Baby co pouzivate na mastnu plet? Skoro rano vstavam cize o 6 rano ja som uz namalovana mam makeup a v praci uz o 9 som mastna ako maslo 😕 ale pritom mam supinky niekde a citim akokeby mam suchu taku napnutu ale je mastnaaa tak nechapem 😖 poradte mi. Pouzivam biodermu ruzovy obal gelik, a Zacala som aj pouzivat revolution ten nyacinamid a zinok ci ako sa to vola . Tak uvidime ze co ,
Pitný režim !
Ja makeup nepoužívam lebo proste ani jeden mi nesedí 🙂 dávam si sébium od biodermy a na to detský sulfotionovy zasyp namiesto pudra na tvár 🙂 jediné čo mi pomohlo nelesknut sa a nebyť premastená
Odporucam prejst na prirodnu kozmetiku, mala som aj v 30 problem s mastnou pletou a s akne, teraz sa uz vynimone nieco objavi, pouzivam rozne sera, masky. S dekorativnou kozmetikou je to uz trosku tazsi najst dobru prirodnu. Pozri znacky Annemarie Borling, Havlikov. Aj mastnu plet treba kremovat, kremom na to urcenym
Dobrou skin care vieš eliminovať mastnenie pleti a to vyrieši aj pnutie pleti. Skús sérum s Niacinamidom, Vitamínom C, kyselina hyalurónová... (Pozri si v DM séra od catrice, cenovo dostupné a sú kvalitné ) Makeup to nevyrieši , to je už čerešnička na torte... Ak máš mastnú pleť tak nie hydratačný make up ale to je až záverečný krok
@honey666 mala som ten istý problém ako ty. Veľmi dlho som hľadala vhodný makeup a nakoniec som vyskúšala Lancôme Teint Idole Ultra Wear a je super. Je pravda, že je veľmi drahý ale radšej si priplatiť ako keby som mala mastnú pleť a ako si aj ty spomenula aj supinky. Vyskúšaj 🙂