Ludia, ja uz som zufala😩Mi povedzte ako preboha pisete na mobile? Ja jednym prstom a hlavne zdlhavo🙈 Ako to ti mladi pisu dvoma palcami?🙈 Vsak ja sa velakrat netrafim ani ukazovackom🙈😂
Ja som stará vydra, píšem jedným. Dcéra sa mi smeje.
Dvoma
Naučíš sa. Aj môj starký 90r pise dvomi palcami. Naučil sa 😁
@lucia13022023 coo,to vazne?😂 Kolko mu to trvalo??
Nechápem veď normálne klikaj čo to dá ako hlavné a inak píš co chceš.
Kolko mas rokov? To mas teraz prvy telefon ci co?
Ja si neviem predstavit ako inak sa da pisat nez dvoma palcami, ved do jednej ruky sa mi telefon ani nezmesti 🤷♀️
@ivanah87 preco by si mala byt zufala? Ja datlujem stale jednym ukazovakom, sice pomalsie, zato mam v texte o dost menej chyb ako "rychli pistolnici" 🥴.
Existuje aj taká funkcia, že rýchlo ťahas po písmenkách a napíše ti to slovo
@madeincssr Ved ale v dnesnej rychlej dobe treba byt efektivny😉
Ja ked som presla z Blackberry na iphone, tak som nadavala ako pohan pri vsetkom.
Ale naucila som sa.
Skusaj. Spociatku budes robit vela chyb, netriafat sa na tlacitka, opravovat po sebe. Postupne budes coraz presnejsia a rychlejsia.
@vanilkovazmrzka 37🙈
Vsak v jednej telefon a druhou datlim😂 ..odjakziva len takto
Ja mám 15 a píšem jedným prstom🤣 takže klídek
@moonlight1210 Trpezlivost a vytrvalost nikdy neboli mojou silnou strankou,ale ako novoroc.predsavzatie dobre,lebo uz ma to fakt sere
@ivanah87 netuším, on ma normalne iphone a pozerá videa na tiktoku 🤣 sikulo je proste.
Vacsinou pisem dvomi palcami. Horsie je to s triafanim sa do pismen. Ja mam neustale preklepy a musim opravovat vsetko.
Normálne chyť mobil do dvoch rúk a oboma palcami ťukaj na klávesnicu. Čo je na tom ťažké?
Ja keď píšem po slovensky, trvá mi to dlhšie pre tie somárske dĺžne a mäkčene. Po anglicky píšem rýchlo.
Btw, ako dlho ti trvalo napísať túto tému? 😂
@ivanah87 mam 43 a tiez sa mi tazko pise dvoma palcami.
@lucia13022023 moderný deduško 😊
@rozculena joooj, toto uz bolo moderne "delo", az na ten 1-riadkovy displej teda. Kralmi SMSiek ale vtedy boli NOKIA.
Asi to chce iba prax 🙂