Máte doma starožitný radiátor?

lady511
28. sep 2012

ahojte maminy potrebujem poradit,,mate doma take starožitne radoatory čo maju take hrube rury?keby niekot mal poslala by som aj foto ale približne,,chcela yb som vediet kolko platíte za teplo,,resp,,či mavate nedoplatok,,su to velke tažke radiatory,,jeden ma asi 100kg,,dakujem

reanda
28. sep 2012

@lady511 podla ma to nezavisi od radiatorov, ale od toho, ci mas dobre izolovany byt a nemas napr.stare okna, cez ktore je velky unik tepla... my mame stare liatinove radiatory, sice trva trosku dlhsie, kym sa zozohreju, ale zas ich mozem aj hned vypnut a potom su este dlllho teple, plechove by uz boli davno studene... takze nemyslim, ze by sa kvoli nim minalo vela energie

sissy27
28. sep 2012

@lady511 ale platby za teplo nemajú nič spoločné s dizajnom radiátoru 😀 máte zateplený dom / byt? aké máte okná? koľko kúrite - regulujete si teplotu? a v neposlenom rade záleží aj od cenníka dodávateľa...

luciferkax
28. sep 2012

mali sme liatinové radiátory, ak myslíš tie.... teplo vyšlo rovnako, kedže tie "nové " radiátory sa rýchlo nahrejú a rýchlo vychladnú, kým tie staré sa nahrievali minimálne pol hodinu ,, ale zas dlho ostali horúce

lady511
autor
28. sep 2012

ahoj baby dakujem za vaše reakcie,,ano mame zatepleny dom aj plastove okna aj ked len niekde,,ale aj ked bolo chladnejšie kurili sme velmi malo,,šetrila som kde sa dalo,,,dokonca som kurila len v dvoch mistnostiac,,ostatne boli vypnute,,,vždy rano som ešte znižovala teplotu,,kedže sme z juhu ,,vypočitala som to presne si pametám že sme kurili len 5m,,november,,,až do februara odvtedy bolo vypnute čiže sme platili len šporak,,,ine nič nemame na plny a radiatory mame liatinove takže ako pišete ked sa vyhriali ostali teple,,,tak nepochopím prečo nam za rok prišiel nedoplatok 930e? 😢 ,,ked mate take radiatory liatinove nemate taketo nedoplatky?

tynamartina
28. sep 2012

@lady511 my máme liatinové radiátory . 2 izbový byt za rok na kúrenie sme dali 200€

lady511
autor
28. sep 2012

@tynamartina naozaj tiež take hrubočízne rury,,?tak eveiš prečo možeme mat taky nedoplatok?na oplyn mame len šporak a tie radiatory.. 😒

tynamartina
29. sep 2012

@lady511 joj ty ich máš na plyn, to som si nevšimla . My máme z kotolne centrálnej čo je pre celú mestskú časť. Tak potom ti neviem poradiť

daniela564
Odpoveď bola odstránená
Zobraz