Zaujíma ma reálna skúsenosť tých ktorí ho majú a nie tých, ktorí považujú za somarinu a ani ho nikdy neskúsili ďakujem 😃
Je to dobrá vec? Nemám rada žehlenie, žehlím len to čo je nevyhnutne a aj to len pobeham narýchlo žehličkou - naparovac ma presne pre toto zaujal, príde mi že je s ním jednoduchá manipulácia a vystačí na take to rýchle vyrovnanie oblečenia
A hlavne aj na cestovanie, keď som niekde preč a vytiahnem veci z kufra/ tašky a trebalo by mi ich troska prezehlit
Neviem aké všetky druhý existuju, pozerala som taký maly cca za 40€ majú ho rôzne značky
mam naparovac a je super napriklad na lahke kosielky, lahke saty na leto. Nahodis na vesiak a naparis. Hrube latky ako kosele a rifle = to sa naparit neda, alebo tou naparovackou budes jazdit tyzden, aby si to mala rovne. Naparovacku si kup taku, kde je vacsi zasobnik vody. Ja som mala nejaku za par eur = ale zasobnik bol velky - super. Pokazila sa, tak som si kupila drahsiu od philips kde je zasobnik prisaham na na 3 kvapky a je to k nicomu. Nalievam dookola vodu 🙄
Ja som si zrovna kupila tento https://m.alza.sk/concept-no8000-perfect-steame... a je super, tensie veci vyzehli hned za par sekund a dokonca som s nim zehlila aj zavesy, trvalo to trosku dlhsie, ale vydrzala mi na 4 ks zavesov cela nadobka na vodu
@jessx ja mam Phillips taky fialovy a je super. Na rychle prezehlenie veci zo skrine,len ho pichnem do zastrcky,dolejem vodu a naparujem koselu na vesiaku,hotovo. Bavlnene kosele z pevnejsej kvalitnej latky s tym idu horsie,ale na beznu prevadzku super. Inak nezehlim,veci vesiam do skrine este teple rovno zo susicky
Za mňa super vec
Ja som vela citala, ako si to chvalia, tak som testla ten z lidla za 20€, nech to na prvy pokus nestoji vela.
Neviem posudit, ci je dobry, zly, alebo ho neviem iba spravne pouzivat, ale rychlejsie rano rozlozim dosku a zehlicku, ak mi treba vyrovnat zahyby. 🙂