Máte chlapca s menom Benjamín?

katim
19. jan 2011

mamičky vedeli by ste mi poradiť čakám chlapčeka a chcela by som mu dať meno Benjamín, veľmi sa mi páči no skratky mi moc nepasujú , mate niekto Benjamínka? Katka

monkula
19. jan 2011

@katim a načo to chceš skracovať? Ja by som mu hovorila asi Beny, alebo Ben, ale to znie dosť "psovsky"
Normálne, Benjamín a hotovo

katim
autor
20. jan 2011

no ved hej aj ja ale skratka sa vždy zíde a najhoršie je že rodičia si kupili psa a volá sa Beni:(

lussy23
20. jan 2011

Mne sa to meno veľmi páči a tiež o ňom rozmýšľam 🙂 Budem ho volať Benjamínko a kď bude starší tak Benajmín alebo aj Ben, normálne mužské zahraničné meno., Dávajú ho aj psom, ale to dávaju aj Adelka alebo Viki. 🙂

katim
autor
20. jan 2011

Tak to ano to máš pravdu, veľká vďaka lebo som už rozmýšľala že ho nedám ale bude to Benjamínko . Dik dik moc.

froschka
21. jan 2011

Ja sa volam Linda a tiez kopec psov sa tak vola a absolutne ma to netrapi. Tiez nemam rada zdrobneniny krasnych mien a preto mam vybrate mena deti ktore sa ani inak povedat nedaju 🙂
Benjamin je krasne a originalne meno, urcite lepsie ako keby malo byt v treide 10 adamov a 15 samuelov....nic proti tymto menam....len su casto pricaste.....
cize nevahaj

lussy23
21. jan 2011

@froschka - detičky majú krásne mená a aj vy 🙂

janka_pn
21. jan 2011

mne sa paci aj skratena forma beno 🙂

bambusko
21. jan 2011

poznam benjamina, ktoreho volaju beďo

mia.k
21. jan 2011

@katim ja mám syna Benjamína. Toto meno sa mi už dávno páčilo a keď som bola tehotná a oznámila som príbuzenstvu,že mu chcem dať meno Benjamín,tak neboli nadšení,lebo sa im to meno zdalo byť dlhé a nevedeli,ako ho budú volať. No ale ja som si stála za svojím a poviem ti,že ho voláme normálne celým menom- Benjamín,alebo Benjamínko a vôbec to nikomu nerobí problém. Len náš synátor,keďže zo začiatku bolo pre neho zložité vysloviť celé meno si ho skrátil na Ben a aj my a aj známi mu sem tam povieme Ben.

ivett1
21. jan 2011

@katim ahoj krasne meno a uplne suhlasim s lussy23 ...Benjaminko...(a paci sa mi aj s anglickou vyslovnostou...ale to je vec vkusu 😉 )

bubelko
21. jan 2011

@katim svagrina ma benjamina, ziju v usa a volaju ho ben alebo beni. je to velmi pekne meno. to, ze ho niekto da psovi, to je dnes pomaly s kazdym menom. a ver, ze spotvorit meno sa da aj take, u ktoreho by si to necakala. takze tym by som sa naozaj neriadila 😉

zajama
21. jan 2011

Moje krsňa má kamaráta Benjamína a volá ho Beník, neviem ako na to prišiel, ale volá ho tak celá trieda. 🙂

katim
autor
21. jan 2011

Super ste zlaté veľká vďaka za podporu, mam aj 2 ročného synčeka Timotejka a keď mi svokra povedala ze prečo šampón normálne som si sadla . Tak teraz sa radšej poradím, ale fakt je ten ,že keď si ktosi bude chcieť najsť prezývku nájde na každé meno 🙂 🙂 🙂

michaela737
4. mar 2013

ako mám presvedčiť snúbenca ,,, chcem dať chlapčekovi meno Benjamín a dievčatko Sandra ☹ ,,,veľmi sa mi to meno páči, ale keď som to povedala mame reagovala tak isto ,,, meno jak pre psa ,,, ☹ podľa mňa je nádherné

michaela737
4. mar 2013

Som z toho veľmi smutná, prečo by som nemohla dať meno aké chcem ja ,,,

mimkao
4. mar 2013

Môj brat aj môj synovec sú Benjamínovia... Brata voláme Beno, synovca Benko, sestra keď sa hnevá, tak mu povie Benjamín.

959touareg
4. mar 2013

@michaela737 ja si tiez pomyslim na psa ako tvoja mama. 😕ale takych mien je vela a ludia ich davaju....tiez meno Max, Hugo- mne sa hned vybavi pes pri tych menach.

katim
autor
4. mar 2013

no mi sme mu veru meno Benjamín dali a je to velmi pekné meno volame ho Benjamínko alebo Bendži 🙂)

michaela737
5. mar 2013

snúbencovi som ukázala túto diskusiu pousmial sa a asi to ňanho zabralo 🙂

silvik1
5. mar 2013

@michaela737 sestrin syn sa volá Benjamín - tiež ho voláme Ben, Beny ale Bedži. ale on sám sa predstaví vždy Benjamín 🙂

silvik1
5. mar 2013

oprava - myslela som Bendži 🙂

barmankaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz