Máte kontakt na vešticu v Prešove?

martinfrk
13. sep 2017

Dobrý deň.
Potrebujem pomoc. V Prešove je pani ktorá sa volá myslím pani Baranová. Je to pani ktorá pomáha ľuďom.
Prosím pomôžte mi a napíšte mi do správy alebo kdekoľvek kontakt. Lebo už vážne neviem ako ďalej :( Vopred Vám všetkým ďakujem.

marusia12
13. sep 2017

Pomaha zadarmo alebo si nechava za to platit??

martinfrk
autor
13. sep 2017

@marusia12 podľa informácií ktoré mám peniaze odmieta.

marusia12
13. sep 2017

Tak kde je problem?

martinfrk
autor
13. sep 2017

že na ňu nemám kontakt a verím tomu, že mi dokáže pomôcť

notebook
13. sep 2017

neverím, že ti pomôže. Veštica akurát zarába na chudákoch, čo si myslia, že im pomôže a za to platia. Ver mi!!!!

martinfrk
autor
13. sep 2017

preto som písal, že to robí nezištne ale nejde o peniaze viem, čo dokáže a preto ju hľadám

marusia12
13. sep 2017

@notebook aspoň netrep 😀 Ja vykladám karty, robím profi HRS a neberiem za to prachy.... ten kto za to peniaze berie si ničí svoju vlastnú karmu, ten s ezoterikou nemá nič spoločné. Takže skús rozlišovať kartára a kartára.... a netrep z cesty 😀

martinfrk
autor
13. sep 2017

čítaš s porozumením? veď ti vravím, že za to peniaze neberie (nezištne - bez očakávania, že za to niečo ziska, teda zadarmo)

marusia12
13. sep 2017

@martinfrk a ty odpisuješ teraz komu? Ak niekomu odpisuješ, tak ho menuj.

martinfrk
autor
13. sep 2017

@marusia12 ospravedlňujem sa :/ nevšimol som si komu to bolo adresovane

martinfrk
autor
13. sep 2017

@xxxxxnnnnn dakujem ti, prešiel som to, no nenasiel to co hladam :/

janinah
13. sep 2017

@martinfrk choď za kňazom alebo za psychologom,"veštica" ti môže ublížiť aj ked navonok to bude vyzerať,že pomáha

martinfrk
autor
14. sep 2017

@janinah ja nepotrebujem vediet ako na tom som, to velmi dobre viem, ja potrebujem vediet ako na tom budem 🙂

marusia12
14. sep 2017

@janinah
No už len kňaz mu pomôže :_D Bože, tieto cirkevne zmanipulované ovce.

notebook
14. sep 2017

@marusia12 prepáč, ale ja netrepem a mám dosť skúseností s vešticami, kartárkami a jasnovidkami, aby som niečo o tom vedela. Nestretla som sa zo žiadnou, čo by nikdy od nikoho nevzala nič a robila to len pre dobro druhých. Áno je možné, že od niekoho nevezme (ak vidí, že je finančne na tom zle), ale zadarmo dnes nerobí nikto nič, ani výklady. A keď teda robíš zadarmo, tak mi do IP vylož karty - na jednu oblasť, na vzťahy. Ďakujem

notebook
14. sep 2017

@martinfrk to ako na tom budeš, nevie nikto ☹

marusia12
14. sep 2017

@notebook 😀 tak to je tvoj problém, že lietaš od kartárky ku kartárke a nikdy si si o tom nič nenaštudovala, aby si vedela, ako to funguje 😀 Pravá kartárka od teba nikdy peniaze nepýta.... či jej ty niečo dáš sama je iná vec. Kartárka dostala dar, aby pomáhala iným... nie aby si z toho urobila zárobkovú činnosť. Dnes už každá nezamestnaná šmudla robí kartárku... pritom o tých energiách nič nevie, nepozná históriu a ani karma jej nič nehovorí.
Čo sa týka výkladu cez správu... ja nie som finančný poradca, aby som tu vykladala karty cez správy.... to ti tiež žiadna pravá kartárka robiť nebude. Potrebuje osobné stretnutie, aby precítila energie. Rovnako tak tvoja žiadosť o výklad na mňa rovno vyplula tvoju negatívnu a drzú emóciu, takže sorry. Žiadnu skutočnú kartárku nikdy nenájdeš inzerovať jej služby, sú to ľudia, ku ktorým sa musíš nejak dostať. A už vôbec by som nešla k niekomu, kto ti ešte pred výkladom pošle sumu, ktorú jej máš vopred zaplatiť. To si ani nechcem predstaviť, akú karmu môže čakať. Ľudia o tom vedia trt a potom ich životy tak aj vyzerajú.

marusia12
14. sep 2017

@notebook daj si urobiť profi horoskop, ten ti určite povie detailnejšie info. Ja ti môžem dať kontakt na jednu babenku v Čr, ktorá karty robí.

notebook
14. sep 2017

@marusia12 no ja nelietam od jednej k druhej, ale to sú skúsenosti za cca 30 rokov. Ja dobre viem, že netreba naraz ísť ku viacerým. Ale touto témou sa zaoberám roky a teda o tom niečo viem. Ešte za socíku, keď to bolo viac menej tajné, tak som bola u nejakej. A nemám žiadnu negatívnu energiu, len som chcela vyskúšať, či ty netáraš o tom, že vieš vykladať a robíš to zadarmo 🙂 Ale vidím tiež, že dnes každá druhá no možno piata vykladá karty. Tých, ktoré majú ten dar, žiaľ nie je veľa a je ich ťažko rozoznať. Aj tak myslím, že nikomu kartárka nepomôže, ak si nepomôže sám.... a ako píšeš, ak sa máš k nejakej dostať na debatu, nejakým spôsobom to ku tebe príde.

marusia12
14. sep 2017

@notebook presne tak. Dnes nie je problém na tom veselo zarábať, lebo dnes je v problémoch každý jeden a pri výklade kariet, ak tomu človek nerozumie, môžeš viac ublížiť ako pomôcť. Ja osobne karty nevykladám nikomu, práve z tohto dôvodu. Viem pozrieť horoskop, ale tiež nevidím dôvod, zasahovať niekomu do osudu. Vlastné skúsenosti mi ukázali kdečo, nikoho o kartárkach nejdem presviedčať... ak sa tomu niekto dlho venuje, tak predsa vie, ako to funguje a prečo ten dar dostal, čiže vie, že peniaze zobrať nemôže. Ja sama som stretla v živote X "kartárok", skutočne zúfalé 40 ročnú ušmudlané ženy, ktoré po rozchode zrazu majú pocit, že už VEDIA. Ok... potom ten ich život tak aj vyzerá. Na SR som poznala len jednu kartárku, ktorá peniaze vopred neberie a aj po výklade záleží na tebe, koľko jej dáš. Sama ku žiadnym nechodím, lebo už pri pohľade na nich vidím ich energie a tak viem, či na to má alebo nie. Mám ale pár takých, s ktorými si svoje zistenia konzultujeme navzájom. Nie všetci majú dar vidieť za oponu a musím priznať, že častokrát to darom nie je, skôr prekliatím, keď vidíš to, čo vidíš.
Návšteva "kartárky"... no ok, ale ona ti niečo povie... lenže nie každý má intelekt na to, aby skutočne pochopil, čo povedala. Hľadať príčinu toho, čo sa nám deje musíme sami v sebe a vo svojom okolí. Naučiť sa sami preciťovať energie, ktoré dostávame z okolia. Ale zas je to o tom, že nie všetci...

notebook
14. sep 2017

@marusia12 áno, asi tak, dobre si to napísala.

ostorha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marusia12
14. sep 2017

@ostorha Práve cirkev vo veľkom používa kdejaké okultné sedenia, ale ovce o tom na najnižších stupňoch vôbec netušia 😀 Nemajú intelekt na to, to pochopiť.
Karty sa dajú naučiť, to je pravda... ale to máš tak, aj človek sa naučí variť, ale ak to v sebe nemáš, top kuchár z teba nikdy nebude. Musí to mať človek v sebe.
Osobne vôbec nezávidím osobám, ktoré ten dar skutočne majú a musia sa s tým naučiť žiť. Častokrát to nie je žiadna sranda. Ja sama cítim kdečo a veľakrát to nemôžem a ani nechcem povedať, len s tým môžem žiť. Napr. idem busom a na ľuďoch vidím kdečo.... no a teraz seď oproti niekomu hodinu, keď vidíš, aký je rozožraný rakovinou.
Horoskopy robím 25 rokov a stále sa učím. Tiež to nie je niečo, čo naštuduješ a podnikáš. Síce mi už stačí pozrieť kolečko a vidím, čo ten človek prežíva.... ale rovnako tak to využívam len pre seba, keď si chcem niekoho pozrieť a utvrdiť sa, či cítim dobre.
Celá východná kultúra funguje na týchto prírodných tisícročných poznaniach... a kto to odsudzuje je práve v tej kategórií oviec, tzv. energetických zombie.

janinah
14. sep 2017

@marusia12 radšej 100krát kňaz ako "kartárka"...a aj tvoje vyjadrenie o cirkevne zmanipulovaných ovciach svedčí o tvojej "úrovni", Boh ma zavaruj takú kartárku stretnúť....

@martinfrk ak potrebuješ vedieť ako na tom budeš v budúcnosti,tak to ti povie každý so zdravým sedliackym rozumom a vedeli to už naši predkovia...ako si dnes ustelieš,tak budeš zajtra spať...alebo bez práce nie sú koláče....pracuj na sebe a svojej budúcnosti,ako sa teraz pripravíš,tak budeš potom žiť...na toto ti vešticu platiť ozaj netreba

marusia12
14. sep 2017

@janinah evidentne máš nulové znalosti histórie cirkvi a pozadí toho, čo sa tam deje, ako sa to deje a prečo. Pre mňa každý jeden v cirkvi zostane ovcou bez vlastného názoru. Nepotrebujem chodiť do kostola počúvať, čo mám robiť... viem aj sama v sebe, ako sa mám správať, na to nepotrebujem počúvať nejaké drísty kňaza. Na druhej strane páchať zlo a potom sa vyspovedať... a nič sa nedeje? Okeeej 😀 Nehovoriac o tom, keby si bola aspoň trošku znalá problematiky, tak by si vedela, že cirkev je vlastne "biznis" medzi tebou, tvojou dušou a niečím vyšším.... jednoducho pár špekulantov našlo kedysi dieru na trhu a prinútili ovce, aby ich živili za cenu sľubov, že sa budú mať lepšie. Cirkev nie je nič iné, len banda špekulantov, ktorým prispievajú ovce na ich honosný život, zatiaľ čo prispievatelia živoria. Kde bol Váš pán Boh, že dovolil utrpenie v koncentrákoch? Kde je teraz, keď sa pácha zlo na deťoch v Afrike, keď maličké deti ochorejú? Žiadne zázraky sa v cirkvi nedejú a diať nikdy nebudú. Manipulujú Vás od narodenia... tak ako človeka od malička naučíš si automaticky umývať ruky a už to nikdy nebude odmietať, dokonca sa mu bude protiviť, že si nemá možnosť umyť ruky, tak Vám tlačia do hláv tie ich bludy. Zakázať cirkev do 15 roku veku človeka a razom by klesol počet oviec. Veď proti názvu ovca sa nemusíš čertiť, Vás predsa v cirkvi tak volajú automaticky aj kňazi, nie? Rovnako tak odluka cirkvi od štátu a z každého príjmu platiť dane.... srandy by ich hneď prešli.
Máš bohužiaľ veľmi slabé vedomosti o tejto oblasti na to, aby si zčasti pochopila to, o čom som tu písala. čau

janinah
14. sep 2017

@marusia12 nemám potrebu komentovať tvoje drísty a ani obhajovať svoje vedomosti v tejto oblasti....čítajúci si urobia názor sami....
len dúfam,že autor príspevku zrejme mladý človek nebude riadiť svoj život podľa toho,čo mu kartárka či veštica natára @martinfrk

madeline1
14. sep 2017

preco si taky zvedavy na svoju buducnost? pfuj pfuj, nechaj sa radsej prekvapit.

marusia12
14. sep 2017

😅

sisaka
14. sep 2017

@marusia12 ja len keď sa tu tváriš ako odborníčka a oháňaš sa karmou - príjem a vydaj musí byt zachovani... takze, keď ty niečo dávaš, na zachovanie energii musíš (mala by si) niečo od nich prijať. Takze moja otázka je, čo berieš od ľudí?