Mate este niektora vianocny stromcek? 🤔 Ci to len ja ale tak neviem sa ho zbavit 🤭🙏
Aj my ešte máme.Nechcelo sa mi ešte oberať a má aj konečne snežiť,tak aspoň počiatočná atmosféra. Dám asi cez víkend dole
maj, ci nemaj strom... tvoja vec...
Aj my mame, ved este je len par dni po vianociach. 🙂 Zdobili sme 23.12. 🙂 Ked ho odzdobime zase tu bude tak prázdno.
My máme do 2.2., vždy
Ja som ho uz zlikvidivala, ale moj otec maval do februara, ked sa ti to paci, kludne si ho nechaj, rob to tak, aby si mala z toho radost, nazor nikoho nepotrebujes
Zvycajne ho likvidujem Na Tri krale, ale nejako sa nikomu nechcelo....este stoji. Ale tento vikend pojde dole.
vzhladom na to ze ludia ho postavili uz v oktobry podaktory mat stromcek na konci januara je uplnr normalne .. potom len vymen gule za vajca a mas velku noc ... moj siel dolu uz na 2hy sviatok vianocny .. tieto vianoce sme sa obec necitili vianocne
a naco ho davat dole? par krat nas pustia von a zas budu vianoce
My mavame zivy strom, samozrejme, vcera uz musel ist dole ;) Aj ked mne sa velmi paci, lebo hned mam utulnejsie v obyvacke... Inak vianocna atmosfera ma byt na vianoce, nevidim dovod mat stromcek v byte od novembra do velkej noci :D
My sme ho stavali myslím 19.12 a zdá sa mi to strasne krátko aby som ho na 3krale dala dole.. takže ešte stojí a bude stáť kým nezačne riadne opadávať.. potom ho dám do záhrady, nech opadne úplne, popilime ho a spalime v krbe.. každý rok to tak robievame..
Uz nie. Zajtra pridu zbierat stromceky u nas. Ale nemame ho uz od piatka
Ešte máme. Uvidíme, či pôjde dolu tento ci až budúci týždeň. Mame živý, takže keď ho picne, nebude mu už pomoci. Zatiaľ sa drží (neopadava. Neviem, ako to ich pestovateľ robí, ale jeho stromce neopadavaju. Aj minuloročný ešte drží ihličie. Síce medené, ale drží - v záhrade, nie v obývačke)
Ja dávam dole jeden dva dni po 3kraloch, no keďže konečne sa ochladilo, a ma tu u nás snežiť, tak som ho nechala, kvôli tej atmosfere 🙂
@vroni no moj ihlicie drzi furt, teraz stoji v zahrade a vydrzi tak az do jari urcite:D my mame taky suchy vzduch, ze neexistuje aby dlhsie vydrzal ako do troch kralov, staci ze pes okolo prebehne a tie konariky sa normalne odlamuju.. aj ked som ozdoby davala dole, tak mi to ostavalo v ruke. Cize ak nemate sucho doma a horuco, on vydrzi dost...
@jana_eyre_2 tiez tak :D minuly rok sme takmer vsetko vyuzili do zahona na cucoriedky :D
Este mame. Krasne vonia, pacia sa mi tie svetielka vecer, vsetko vonku zamrzlo, sme doma.. je pekna atmosfera, nie uz vianocna, ale zimna.
Máme, ale len preto, že sa ho nikomu nechce zložiť haha
My sme ho skladali na troch kralov tak akokazdy rok, aj keby teda este nejaky ten den vydrzal, ani neopadaval. Bola to sice praca a hrozny bordel, ked sa odzdoboval, no nie som zastancom toho aby sa ani vystavoval skoro no ani skladal neskoro
@simca06022011, no horúco určite nemame. To by zlomilo aj mna, nie len konáriky na stromčeku 🤣, v obývačke mame cca 21 stupnov, ale stojí pri radiátore. Spodné vetvičky už obrali mačky, aj masáž kmeňa mu dávajú (na strom nelezu), podľa mňa ešte do budúceho týždňa vydrží, potom už bude taky ovisnuty...
nie... dávala som ho preč 8 .1 - deti už nejavili o stromček žiadny záujem.
zato keď sme ho dávali tak boli radosťou celé bez seba - myslím že bolo 21.12
Koľko krát máme až do marca😁
My ešte máme, chlap ani jeho tato to neriešia a ja som svetielkofilná, takže pojde dole až vo februári 😁 aj tak návštevy nechodia takže nemá kto krútiť hlavou