Ahojte žienky, máme doma papagája žaka, máme ho už štvrtý rok, dcérka má 2,5. Problém je v tom, že produkuje strašne veľa prachu a ja som už z toho zúfalá. To, že vyhadzuje zrná, by sa ešte prežiť dalo..ale ten prach.. A okrem iného vkuse v prítomnosti človeka škrieka, rozpráva ako bláznivá..máme ju vo voľnej izbe v dome, pri obývačke. Lenže ja neviem, dokedy bude môcť byť tá izba voľná a kde pôjde žako potom..to bude na zbláznenie. Má tu niekto papagája? ako to zvládate?
ja mam tiež žaka už asi 13 rokov je to bordelar neskutočný 😀 milionkrat mám chut otvoriť balkon a adié 😀 k tomu prachu ja si myslím,že mám už z toho prachu alergiu mám problem so soplením a hlienmi, je potrebné stale prach utierať a to ma už tiež nebaví,možno si povieš,že som tyran,ale my sme ho od niekoho kupili a nebol odchovaný z ruky ,ale z odchytu a stale si na nas nezvykol je dost agresivny,máme ho zatvoreného vo velkej klietke, nepustame ho von lebo kuše zo začiatku bol pustený volne,ale robil samé neplechy všetko kusal a ničil
máme,má 4 roky a chodí do škôlky....zatiaľ to zvládame 😀
Ja sa zaoberám sa výskumom novoobjaveného druhu vtáka, chriašteľa krasového, ktorý žije na Madagaskare. Mám o ňom aj webovú stránku. Ak sa chcete dozvedieť viac, kliknite na: https://slackova.xperimento.xyz/ 🙂
ja si ho zoberiem od teba 😀 😀 😀 😀
@sophia111