Ahojte mate skusenost? Vyzera to super, smrncovne aj ta pani Monika taka vesela. Ceny vyssie preto sa chcem spytat ci to oblecenie stoji za to. Dakujem krasne
A o čom vy píšete, pre nás neznale???
Markíza je názov firmy,jednej ženy,kt.bola v relácii "bez servítky". Často mi vyskakuje na FB.
https://www.facebook.com/MarkizaModaItaliana/ 🙂 Fero Joke ju pár krát paródoval (spomínanú Moniku), inak by som tiež nevedela, že o čom je reč 🙂
https://www.aliexpress.com/item/100500298055129... napriklad tie jej tpanky..len si tam nalepi svju znacku .. a este par veci sm tak videla
Neviem ohodnotit kvalitu jej mody, ale urcite su to veci vyslovne pre zeny, co maju postavu modelky.
Inak Monika, velmi sympaticka zena.
Nie, nestoji za to.Ale vyskusaj...poznam lepsie IT obchody
kludne si kup s 300% prirazkou 😅
ach dievcata... ona naozaj chodi do zahranicia nakupovat vsetky kusky. kedze syna ma cestovatela, chodi vselikde s nim. ma aj kopec videi ako nakupuje v roznych statoch pre svoj obchod, takze mila @syslik81 urcite nema veci z aliexpressu. 😉
ale vela talianskych butikov nakupuje vo velkosklade v BA, osobna skusenost. 😉
ja tu zenu obdivujem, vie aj z hovna vycarovat krasny kusok... a hlavne chce v zenach dosiahnut to, aby sa mali radi take ake su. kazda zena je krasna a snazi sa ich to ucit... toto sa mi na nej paci, ze chce zenskym ukazat ako maju nosit oblecenie, aby aj vo vreci vyzerali zensky a pacili sa okoliu. vyzarovanie je dolezite.
@zmrzlinka2021 ma kusky pre kazdu postavu.
a dat si raz taku cenu ok sak hlupak kupi ..ale saty co maju hodnotu 50 predat za 400 a tvrdit aka to je kvalita ked nieje to je uz absurdita .. ale zas ano hlupak co si neodskusa kvalitu a kupuje dobre nafotenu handru -ved je zo zahranicia-co tam ze z ciny ... ano sikovna je ... vie si spravit reklamu ..napriklad aj tu na konovi ze ano
@syslik81 je to o sikovnosti, predas dve saty a moze ist na dovolenku k moru, v podstate vela veci tak funguje, zavisi od toho aku ma clovek silu presvedcit druheho aj o somarine, raz som bola na pohovore v jednej praci, kde odo mna chcela buduca sefka, aby som ju presvedcila na kupe pera, ked je clovek dostatocne presvedcivy a na druhej strane lahka korist, ktora nerozmysla, je to idealne 😝
to oblecenie je hrozne, take kolotocarske, ani zadarmo 😂
Parkrat mi vyskocili na fb nejake videa od tejto pani a nemozem si pomoct, ale na mna posobi, akoby na niecom ficala. O obleceni sa nevyjadrujem, nie je to moj styl.. ale prezentacia je na moj vkus fakt divna 🙂
Mne to skor pripada ze ta “talianska moda” je dovazana niekde z tureckeho trhu aj kvalitou aj dizajnom 🙈 Za mna je OK investovat do kvalitnejsich kuskov, kt vydrzia a dobre sa kombinuju, ale toto mi pride, ze predava 10eurovu vec za 100
No,neviem. Nemôžem sa vyjadrovať ku kvalite,keď to som to osobne nevidela,nechutila si to.
Čiže kto vie. Štýl...zopár veci tam má pekných.
Má divný prejav,ale tak nikomu nič zle nerobí.
@syslik81 ja jej reklamu nerobim ak na to narazas. Pisem anonymne lebo ma tu spicluju kolegyne a nejake zeny z rodiny (raz som sa tu neanonymne radila ohladom jednej veci a uz sa to rozoberali v praci). Mne sa to oblecko paci ale pride mi cenovo drahe tak som chcela vediet ci aj cena zodpoveda kvalite
U nas v meste ma obchod, chodim denne okolo ale za mna nie.. a ju ked vidim tak nemam chut tam ani vojst
@adula12 hej aby sa pacili zeny take ake su a mali sa rady, hlavna vec, ze ona ma usta napichane cez pol tvare 🤦🏻♀️ Otras aka je umela.
Ale oblieka sa pekne.
@oli18 @srferreira to ze ona ma prsia a pery neznamená, že nemôže podporiť krásu inej ženy. 😉 Ona chce vyzdvihnúť sebavedomie u nich, chce im ukázať, ako nosit aj teplaky a byť pri tom neprehliadnutelna. Neviem ci aj nerobila nejaký kurz, kde nešlo ani o to aby si kúpili jej handry, ale fakt učila tie ženy ako "kráčať po ulici so vztýčenou hlavou".
Mne tiez prisla najprv ako nafetovana, divna... ale Keby ste si pozreli zopár videi, úplne vám to náladu dá a by ste sa divili kolkym ľuďom psychicky pomohla. Syna vychovala sama a je medzi nimi mega puto, sú si oporou.
Skuste neodsudzovat pokiaľ o nej nič neviete a riešite len jej vzhľad. A keď už sme pritom, tak kozy a pery ma spravené pomaly každá tretia. A tie pery vôbec nemá jak kačica... dava si tuším zväčšovať len vrchnú Peru.
Tu sa odpovedí nedočkas, skus na fb v komentároch pod videami napísať nejakej zákaznícke, určite tam nájdeš odpoveď skôr ako tu.
To je talianska móda ak sa nemýlim, že? 🙂 Osobnú skúsenosť s ich oblečením nemám, ale mala som zopár talianských kúskov, ktoré som si zakúpila cez rôzne e-shopy, ale nejako som bola vždy sklamaná, všade trčali samé nitky, pôsobili, že sa mi do týždňa rozpadnú, ušité krivo...neviem, či len ja som mala takú zlú skúsenosť s talianskym oblečením, alebo kde je pes zakopaný 🙂