Masérsky kurz Remas Piešťany

cabby88
21. mar 2013

Ahojte! Potrebovala by som bližšie info o tomto kurze,ako to prebiehalo,aké boli skúšky,proste vaše dojmy a skúsenosti 🙂 Ďakujeeem 🙂

bylinkarkaaa
21. mar 2013

Vrelo odporúčam. Tu som absolvovala niekoľko kurzov. Mnohému sa tu dá naučiť. Pán Mgr. Miroslav Masár a Ľubomír Masár sú odborníci. Keď sme ukončili nejaký kurz, tak sme všetci plakali, že už je koniec, tak sa vždy prihlásime na nový kurz. Býva tam veselo a príjemne. Neobanujete. 😉

zuzulica
22. mar 2013

@cabby88 Ja tam chodím na doplňujúce kurzy už pár rokov a spokojnosť,s Ľubom,Mirom a aj ostatnými vyučujúcimi kopec srandy,uvoľnená atmosféra.Odporúčam

cabby88
autor
22. mar 2013

@bylinkarkaaa
@zuzulica dakujem kocky ;) moj muzik sa tam prihlasil a v maji mu zacina kurz..je to jeho dlhorocny sen ;) tak sa hrozne moc tesi ;) len ja mam trochu obavy,ci zvladne skusky,nie je to narocne?

zuzulica
22. mar 2013

@cabby88 V tomto neporadím,ja chodím len na tie doplňujúce kurzy a tam nebývajú,ale myslím,že by to nemal byť problém,určite sa naňho niečo na hodinách nalepí,oni to tam stále dookola opakujú,čo je dôležité,tak myslím,že si to človek zapamätá aj keby nechcel 😉

wwaanesska
22. mar 2013

Ako píše zuzulica, zvládne to. Prednášky , prax, video , uvoľnená výborná atmosféra. Ak to manžela v skutku baví, tak si všetko zapamätá lebo sa držia hesla: opakovanie matka múdrosti. Stále budú učivo do nich vštepovať. Budú im ukazovať rôzne masérske techniky. Aj ja sa idem prihlásiť.

sissmiss
22. mar 2013

@cabby88 ak sa bude ucit, da to v pohode. Ked som bola ja, par ludi aj vyhodili, ale mohli prist na dalsi krat si len zopaknut skusku. Treba sa to ucit priebezne. Ak si ale pamata gymnazialne ucivo, tak sa to vlastne ani ucit nemusi

bylinkarkaaa
2. aug 2013

Tak a ide sa na kurz lymfodrenáž. V septemri. 😵

bylinkarkaaa
5. aug 2013

Poďte niekto, nech je veselo 😵

bylinkarkaaa
28. sep 2013

Tak, a zajtra kurz lymfodrenáže končí. A ideme na nejaký ďaľší kurz do REMASU , 😵 😵 😵 😵 😵

bylinkarkaaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miska411
26. jan 2016

Ahojte,chcem sa spýtať ako prebiehali skúšky?aj pomáhali alebo nie?boli otazky ťažké?kurz klasická a športová masaz

bylinkarkaaa
21. jan 2017

bylinkarkaaa
Kurz : Fytoterapia pre masérov 11.7.2017

„Liečivými rastlinkami sa dajú liečiť všetky choroby.“

Zdravie je to nejcennejšie, čím mohol byť človek obdarovaný. Pokiaľ ho nemáme náš život naberá úplne iný rozmer. V starých herbároch som sa dočítala tajomné až vzácne veci o bylinkách. Moja túžba po tomto poznaní veľmi rástla. Učili ma starí bylinkári , Pavel Váňa, Josef Anton Zentrich, Katarína Konečníková, Mgr. Jarmila Podhorná, Agroinštitút Nitra- Zber spracovanie a pestovanie liečivých rastlín. Oz Veronica Trenčín. Svoje vedomosti som si zdokonalila v masérskej škole REMAS-Piešťany, kde som od roku 1992 až do roku 2015 absolvovala asi 7 kurzov, a dúfam, že ešte aj nejaké budem absolvovať. V roku 2006 som napísala malú srdcu milú brožúrku- Zdravie pre človeka. Robím po Slovensku a Morave prednášky o bylinkách, pravideľne prispievam do časopisu Vitalita od roku 2004 po súčastnosť. Spolupracujem so slovenskými televíziami a rozhlasom a rôznymi časopismi.

Na kurze fytoterapia pre masérov si povieme čo je fytoterapia, bylinky, kedy a kde zbierame, pestujeme, čo si môžeme vyrobiť a ako ich správne užívať. Nejaké bylinky si aj ukážeme, aby sme ich lepšie poznali. Ak vyjde čas môžeme si aj prehrať video, kde rozprávam o bylinkách.
Uspechy s bylinkami mám veľmi dobré. Vytvorila som si bylinkové receptúry a liečebné techniky pri rôznych chorobách. Techniky, som práve získala v tejto škole REMAS- Piešťany.
Kurz fytoterapia pre masérov- povedie Anna Kopáčová, známa bylinkárka Z pod šikmej veže Vrbové

Už teraz sa môžete objednať, na : remas@maserskaskola.sk

Mobil: 0907860200, 0905447282

Tel./fax. 00421 337730042 Cena kurzu 59eur

Google: maserska skola Remas Piešťany, kurzy na rok 2017

veronickaaaa18
1. okt 2019

@bylinkarkaaa dobry den a ake ubytovanie vam dali, bolo ciste, ci ste si sama vybavovala ubytovanie.

vkiki
24. sep 2024

Ahojte, potrebovala by som bližšie info o kurze klasická a športová masáž , ako to tam prebieha a aké náročne sú skúšky? Ďakujem za každú info budem vdačná