Prosím ak viete, dajte mi vediet, kde sa v BA dá kúpiť mäso z diviny. Uprednostnila by som mäsiarstvo pred hypermarketom. Dík 🙂
Ahoooj mamuľky, som tu nová, ale na tuto tému mi nedá nezareagovať, lebo sama som dlhšie zháňala divinku. Niekedy, v časoch dávno minulých, keď sa piesok lial a voda sypala, keď som bola ešte mladá a krásna, sa dalo toto mäsko zohnať v mäsiarstve na Mlynských Nivách, ale odkedy sme sa s rodinkou presťahovali, tak už nemám možnosť tam chodiť očumovať, ale ak to má niekto po ceste, tak môže skúsiť. Takže teraz mávame divinové mäsko len keď môj milovaný manželček donesie niečo od svojho kamaráta-poľovníka. Viac poradiť neviem.
Ahojte viete mi poradiť kde v Trnave alebo v blízkom okolí dostanem kúpiť divinu?Už som snáď prehladala všetko a prosila všetkých,no neúspešne ☹ ďakujem za radu
a co tak sa skontaktovat na nejakeho polovnika v okoli? nebude to jednoduchsie a lacnejsie?? ja s divinou nastastie nemam problem, otec, manzelik, svorok su polovnici.. no u nas sa maso da v pohode zohat v metre. pripadne aj v tescu som uz par krat videla
masiarstvo orban, maju vela prevadzok aj v Ba aj okoli, len nie vzdy maju 🙂
Ahojte, ja som našla mraziarne Zverex v Šali, majú rôzne druhy www.wix.com/tranaxinc/maso
🙂
masiarstvo U Orbana.. maju vacsinou mrazenu divinu.. ale u nich sa mi uz stalo ze mi predali pokazene maso 😖 treba zavolat a informovat sa kedy im vozia cerstvu divinu, ak im vozia .. 😉
nechce niekto divinu? preverovany kazdy kus na veterine. kontakt cez IP
boise. mne sa zdá, že v mäsiarstve na Mánesovom majú divinu (neviem názov mäsiarstva 😅 ). aspoň tam niečo také majú vycapené, ale nepýtala som sa. tak sa skús prísť pozrieť.