Baby, len tak pre zábavu... máte nejaký "unpopular opinion," teda nejaký názor, postoj čo sa nezhoduje s názorom väčšiny? Ja napríklad nemám rada psov :D nie že by som ich nenávidela a kopla si do nich, to vôbec, len nemám potrebu achkať a ochkať keď vidím nejaké "rozkošné" šteniatko a niektorí ľudia sú z toho až zhrození :D čo máte vy?
@mimkax že nepijem alkohol. Pre niektorých to je niečo ako keby som vlastne ani nežila. 😁
@mimkax nemyslím si, že môj názor je opačný, ako väčšiny ľudí, možno to ani nie je názor, ale životný štýl - nie som na IG, TV takmer nepozerám, nepoznám hercov, seriály, nepoznám "celebrity", tie sú mi ukradnuté, mám pocit, že môj život je pohodovejší, ale nevadí mi, ak si väčšina myslí opak.
@bibianatrnkova ja som nepila pred časom zo zdravotných dôvodov asi dva roky, tiež som si pripadala, ako keby som mala tykadlá, nechápem prečo. takže ti rozumiem.
Moje názory sa väčšinou nezhodujú s väčšinou 🤣🤣🤣 Nemam rada psov, tehotenské brucha (vrátane vlastného) mi pripadajú otrasné a nie krásne, zaujímajú ma auta, predstava domu so záhradou a veľkou rodinou je moja nočná mora, rada zarábam peniaze a myslím si, že sú dôležité, nenávidím nakupovanie a obchody a je mi úplne fuk, že mám v skrini len jeden pár topánok.... A nevykam nikdy nikomu, kto mi tyka a keď počujem o výchove k skromnosti a pokore, jezia sa mi aj chlpy, ktoré mi vypadli pred 20 rokmi. A tak 🤣🤣🤣
@elizabet173 ja mám presne to isté...a keď k tomu pridám, že ma vôbec nezaujíma facebook a ani neviem, čo to poriadne je - som za človeka zo stredoveku 🙂. Ale nech ! 🙂
Napadlo mi hneď niekoľko.
1/ nechápem ten ošiaľ okolo Koleníka. Je "ok", ale žiadny adonis.
2/ Pavlovka nechutí nijako, je to preceňovaný zákusok
3/ mám radšej šteniatka ako bábätká
4/ som za trest smrti
@vroni Pokora a skromnosť bola v mnohých rozprávkach a povestiach na konci odmenená. Osobne na tom nič zlé nevidím. Treba byť asertívny, ale s mierou.
Ano, casto sa mi stava, ze mam ine nazory ako ostatni. Nemam problem povedat, ze sa mi nieco nepaci a byt v skupine za idiota. Myslim, ze moje nazory su spravne a ostatni su idioti 😀
@bibianatrnkova Ja som abstinent, alkohol som nikdy ani neochutnala. A neznášam, NEZNÁŠAM, keď ma vynukujú.
Vacsinou mam stoicky pohlad na vela veci. Beriem, ako pridu.
Ludia maju pocit, ze tym padom som bezcitna. Mne zas pride humorne, ze su rozruseni nad uplne normalnou vecou, ktora proste je ako je. A ich rozrusenie na tom malokedy nieco nezmeni.
@mimkax mám veľa takých názorov.Alebo skôr nazvime to životný štýl.90% ľudí mi nesadne..alebo ja im?Som introvert a nepotrebujem k pohode ľudí,spoločnosť,sociálne siete,telku..tu som nepozerala asi 2 roky.Nemam ani jedny topánky na opätku.Nemalujem sa.2x som sa rozviedla a mám 4 deti.Zijem s riadnym exotom a nikto doteraz nevie,že sme manželia.Momentalne som spokojná a mám všetko čo som si vždy priala,aj možnosť a odvahu robiť si čo chcem a prezentovať názory asi tie "iné",na ktoré sa pýtaš.To si dala tak obsiahlu otázku,na ktorú by sa dobre debatovalo aj pol dňa.A neznášam mačky
@acrobaleno, áno, v rozprávkach. V živote je to skôr o iných vlastnostiach. Asertivita je protipól pokory.
Doslova neznášam osobné gratulovanie 😅 .. pre mňa najtrápnejší okamih ... + Nerada dostávam darčeky o ktorých neviem dopredu 😅
@bibianatrnkova tiež nepijem 😀
A okrem toho ja neochkám z koní 😀
@bibianatrnkova presne. Cely zivot na mna pozeraju ako na ufona. A to je svokor vinar.
@acrobaleno presne tak, okrem čísla 3, u mňa naopak 🙂
Aha, a chuti mi alkohol. A vôbec sa za to nehanbím a ani neospravedlňujem. Z militantnych abstinentov mam rovnakú hrôzu ako z alkoholikov. (nechcem tým povedať, že chodím denne na pivo s borovičkou, ale dame si doma z času na čas pohar vína alebo bubliniek, pre návštevy mame vždy aj nealko, vynukovanie alkoholom neznášam ani ja)
Je toho viac: neznášam chodenie po nákupoch, hlavne čo sa týka oblečenia, či topánok. Nezdieľam nadšenie pre kabelky, mám ich len zopár.
Neznášam chodiť ku kaderníčke, na kozmetike, manikúre, či pedikúre som v živote nebola, na masáži len raz.
Nechcela som mať deti, mám len jedno (to som napokon chcela, keď už som mala vysoko po 30-tke), ďalšie som nikdy mať nechcela.
Čo sa týka tých spomínaných psov, OK, sú zlatí, pohladkám, pochválim a potom nech mi dajú pokoj.
Teraz niečo, čo asi má fakt len málokto: neznášam dovolenky typu rezort pri mori. Také, že napríklad niekde v Egypte, alebo Turecku sa niekde ubytujem a trávim čas štýlom "hotel-pláž-hotel-pláž...". To ma fakt neláka.
Instagram nemám, FB síce áno, z "donútenia", ale vôbec tam nechodím.
@acrobaleno Pavlovka nechutí ani mne a dokonca ani makrónky!!! 😲
A napokon: mám rada svoju svokru! 😂😂😂
nenávidím nakupovanie v obchodoch s oblečením, neznášam to skúšať v kabínkach, tráviť hodiny v obchode a užívať si "šopovanie". 😀
potom mám taký názor, ktorý nie je v mojom okolí veľmi populárny - že žena a muž by mali byť rovnocenní - či v domácnosti alebo v práci. že by sa nemal vyvyšovať jeden nad tým, že "on zarába" a tak vlastne svoju úlohu v rodine splnil a druhá by nemala byť považovaná len za "gazdinku", ktorá sa ako matka nemá právo realizovať aj v práci.
a ešte jeden, ani nie že väčšiny vo všeobecnosti, ale väčšiny v rámci našich rodín. niekedy mám pocit, že je v našej rodine nastavené, že "starší" musia za každú cenu riešiť "mladších" - vo výchove detí, v tom, čo by mali "mladí" robiť, ako by mali reagovať, tráviť voľný čas, robiť určité rozhodnutia... proste akoby tí starší museli vždy za každú cenu vyjadriť názor a neberú ich ako normálnych dospelých ľudí s občianskym. toto ja nemám rada, povedala by som, že to až nenávidím, čo sa nestretáva zrovna s pozitívnymi ohlasmi a pochopením - lebo "keď sme boli mladí my, 😀
zisťujem, že som asi dosť komplikovaná 😀
A ešte niečo dôležité som zabudla: mám rozvedeného chlapa, ktorý má 2 deti s bývalou ženou, vôbec mi to nevadí, mám ich veľmi rada a vychádzame spolu výborne. Všetci, vrátane tej mužovej exmanželky.
ale jasne, podla mna by to asi aj bolo hrozne keby mal kazdy jeden rovnaky nazor ako mam ja :D
Postupne sa mi vynárajú ďalšie a ďalšie veci: nepijem kávu a nemám rada čokoládu.
Som liberál. Čiže neznášam ľudí, ktorí mi furt podnikajú svoj názor nato a nato. Neznášam ľudí, ktorí sa furt sťažujú , aké sú na Slovensku nízke platy a chudoba a furt dookola to iste. Už mi to lezie na nervy , potom idem do obchodu a tam všetci s plnými košíkmi. Neznášam závisť. To je slovenský národný šport. Mne ešte aj polovičný invalidný , ktorý mám schválený sociálnou poisťovňou , vzhľadom na diagnózu niektorí závidia. Pričom do 4 rokov som ani nechodila. Neviem, či by chceli meniť. Vyrastam v konzervatívnom prostredí, kde LGBT je smrť, bývanie len po svadbe, sex po svadbe a ja som iná, čiže sa nezhodujem s 95 percent okolia. Čiže mám iné názory a som zato rada.
@vroni my by sme si asi veľmi dobre rozumeli. Do bodky súhlasím , peniaze milujem , auta už dupľom. Neznášam rodinný dom, milujem bývanie v byte.
@vroni je to síce protipól, ale skôr si myslím, že to treba vyvážiť. Nenechať si kydať na hlavu, ale zase neísť cez mŕtvoly. Nebyť tak dobrý, až si hlúpy a škodíš sám sebe.
@annamalaga toto som si všimla aj ja. Všetci plačú ako je všetko drahé a v sobotu Kauf napráskaný a košíky plné.
@mimkax ajaj, to by bolo asi nadlho :D