🙂 pomozte mi najst dobru manželskú poradňu v nitre alebo v nových zámkoch...dakujem
ludmilka, v nitre na okresnom vybore je manzelska, a zadara.. skus 😉 za to nic nedas, ja som bola, ex som tam nedotiahla, nemal zaujem, tak sme podali o rozvod.. 😒
....Dievčatá ani neviete ako ste mi pomohli...veľmi vám ďakujem...pokúsim sa zachraniť ešte posledný krát vzťah...ešte raz dakujem... 🙂
ludmilka, tie poradne na mestskych uradoch su byvale Centra poradensko - psychologickych sluzieb, predtym pod nazvom Manz. a predmanzelska poradna. Su tam naozaj odbornici so skusenostami. Ja som v jednej tiez robila 🙂
ahoj opravdu je moznost ze poradna by mohla nekomu zachranit rozpadajici se vztah? 😢
No kukma kukam ze sa tu pise o poradnach u nas to vyzera ze sa tiez ideme pokusit posledny krat zachranit si manzelstvo = cez poradnu. tak uvidime.
Komu z vas naozaj pomohla poradna ? zlepsilo sa to ? u nas je to posledna sanca chcem to urcite vyskusat ale ako to povedat partnerovi?
Prosim vas,v NZ nejaka poradna?
Dievcata ako to funguje v takej poradni?Asi ju navstivime aj my.Sme uz na bode mrazu aj ked sa momentalne snazi,len ja uz neverim ze sa to zlepsi a neviem ako dalej tak mu navrhnem aby sme tam zasli.
Zdravim ludia...pomohla vam poradna? tiez prave nejaku hladame... 😒
pozdravujem hladam manzelsku poradnu v Roznave vopred dakujem.
53. Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Rožňava E. Rótha 49 prom. psych. Babela Ivanová Referát poradensko – psychologických služieb Rožňava Šafárikova 112
č.t.: 058/ 788 1748 048 01 Rožňava (č.t.: 058/ 788 05 11 ÚP)
Vedúci OSPO
babela.ivanova@upsvar.sk
sengler.peter@upsvr.gov.sk
@330
Neviete,funguje ešte tá v Nitre?Ďakujem.
Ahojte baby čo ťa poradňa V Nitre? Funguje?neviem sa tam dovolať máte skusenosti?
Zdravim som na pokraji a snazim sa o udrzanie vtahu s portnerkov hladam poradnu v okoli Bytce vie niekto poradit vopred dik
@ludmilka13 Ahoj Ludka chcem sa spytať ako si dopadla pred nelahkym rozhodnutim spred 9 rokov ?
@330 Ako ste dopadli rozvod ??
Pozná niekto manželskú poradňu v Bratislave pripadne smer Šamorín, najlepšie zadarmo? Ďakujem za info
na tomto linku najdes zoznam poradni, su to poradne zamerane na rozne oblasti o.i. aj na partnerske zalezitosti, a sluzby by mali byt poskytovane bezplatne, trosku nizsie v tom zozname najdes aj NR aj NZ.
http://www.i-psychologia.sk/view-412.php