Mozno banalna otazka, ale predsa.Sme spolu 12 rokov, mame dva deti a manzel sa ku mne zacina spravat ako na zaciatku nasho vztahu...je milujuci manzel a otec, pozorny, ohladuplny....proste clovek by povedal, ze SUPER! A ja stale hudiem, preco sa naraz tak zmenil??? 😨 😕 Nieze by mi to vadilo, prave naopak, ale stale mi to neda 😒 ....mate s tym aj vy taketo skusenosti s vasimi polovickami??
Mám také skúsenosti, že mi potom predloží nejaké požiadavky. alebo ma potom postaví pred hotovú vec. Proste nikdy to nie je len tak.
to moze mat vela pozadi a verim, ze ti to vrta hlavou. Mozno sa stretol s niekym, kto ma doma peklo a uvedomil si, ze u vas je to v poriadku a zacal si to vazit a takisto to moze byt aj nieco negativne,.......... ale na to radsej nemysliet. Skus si uzivat tieto momenty, lebo ako prisli, mozu aj odist.
@strapco13 v podstate mas vpravdu.Nastupila som do prace, beriem vsetko co mi prinasa zivot, riesim vsetko spontanne, dajak bolo-dajak bude 😀 , zacinam sa o seba viacej starat....mozno zacina ziarlit 😀 😀
@evabb35 tiez si myslim, ze to nie je vsetko len tak.Inak, pravdu, ale pssst!....rozmyslam, ci nespravil nieco " nekale" a teraz si to chce vsetko takym to sposom vyriesit 🤐 😉
Mam kamošku,ktoru jej manžel dlho podvadzal.Ona o tom nevedela..Ich vztah upadal.ked už bolo fakt zle-v podstate sa len hadali a sklonovali rozvod,tak sa jej mm spamatal ,rozišiel sa s frajerkou a odvtedy maju super vztah.Je k nej mily,pozorny atd.Ja dodones neviem ,či sa jej otvorene priznal,alebo to zahral do autu.On je kamoš mojho mm a jemu sa s tou frajerkou zdoveril,mne sa zas moj mm prekecol-nechtiac.tak som sa to dozvedela ja.Musela som slubit mm,že jej to nepoviem,pretože by mm stratil kamoša.No bola som v tažkej situacii,ale vyriešilo sa to,tak ako som pisala.On sa s nou rozišiel a odvtedy je hrozne mily.Trva to už vyše roka.Su stastni a ja jaj to určite nepoviem.Ak je nahodou aj v tvojom pripade toto v pozadi,čo samozrejme nemusi,tak asi nepatraj a radšej si to vychtnavaj.vsetci robime chyby a ak aj nahodou ten tvoj tiež daku spravil,tak to už asi olutoval a začal si vas viac važit.Ale takisto to može byt uplne nevinne a proste len dozrel.Ver radšej tomu a nepatraj.Este ma napadlo,či nema zdravotny problem o ktorom ti nepovedal.Aj vtedy sa chlap može zmenit-začne si všetko važit.
Veď aj mňa napadlo, či si niečo nekalé nežehli, lebo to trvá dlhšie, nie? Keby chcel predložiť nejakú požiadavku, tak by to tak dlho asi nevydržal. Ale vieš čo, Ja by som si to užívala. Vždy si to tak užívam, ale keď už vidí, že som dobre naladená, tak potom zistím že to nebolo len tak. A je všetko zase po starom. Nepátraj, užívaj si to. Však, tak či tak, roz sa to dozvieš.
junovka, já věřím tomu, že se lidi postupem času mění.. Je to hodně zkušenostmi, přehodnocením některých svých názorů a možná i jakýmsi nadhledem, který se v určitém věku může objevit 🙂
3 týždne - to je dllllho. U nás max tak 3 dni. Alebo je to tak sériovo - jeden deň a vyskúša ako som naladená, keď ešte by mu to neprešlo, tak počká tak 2 dni a to už väčšinou je presvedčený, že ma nahovorí na všetko. Lenže mu to neprejde, on sa zduje, potom zistí, že takto si nič nepomôže a zase skúša....Možno ten Tvoj prišiel na inú taktiku. ....Čo ja viem, teraz sa kupujú tie zájazdy, či nerezervoval nejakú Antarktídu keď až 3 týždne, pred sviatkami hm....
@dont_speak ach keby sa ten môj zmenil k lepšiemu....jej aká krásna predstava....Lenže ja som už tak stará, že viem, že ľudia sa jednoducho nemenia. Vo vnútri zostanú stále rovnakí. Možno navonok sa naučia prezentovať inak, lebo zistia, že je to potrebné k prežitiu, ale vo vnútri sa nezmenia. Ak je raz niekto vychovaný a vyrastie z neho ješitný sebec, tak bude tým sebcom ješitným až do smrti. Možno v určitých životných obdobiach bude menej sebeckejší ale sebcom byť neprestane.
mozno je za tym milenka... zle svedomie... ale mozno to, co pise strapco 😉
a nelezie na neho vianočná nálada + tvoj nástup do práce?
Opravdu to muze souviset s tvym nastupem do prace, urcite jsi ted upravenejsi a sebevedomejsi nez predtim, mala uz neda tolik prace jako miminko a je s ni cim dal vetsi sranda a taky z manzela spadl stres z toho, ze rodinu zabezpecuje pouze on.
Samozrejme to muze byt i jak pisou holky, ale radila bych ti, neres, nepatrej a uzivej si to 😀 😎 😉
@junovka vidis, ked je chlap dobry, je to hned podozrive, ze???? 😀
ale vazne: pri vsetkej radosti, ktoru asi prezivas, bud obozretna. moj muz mi kedysi prezradil, ze keby ma podviedol, bol by ku mne velmi dobry, chcel by to odcinit....
ale tak ti poviem, chcela by si o pripadnej nevere vediet? ja teda nie! radsej zostat v sladkej nevedomosti, hlavne keby sa jednalo o jednorazove posmyknutie.
takze moja rada: hlavne to neres, hlavne po tom nepatrej! 😅
ešte stále je taký dobrý ? 🙂
@junovka ze by dospel? 😀 😀 😀
a nezmenila si sa ty nahodou?..v zmysle, ze si sa zacala o seba viac starat..predsa len deti odrastli, vratila si sa mozno do roboty?....uz nie si pr neho len zienka domaca..ale znovu to atraktivne, sebavedome dievca, do ktoreho sa zamiloval plus si matkou jeho deti
neries..uzivaj si to 😉