Ahojte, do online obchodu MANGO, je už možné vrátiť tovar aj zadarmo kurierom? minule som ešte posielala poštou a teda malo to nestalo
https://shop.mango.com/sk/help/returns/returnHo...
Moze ti to prist prevziat kurier alebo to vies poslat na poste (obe varianty zadarmo, vratkovy label ti poslali v baliku). Cez ich stranku vies dat request na kuriera
@dianadd dakujem. Takze konecne to zmenili. Super 🙃
Vracal teraz niekto v Mango.sk online tovar naspäť cez odberné miesto SPS?Vrátila som naspäť podla pokynov a už 12 dní a žiadne potvrdenie o vrátení,ani peniaze....Som sklamaná z tohto online obchodu.
Baby poradte prosim , chcem vratit objednavku z Mango outlet, nemate skusenosti?
@tanija133 Mango outlet sa posiela do Španielska tuším. Takze pozri cenník posty. Ja som platila okolo 12€ 🙄
Ano, asi, take su pokyny… no fasa…a cez co si to posielala, cez postu, alebo nejakeho prepravcu? Peniaze ti normalne vratili?
@tanija133 áno normálne poštou. Peniaze vratili 🙂
Tak super, dakujem😘
Aj tak patalie, uz odtial nic neobjednam… nic nesadlo…😉
@tanija133 škoda že sa nedá do predajne aspoň vrátiť ☹️
Som si to nenastudovala tie podmienky vratenie, nuz moja chyba…
Tak dnes som poslala,postovne cez postu 27 e, balik 3 kg, a cez dpd 21 e… tak som poslala cez dpd, moje nervy, to bol teda nakup , velice vyhodny🙉
@tanija133 pane boze 😱😱😱 ja mám tiež doma balík, za 45€, takze to sa mi ani vracať neoplatí 😂
Zalezi aj ako je tazky… ja som mala balik z 125 e a boli tam 1 kabat a 2 bundy…3 kg… lahsie veci budu snad lacnejsie…. Ale za 45 to sa ti asi neoplati….mango outlet fakt nikdy viac…
Pozri sa do sekcie reklamacie.