Zháňam mobil, ktory dokaze robit krasne fotky aj vecer a tiez ma mnohonasobny zoom, ktorym dokazete priblizit neskutocnu dialku (napr aj odfotit krasne Mesiac).
Samsung s23 ultra aj iphone 15pro mi netreba spominat, hladam nejaku alternativu 😁
Tak naozaj jedine foťák
Pozeram, ze MK fotku asi trochu zmensil, lebo posobi viac rozmazane, nez v skutocnosti je 🙂
@13uzivatelka11 ja sa pýtam na mobil 😉
S22 ultra a vyššie
s24 ultra je na ceste-recenziu mozem dat za tyzden a pol ... kazdopadne vraj tie fotky mesiaca samsung upravuje umelou inteligencuo :-P
mam xiaomi 13T pro, som velmi spokojna s fotakom, na youtube vies najst videa, kde porovnavaju rozne fotaky mobilov prave s tymi dvoma, ktore si spomenula a vies si tam pozriet rozdiely v kvalite
Tak keď nechces dat tisícku za mobil tak žiadnym mobilom neurobis fotky ako z profi fotoaparátu.. A ano, tie lepšie fotky z mobilu sú umelo doupravovane.
@fairyy mam ich pozretych milión, ale žiadne video nebolo o tom, čo potrebujem. A ako fotí ten xiaomi vecer? Rozmýšľala som aj nad ním
Pixel
velmi dobre, resp pre mna vyhovujuco v podstate minimum svetla mu staci na to, aby si to dosvetlil sam
Chcela som navrhnúť samsung s24 😉 ale tak nič teda..... ja uz si naň brúsim zuby
https://www.dxomark.com/smartphones/ tu mozes ist rad radom a pozerat postupne, ktory splna tvoje kriteria
ahoj , skús Sony Xperia 1V 🙂
Keď chceš fotiť mesiac, kúp si radšej foťák 🤷♀️