Máme do Hromníc
Dnes letel von oknom🤭
Máme
Áno máme
7.1 som už dala dole už som potrebovala miesto 😁
Bezne ho davame dole po 3 kraloch, ale tento rok nejak nebol cas, resp. chut. Pred silvestrom odkvaclo chore jedno ditko na dva tyzdne, a ked sa konecne dalo dokopy, odkvaclo vcera vecer druhe ditko. Takze ma upratovanie stromceku ozaj netrapi. Resp. maximalne sa mi nechce. No co, ved nech si svieti…
Nemáme už je v pivnici.
My nie, po Troch kráľoch balíme vždy 😊 a na ten v robote asi len zavesime veľkonočné vajíčka lebo sa do toho nikomu nechce 😂😂😂
Deň po Troch kráľoch tradične ruším vianočný stromček🎄
3 dni po vianociach uz isiel na povalu 😀
Jasné, nemám čas ho odzdobiť.. máme živý, neopadava nejako extra, tak ešte bude musieť vydržať pár dní, kým ho dám na záhradu.. tam mu opilim konáre a z kmeňa narežem plátky dreva, z ktorých cez rok budeme vyrábať ozdoby na budúce vianočné trhy v škole.. 😁
Máme. Chlap včera huboval, že kedy ho chcem dať dolu, tak som mu s plechovym ksichtom povedala, že po Hromniciach o tom mozno začnem uvažovať. Zhodnotil, že to už potom nestojí za to, že ho ovesiame veľkonočnými vajíčkami a bude akurát (máme živý stromček, na Veľkú noc by už asi pôsobil skôr ako Halloween)
Mali sme zivy. Dnes som ho vyhodila, ale ešte stale bol dobrý. Zdobila som 18.12 a vydrzal krasne doteraz
Máme a budeme mať do 2.2.
Odzdobovala som ho v piatok, ked kym som cakala na taxik :DDD vyniesol ho potom chlap na druhe rano :DDD A potom nastup upratovacej caty, ihlicky vsade :DDD
Áno 🤣
Nie. 7. sme odzdobili a siel na zahradu 10teho.
Samozrejme ze nie, absolutne to nema ziadny vyznam, vianocne siatky skoncili 6.1. prichodom Troch kralov.
nie... 8,1 sme odzdobili a stromček dali na povalu..
Mame, je pekny a my sme lenivi 😀 kazdy rok sa spamatame tak vo februari 😀
Este mame,cez vikend ho planujem odzdobit.
@maranta_leuconeura Aj u nas presne takto.. 😆
Máme ale len preto že sa nám ho teraz nechce spratať. 😅
ÁNO, keď môže niekto od novembra svietiť, tak teraz svietim ja do februára 😂 Ale nie , už cez vikend pôjde dole.
Nie
@mooonika1975 haha, vidíš to mi pripomenulo že ešte máme aj svetielka na balkóne. Tak ich idem zapnúť nech trochu poblikáme na okolie. 😅
Dnes sme ho zlozili