Maska - balzam na vlasy

nelka1122
14. mar 2018

Prosím vas o radu v nájdení fakt dobrej masky na vlasy.vlasy mi veľmi pomaly rastú a keď aj niečo narastie tak konce sú hneď zničené.no a po pôrode mi asi polovička vypadla.dakujem

rucka77
14. mar 2018

Keď ti raz rastú vlasy pomalšie tak neexistuje nič také zázračné po čom by ti mohli len tak začať rásť rýchlejšie. Ale malo by pomôcť keď budeš mať viac prekrvenú pokožku, takže zakaždým keď si budeš umývať vlasy tak si poriadne pomasíruj pokožku a keď si ich dozmývaš tak si ich opláchni ešte studenou vodou 🙂

lucy_liu_19
15. mar 2018

Ahoj Nelka,
u mňa boli vlasy po pôrode naozaj hrozné. Začali mi riadne vypadávať, až som chvíľami panikárila, že budem plešatá, našťastie sa tak nestalo 😊
Použila som ampulky Vichy Decros, viď. foto a vlasy prestali vypadávať a čo viac začali rásť nové 😊 Pomohlo mi to aj pri štátniciach, tiež mi vypadávali vlasy zo stresu....a tiež mávam problém s končekmi vlasov, ale po milión odskúšaných prípravkoch, mne najviac pomohol krém na vlasy Loreal, nemastní, krásne vonia a hurá plní účel 😊

nelka1122
autor
15. mar 2018

@lucy_liu_19 super ďakujem.ja mám síce aj pred štátnicami aj po pôrode ale vyskúšam urcite

evik4
15. mar 2018

Mne pomohol tento nutriol šampón a renu maska na končeky. Tiež som skúšala milvu tie chininove šampóny a balzamy tiež, ale o ničom. Tento šampón mi naozaj zafungoval, pekne mi zarastli také tie lysiny alebo ako to mám nazvať

paladia
15. mar 2018

Mne na plesinky po porode pomohli Farmasi produkty s cesnakom a capixylom. Vlasky dorastli a rastli aj rychlejsie.

lucy_liu_19
15. mar 2018

@nelka1122 tak držím palce 😊 Potom sa ozvite, či pomohlo 😉

dagmara17
15. mar 2018

Skús nejakú keratínovú masku.

matkaleskova
15. mar 2018

Vraj tie chinínové veci pomáhajú na rast vlasov ale sama to odskúšané nemám :/

otrubulka
16. mar 2018

Ja som mala chininovy sampon a katastrofa... Vlasy sa zdali objemnejsie, len preto, ze ich to vysusilo a nadvihlo, ale vlasy mi to uuuplne znicilo- to je ale moja skusenost. Niekomu mozno pomoze. Mne po prvom porode tiez dost padali vlasy a nepomohlo nic, len kupit si vitaminy - najlepsie taky mix, kde mas uz viac druhov vitaminov... Nakolko nevies, ktory presne ti moze chybat. Len treba uzivat dlhsie a necakat, ze po tyzdni uzivania ti narastu nove vlasy.. Zial, take zazraky sa nedeju 😕

nelka1122
autor
16. mar 2018

@otrubulka s tým chyninom som to mala úplne rovnako.tusim to bola značka milva.uplne suché že sa ani rozcesat nedali

otrubulka
16. mar 2018

@nelka1122 Ano presne ta to bola. Uz nikdy viac ....😉 vlasy cista slama z toho

mata223
18. mar 2018

Mne pomohol šampón a codicioner ,gél a výživové doplnky z.foreveru a to podotikam mám aj štítnu žľazu zlu škoda že som to nepoznala skôr 😀

damoska
3. apr 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

mne pomáha Kerastese maska. Dávam si ju na vlasy raz za týžden už niekolko rokov a je to naozaj ppoznat. Vlasu su vyživené, lesklé a husté.

sonka1981
2. okt 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

osobne si myslím, že je lepšia maska na vlasy, ako nejaky balzam, resp,kondicioner. Maska vlasy viac regeneruje a hydratuje.

anulienkalenka
11. okt 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

niekto kto by poradil naozaj vemi dobru regeneračnu masku na vlasy?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iinuska
30. okt 2018

Ja používam značku CHI.Skus si vyguglit

mareri
11. dec 2018

aj Lee Stafforrd je vlemi dobry. Sama ho použivam. Su dva druhy, jeden je s kokosom a druhy na rast vlasov. https://www.notino.sk/lee-stafford/

damoska
25. feb 2019
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

podla mna je maska na vlasy lepšia a najlepšia je regeneračna. Idelane taka, ktora je na prirodnej baze. Dost trpim na mastnu vlasy a už som vyskušala všetko, teraz sa chcem vydat cestou prirodnej kozmetiky.

zabka788
28. feb 2019
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

bio masku, alebo nejaky kondicioner na vlasy viete doporučit?

vandicka7
28. feb 2019

@zabka788 Skus si pozriet, ze thajska maska na vlasy. Take do ruzova balenie, v zlozeni je napriklad aj lotos 🙂 Kamoska mi ju kupila a je fajn 🙂

julinka29
20. mar 2019
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

vlasovu kozmetiku Nioxin ste skušali? Velmi vela žien si ju chvali, vlasy vraj pekne regeneruje a rychješie rastu. len sa neda kupit v drogerii, ale iba na Notino . Mate s nou skusenosti?

damoska
28. mar 2019

moj askusenost je, že maska je lepši. Balzam mi vlasy vždy velmi zjemnil a za pol dna boli mastne. maska mi vlasy pekne zregeneruje a mastne su až druhy den 🙂takže si vlasy umyvam každy den

gab_riella
23. apr 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

čo je lepšie? Maska na vlasy, alebo kondicioner? Aky je medzi nimi rozdiel?

mareri
27. aug 2019

osobne použivam iba masku na vlasy. Kondicioner si nedavam, moje vlasy su po nom mastne, zle sa mi to vymyva. Ale masky si kupujem hydratačne, aby mi to vlasy pekne zregenerovalo a davam si ich pri každom umyti