Marketagent - nepripísané body

5. mar 2022

Dobrý deň,
keďže je tu veľa mamičiek na materskej, ktoré si chcú privyrobiť, predpokladám že máte skúsenosti s vypĺňaním prieskumov za peniaze.
Konkrétne ma zaujímajú skúsenosti so spoločnosťou Marketagent, keďže vypĺňam s nimi prieskumy už niekoľko mesiacov v priemere 1-2ks za týždeň.
Mám obavy, že ide o podvod, pretože vo výpise z účtu mi body za vyplnené prieskumy už celé mesiace čakajú na schválenie a okrem bodov za registráciu mi ešte nič nepripočítali, takže si odmeny nemôžem vybrať.
Je normálne, aby im to takto dlho trvalo? Myslím si, že už to ani nikdy neschvália, aby nemuseli vyplácať odmeny, okrem toho je tam aj klauzula o prepadnutí bodov po určitom časovom úseku a nikde nie je uvedené, či sa týka už pripočítaných bodov alebo aj tých v procese schvaľovania.
Vyplatila Vám táto spoločnosť peniaze a koľko ste na ne približne čakali, kým ich schválili a prišli na účet?
Poprípade poznáte serióznejšie spoločnosti?
Ďakujem.

evica17
5. mar 2022

Ahoj, tu som sa zaregistrovala tiez, ale neviem vyplnit ziadny prieskum.
Ale vyplnam na slovenskynarodnypanel.sk, vyskumy.sk a yougov
Tam.som.si uz aj odmeny vybrala, za mna fajn vybr

x_mery_x
5. mar 2022

Niekedy trva dlho, kym skoncia ponukane prieskumy a sa vyhodnocuju az po celkovom skonceni. Ja som si dala asi pred mesiacom vyplatit 24€, a vcera mi prisli na ucet. Za mna je to najlepsia stranka prieskumov, lebo ich tam chodi najviac. 🙂

evica17
5. mar 2022

@x_mery_x a ako sa tam.vyplnaju tie prieskumy ? Teda.ako sa k.nim.dostanem ?

qsookie
5. mar 2022

@evica17 chodia na email

x_mery_x
5. mar 2022

@evica17 ked sa zaregistrujete, budu vam chodit emailom, pripadne tito maju aj appku, tak vam mozu hned v telefone chodit upozornenia 🙂

romana_betterstyle
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
raduskaaa83
4. máj 2023

@x_mery_x dobrý deň, môžem sa opýtať, na stránke marketagent ste zadali číslo účtu a banku, ako pýta? Akurát som to pozerala a trochu som sa toho bála. Čítala som, že to môže trvať aj 5 týždňov, kým prídu peniaze.

x_mery_x
4. máj 2023

Ano ked si uz chcete dat vyplatit, tak zadate cislo uctu, ano zalezi od toho kedy si date vyplatit, teraz je uz myslim po vyplatnom termine, tak by vam mali poslat az na zaciatku buduceho mesiaca

x_mery_x
4. máj 2023
raduskaaa83
9. máj 2023

@x_mery_x ďakujem