Ahojte! Potrebovala by som bližšie info o tomto kurze,ako to prebiehalo,aké boli skúšky,proste vaše dojmy a skúsenosti 🙂 Ďakujeeem 🙂
@bylinkarkaaa
@zuzulica dakujem kocky ;) moj muzik sa tam prihlasil a v maji mu zacina kurz..je to jeho dlhorocny sen ;) tak sa hrozne moc tesi ;) len ja mam trochu obavy,ci zvladne skusky,nie je to narocne?
Ako píše zuzulica, zvládne to. Prednášky , prax, video , uvoľnená výborná atmosféra. Ak to manžela v skutku baví, tak si všetko zapamätá lebo sa držia hesla: opakovanie matka múdrosti. Stále budú učivo do nich vštepovať. Budú im ukazovať rôzne masérske techniky. Aj ja sa idem prihlásiť.
Tak a ide sa na kurz lymfodrenáž. V septemri. 😵
Poďte niekto, nech je veselo 😵
Tak, a zajtra kurz lymfodrenáže končí. A ideme na nejaký ďaľší kurz do REMASU , 😵 😵 😵 😵 😵
Ahojte,chcem sa spýtať ako prebiehali skúšky?aj pomáhali alebo nie?boli otazky ťažké?kurz klasická a športová masaz
bylinkarkaaa
Kurz : Fytoterapia pre masérov 11.7.2017
„Liečivými rastlinkami sa dajú liečiť všetky choroby.“
Zdravie je to nejcennejšie, čím mohol byť človek obdarovaný. Pokiaľ ho nemáme náš život naberá úplne iný rozmer. V starých herbároch som sa dočítala tajomné až vzácne veci o bylinkách. Moja túžba po tomto poznaní veľmi rástla. Učili ma starí bylinkári , Pavel Váňa, Josef Anton Zentrich, Katarína Konečníková, Mgr. Jarmila Podhorná, Agroinštitút Nitra- Zber spracovanie a pestovanie liečivých rastlín. Oz Veronica Trenčín. Svoje vedomosti som si zdokonalila v masérskej škole REMAS-Piešťany, kde som od roku 1992 až do roku 2015 absolvovala asi 7 kurzov, a dúfam, že ešte aj nejaké budem absolvovať. V roku 2006 som napísala malú srdcu milú brožúrku- Zdravie pre človeka. Robím po Slovensku a Morave prednášky o bylinkách, pravideľne prispievam do časopisu Vitalita od roku 2004 po súčastnosť. Spolupracujem so slovenskými televíziami a rozhlasom a rôznymi časopismi.
Na kurze fytoterapia pre masérov si povieme čo je fytoterapia, bylinky, kedy a kde zbierame, pestujeme, čo si môžeme vyrobiť a ako ich správne užívať. Nejaké bylinky si aj ukážeme, aby sme ich lepšie poznali. Ak vyjde čas môžeme si aj prehrať video, kde rozprávam o bylinkách.
Uspechy s bylinkami mám veľmi dobré. Vytvorila som si bylinkové receptúry a liečebné techniky pri rôznych chorobách. Techniky, som práve získala v tejto škole REMAS- Piešťany.
Kurz fytoterapia pre masérov- povedie Anna Kopáčová, známa bylinkárka Z pod šikmej veže Vrbové
Už teraz sa môžete objednať, na : remas@maserskaskola.sk
Mobil: 0907860200, 0905447282
Tel./fax. 00421 337730042 Cena kurzu 59eur
Google: maserska skola Remas Piešťany, kurzy na rok 2017
@bylinkarkaaa dobry den a ake ubytovanie vam dali, bolo ciste, ci ste si sama vybavovala ubytovanie.
Ahojte, potrebovala by som bližšie info o kurze klasická a športová masáž , ako to tam prebieha a aké náročne sú skúšky? Ďakujem za každú info budem vdačná
Vrelo odporúčam. Tu som absolvovala niekoľko kurzov. Mnohému sa tu dá naučiť. Pán Mgr. Miroslav Masár a Ľubomír Masár sú odborníci. Keď sme ukončili nejaký kurz, tak sme všetci plakali, že už je koniec, tak sa vždy prihlásime na nový kurz. Býva tam veselo a príjemne. Neobanujete. 😉