Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či niekto nakupoval na stránke maribella.sk....Ďakujem
@nataly98 náhodou fotku nemáte? Tiež chcem obj
@veronikabalazova zdravim aj ja mam zaujem kupit si koberec dalo by sa poslat fotka
@soci18 www.maribella.sk sú poľský podvodníci. Reklamoval som tovar, musela som ho vrátiť do PL, takže namiesto zásielky za 3,50 som zaplatila 14,50Eur.
Koberce vôbec neodporúčam,fotky krásne a skutočnosť otras ,handry,vraciam späť
ja som od nich kupovala detský šatník 12ks akože dodali mi ho bez dvoch častí, čiže mám len 11 skriniek poskladaných, už 3 týždne sa s nimi natahujem, odpisujú po x dnoch a píšu ako madari, raz mi napíšu že balík by mal byť už v mojej krajine potom len ahoj pošleme a inak nič, otrasná komunikácia, neskutočne dlho to trvá, ja neodporúčam
Dodnes sa dohadujem s nimi na reklamacii. Uz 3 tyzdne nic. Batoh pre mamicky tam neodporucam kupovat vobec. Uplne sitne a nekvalitne. Polske veci a akoze SK stranka. Odpisuju akoby z googleprekladaca pisali. Vzdy jedna, dve vety a potom nic.
@pexinka ahojky, tak som im napisala , ze sa ospravedlnuju a stratili mohe maily😆😆 peniaze vy zo zakona mali prist do 14 dni. Dokonca vratia celu sumu. Tak som zvedava. Ked som im pohrozila aj s pravnikom tak hned odpisali. Dam vediet a dakujem. Nech ludia vedia, ze sa to da a ze uz u nich nic nekupovat!!! Co citam, je toho na nich viac.
@spy23 nie, mala som matersky batoh, ktory sa po 3mesiacoch uplne rozpadol. Normalne latka sa trhala, utrhli sa popruhy, vnutro cele roztrhane. Proste nekvalitne. Poslala som email s fotkami, fakturou. Odpisali ze ok mam si vybrat iny tovar alebo vratia peniaze. Ze nemusim posielat zatial batoh. Lenze sa potom neozyvali, druhy tovar nikde, a tak som si s nimi vypisovala asi 2mesiace. Vzdy len 1 vetu odpisali a nic k tomu. Takze ked som sa uz nahnevala a po dobrej rade tu z modreho konika som zacala konat😆
@spy23 dobrý deň, ako sa to vyriešilo ? Za koľko dní vám tovar prišiel?
@bianka_012 dobrý večer. Tovar som vrátila lebo nezodpovedal fotke a od 19 novembra sa s nimi nastavujem aby mi vrátili peniaze
Ja som si tak kupovala koberec kedysi a prišiel na čas a ešte aj kvalitovo je fajn, takže ja s touto stránkou nemám žiadny problém
@win_gi dobrý deň a co ste kupovala?
@nicky221 mamina akurát minulý týždeň odtiaľ objednávala. Tovar mala asi do 3 dní doma a je spokojná.