Máte na iPhone ochranné sklo?

20. máj 2024

Máte na iPhone ochranné sklo? alebo nemusí byť? Mam také z aliepress, ale mam pocit ze mi to vadi a horšie sa na ňom píše...

biglovemom
20. máj 2024

Jasne 100x mi zachranilo telefon
Ja objednavam z Amazonu.Pise sa normalne

lossless
20. máj 2024

Mam za 20e original z iPhone store, vobec nevadi a viackrat ochranil displej po pade telefonu

autor
20. máj 2024

Ďakujem asi skusim aj ja original

butterflyeffect
20. máj 2024

Vzdy len zo sklom, neraz zachranilo displej. Vzdy objednavam s aliexpres a v pohode sa pise aj reaguje na dotyk-tak isto ako bez neho. Skus od ineho predajcu kupit

ssimusska
20. máj 2024

ano mám typ privacy glass, mením každé 3 mesiace

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
20. máj 2024

Nemam ani som nikdy nemala… asi si nanho moc davam pozor 😅

autor
20. máj 2024

Ja som tiež nemala na staršom telefóne a prežil 😊

mclissa
20. máj 2024

Ano mam. Aj obal stale. Preto je ten telefon ako novy.

hsjdudhdbd
20. máj 2024

Ahoj mam iphone uz 7rokov to je moj deuhy a vzdy som mala sklo z aliexpresu . Telefon mi to chrani s ked popraska tak vymenim ved su lacne ale ked si dam z obalu a zo skla mobil prec tak je ako novy takze je to super vec a bikdy som nemala take sklo ze by sa mi horsie pisalo na mobile tak skus ine sklo cez ali

veronikaszabova
20. máj 2024

Mam a neviem si predstavit ho tam nemat 😂😂😂

babkaland
20. máj 2024

Smartfóny to už musia mať. Keď som mal staré tlačidlové Nokie a Samsungy tak vydržali x pádov. Ale všimnite si že odkedy sú smartfóny, je k nim kopa príslušenstva. Tie displaje sa lámu velice. Ja mám iphone len preto že ako jediní robia malé smartfóny. Inák by som mal CAT to je ten nezničitelný originál do exteriéru určený smartfón len moc velké to je. Alebo Samsung XCover s také. Tie spevnené verzie.

laurinka27
20. máj 2024

Nemám ochranné sklo a nikdy som nemala ani škrabanec na displeji. Ale ja som extra šetrná k veciam/prirodzene dávam pozor.

gvenduska
21. máj 2024

Samozrejme
Veľa krát zachránilo telefon
Aj ja mám z aliexpres a v pohide

autor
21. máj 2024

@laurinka27 aj ja som taká, ale nakoľko mám telefón v ruke stále, stáva sa že mi občas spadne

timea301196
21. máj 2024

Samozrejme že mám objednávam na Aliexpress skla aj kryty

babkaland
21. máj 2024

Jaaaj more samé “objednávam” ja som sadol na bicykel, za 5 minút som bol v predajni mobilonline a dali sklo (aké mali také dali, hlavné je že je tvrdené) + našli mi puzdro presne aké som chcel, za 10 minút všetko vybavené, odbicykloval som naspäť, a iphone bol opancierovaný behom pol hoďky.

Predtým som mal stále tie odolné CAT alebo Samsung XCover, ale boli veľké a ja lúbim malé telefóny tak som mal aj Cubot King Kong Mini 2 - ten by bol pre mňa ideál. Malé ako iphone 5 a odolný. Len bohužial veľmi nekvalitný. Tak som sa ťahal s iphone SE1 ten čo vyzeral ako 5-ka ten maličký ale už skončila podpora tak som rozmýšlal že SE2 ten je velký ako 7-čka, ale 12 a 13 mini sú menšie… Avšak 14 a 15 už nemajú mini verziu tak ja už neviem čo spravím. Budem sa musieť vrátiť k tlačidlovým.

paradajkova
21. máj 2024

Niekedy mam, niekedy nie. Tie ochranne skla sa strasne rychlo rozbiju, aj v situacii, kedy normalny displej vydrzi. Na starom iphone uz nemam 3 roky ochranny kryt a ma len mini prasklinku a nejake skrabance displej - nic hrozne. Na novom iphone mam ochranne sklo, pouzivam ho menej ako stary a uz mam po polroku to ochranne sklo puknute.

Mne osobne vadi to ochranne sklo, takze ked uz nieje telefon uplne novy tak si ho nedavam.

babkaland
21. máj 2024

Len nechápem čo môže vadiť na tom skle? Veď to splynie s diplayom ani ho nevnímam že je tam.