Ma niekto doma knihu "Hned to bude anjelik" od Mudr. Bukovskeho? Kupila som si nove vydanie spolu s knihou "Navod na prezitie pre bejby". AKV odporuca pre deti v 5. a 6.mes.len tieto potraviny: mrkva, zemiak, ryza, jacmenne krupy, ovsene vlocky. Pise sa tam, ze sa moze zacat prikrmovat aj ryzovou kasou. Ma niekto s tym skusenosti?
ahoj, uvazuju taky o koupi teto knihy, je dobra?nejsou to jen komercni povidacky, co kazdej vi?mam do toho jit??dik moc🙂
ja osobne si myslim, ze je vyborna, kazda mamina, ktora ma dieta do sest rokov si v nej urcite nieco najde 🙂
a tie recepty sa nam tiez pozdavaju...vrelo tie knihy odporucam 🙂
no tuto knizku chcem kupit manzelovi na vianoce 🙂 mame od bukovskeho knihy a on pise takym drzym ale dobrym stylom.
ja som v nej listovala a je to super. velmi easy a normalne pisane. ziadne tutulinki mutulinki.
prakticka knizocka z dvoch casti.
my ju tiez mame, vyzera fajn, ale len tak som v nej prelistovala, lebo oficialne ju prinesie az Jezisko 😀 vyzera velmi fajn, aj recepty, az na taku malickost, ze pan nepapa maso, je vegetarian a to sa detom neodporuca.. vsetky recepty su bez masa, cize treba ho do tych jedal pridavat (samozrejme tam, kam sa hodi)... plus mi vadi, ze odporuca detom s alergiou na bielkovinu kravskeho mlieka sojove produkty, soja je tiez alergen a nam ju gastroenterologicka vyslovene zakazala..
tiež sa mi tieto knižky páčia , práve ich listujem , mám požičané ale chystám si ich kúpiť. 🙂 🙂
mohli by ste mi poradit?? ja tie recepty trocha nechapem :D no je napisana tabluka pondelok utorok streda.... nad tym ranajky obed vecera no a su tam recepty priklad : Pondelok : Raňajky
2-4 PL ryžovej kaše
1-3 PL jablkového pyré
1 PL bieleho jogurtu
no a takze tie tri veci jej mam dat dokopy na ranajky? alebo si mam akoze vybrat ci chcem jej dat ryzovu kasu jablkove pyre alebo biely jogurt :D :D prosim poradte trocha mam asi dlhe vedenie vychadza mi to tak ze vsetko spolu no zas neviem ako si to odmeram ze 2- 4 pl ryzovej kase ooch :D :D
ja zese nerozumiem co su tie cisla za zatvorkou sipkou vie mi niekto pomoct, som to ja blba alebo neviem citat 😉
smoukinka tomu ani ja celkom nerozumiem
nemate niekto knizku v pdf??
ja mam tiez tuto knihu a zacinam podla nej varit. Asi je to neskoro ale mozno pomoze inym, tie cisla za sipkou su cisla receptov 😉
čo je to za knižku?