Mate doma aj nejakych stvornohych milacikov? 🙂 .
ja mám dvoch havíkov jedného značkového a jednu pouličku 😀 😀 😀
My mame 2 macicky a psika 🙂
my máme 2 havkáčov,dievčatá. Naháčku a Yorkshirku.
my mame kocura - kastrata a obidvaja s manzelom sme alergici. moja doktorka najprv bola zhrozena, ale potom povedala, ze najnovsie vyskumy vedu k tomu, ze ak clovek uz v prenatalnom veku prichadza do styku s urcitymi alergenmi, dokaze si vytvorit slusnu imunitu, aj ked ma predispozicie byt alergikom... 😎 a nasa klara zatial v pohode...akurat ten kocur obcas pride o par chlpov... 😝
2 fenky a jedna mačka 😅 čistokrvný pudlík a pouličný pes a pouličná mačka 🙂
My mame tiez vnutri francuzkeho buldocka 😉
Ja mám doma zlatého retrievera Dinka a kríženku Džinku. Sú to úžasní psíci, ako moje deti. Nedala by som ich za nič na svete 🙂 No a ešte dočasne jednu milú fenku Lilinku, ktorej hľadám nový domov.
ja mám pouličnú - ale krásnu tigrovanú mačku a jej malé mačiatko....rozkošné...krásne...milunké....
2psíci,kocúr,mačka,3morské prasiatka,rybičky,sliepky,králiky...u nás sa to zvieratami hemží a je veselo 😀
nemeckych ovčiakov fenku Sany a psa Tara. Dvoch malinkych kocurikov a sliepky 😀
1 krasneho psika, a 2 macicky idem im urobit album 😎
takze mam novy album psika pridam zajtra nemam tu jeho foto...
zatial su tam nase macicky.. Moescha a Marissa..
Lienocka, ale tvoj album je preoti pravidlam 😉
skoda.. nevadi urobim si ho na babetku.. 😎
no ja som nepripísala že mám kočku sáru argentínsku dogu a pouličku vinca to je pes je stráááášne strapatý ale krásny darovala som mu žvot mal rok ked ho chceli zastreliť pretože ho nemali kam dať na dva týždne kým jeho rodina prerábala byt a ja som si ho vzala...teraz má dva a je perfektný strážca
mame dvoch pitbulov-pegina a aidu 😀
ja mam 2 yorksirov, kanarsku dogu, kanarika ,rybky a macky na dvore
my mame tiez perzana, krasneho kocurika.... s malym su kamosi 😉 chodi ho onuchavat, casto ho pozoruje..... ale neublizil by mu. 🙂
my mame dve britske modre macicky.. sestricky.. a mala ich natahuje ako babiky..su uplne kludne
no tak ja mám 3,5 ročného westa, 15-mesačného syna a 4mesačného amerického kokršpaniela. 😀 a stíham venčiť všetko naraz, takže si nemyslím, že by im bolo až tak zle. 😝
my mame chrta Tennessiho, stafbulku Bubble, krizenu pitbulku Xsaru, macku Matildu a kocura Salema 😉
my ideme teraz kupovat labradorika pomozete mi z menom a mame este taku zmes poulicnu dzesiku.neviem ale co s nou ci nebudu skakat po sebe ked mame aj fenku.
Moj havko sa vola Džonko. 🙂
my mame vodnu korytnacku Lindu 😀
mamartinka
Je dôležité dať pozor hlavne v čase hárania. Ja mám doma tiež malú križenku a veľkého retrievera (golden) a je to skvelé! Psíci sa majú tiež strašne radi a vychádzajú spolu výborne.
nie nemáme nič, malý je alergik, ale to by tomu až tak neprekážalo, keby sme mali viac času a nechcem domov nejakého psíka ktorý by bol z môjho pohľadu týraný, lebo by ho nemal kto cez deň venčiť