali sme, nic. ja som vzdy musela volat, co je s tym, stale ze nie je take drevo, ako sme chceli (nic vymyslene, priamo z ich katalogu), ze ci nechceme inu... z ich strany ani bu ani mu, ja som sa musela stale pytat a pomaly doprosovat, aby som vedela, ci niekedy budeme mat postel... keby som tam ja nevolala kazdu chvilu a asi ich nedokopala k vyrobe, a ku koncu sa nevyhrazala markizou, tak asi o posteli doteraz nic nevieme... ale inak, my ked sme zariadovali, tak som zistila, ze je vela "firiem" a "podnikatelov", od ktorych uz nechcem ani slanu vodu ☹ napr. asko...

margarita
21. apr 2015

som prekvapena, ze toto citam, asi sme mali stastie, lebo my sme asi pred rokom objednavali u nich az 2 rozne sedacky, upravovane, nestandartne dlzky a vysky, a dorucili nam to priamo az domov do obyvacky presne 2 tyzdne od objednania, ako slubili.
no uvidim, ak sa nieco casom pototo, a mala by som to reklamovat....

vitulik
9. nov 2015

taktiež mám negatívnu skúsenosť, všetko je ok, len pokým nepodáte reklamáciu. Potom sa pripravte na neochotu a keď chcete vyjadriť svoj názor a skúsenosť neváhajú sa vyhrážať súdom!!! absolútne neodporúčam.

krchenova
13. apr 2016

Našu sedačku sme reklamovali lebo celá časť búchala a bola v lufte dali nám kolík do stredu muž si ho aj sám namontoval sám,ten technik čo bol u nás nevedel ani čo má robiť!Ďalej máme krivé švíky krivé otomany no hrôza,neodpovedajú mi na email sú omeraní a pritom som to ja zaplatila sú to moje peniaze,neviem či sa niečoho dočkám,to ich jednanie je hrozné!!

😢 😢 😢

mysska1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mysska1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
juliankaaa1995
17. jan 2019

Ako uz som pisala aj v inom vlakne, ja rozhdone odporucam www.nesia.sk.. cenovo viete najst sedacku ako inde, kvalitou su vsak top ❤️

kikina84
2. okt 2020

@margarita Ahoj,mozem sa spytat ako si spoko so sedackou? My mame v plane od nich kupovat roztahovaciu vhodnu na dlhodobe spanie..lebo nikde inde som taku nenasla..tak nech viem ci do toho ist..lebo bude nas stat cca 2000eur..tak aby som nekupila blud..dakujem 🙂

margarita
2. okt 2020

ešte stále ju máme, teda obe, nestihli ich zničiť ani naše 4 deti, takže celkom ok, ale tá čo má rozťahovaciu - príležitostnú - časť, je nie úplne že kvalitná. my ju ale roztiahneme max. 3 - 4x ročne, na pár nocí,a spali na nej len deti.
myslím, že ďalšiu sedačku pozriem iného výrobcu, pri malých deťoch to stačilo, ale tam sme počítali s nadmerným divokým zaobchádzaním...

zuzana111986
16. dec 2020

@lulucia8 ahoj, môžem sa opýtať ako ste nakoniec dopadli? Pretože my reklamujeme už 4 x a stále nás odbiju. Sú to poriadne amatéri