Mámm veriť veštici?

5. jún 2024

co si myslite? su to vsetko len sarlatani?
ide o to ze som bola zo srandy pri vestici a povedala mi ze v mojich kartach nevidi manzelstvo ani ziadny dlhotrvajuci vztah. uprimne neviem co si mam mysliet. zaskocilo ma to. ale nebola by som prekvapena keby to tak bolo. poznam sa a viem ako vyzeram. aj preto som vzdy citila ze zostanem sama.

gribka1
5. jún 2024

Dám príklad, keby mal o teba nejaký muž záujem, hocijaký, aj keby sa ti nepáčil a natruc by si si s ním začala a vzala by si si ho, to by už bolo napriek osudu. Len tvojím rozhodnutím. Tak mala by pravdu, či nie?

maja22
5. jún 2024

Urobila si chybu. Ci to bolo zo srandy alebo nie, urobila si nieco, co ta vnutorne zasiahlo. Teraz nad tym premyslas, nie je ti to prijemne, co si sa dozvedela, nechala si si uplne zbytocne ovplyvnit svoj zivot. Je to dan za hriech, lebo pytat sa nieco k vlastnej buducnosti vestic a carodejnic je tazkym hriechom - nielen voci Bohu, ale i voci sebe. Nasledky uz teraz zakusujes. Vestice spolupracuju so zlymi duchmi. Kedze zly duch je pri kazdom nasom hriechu, vela vie o nasom zivote. Preto sa niektorym ludom navstevujucim vestice stava, ze im tieto povedia veci z minulosti, ktore nemaju odkial vediet. Na druhej strane, ak si takto ziskaju cloveka, dostanu ho pod svoj vplyv a clovek podvedome kona tak, ako mu vestica vyvestila. Plus tu stale funguje ten zly duch, ktory cloveku zneprijemnuje zivot. Naozaj to nebol dobry napad. Olutuj to pred Bohom a uz to neries, co ti vestica povedala.

taynee
5. jún 2024

Mne vsetky vestice povedali ohladne mojho osobneho zivota veci, ktore sa nesplnili. A vsetky do jedneho si isli svoje. Osobny zivot im teda nevysiel. Cize neber to do uvahy, ja mam kamosky, co naozaj vyzerali povedzme "komplikovane" a maju teraz rodiny, deti. A my ostatne sme dlho preberali.

walentina7
5. jún 2024

@gribka1 ak by si ho mala vziať, tak by to v osude bolo zapísané a veštica by to videla. Ak tam svadbu nevidi tak aj keby sa chcela natruc nasilu vydat za hocikoho, tak by to nevyšlo. Bud by on nechcel, bud by on zomrel, bud by to niekto prekazil, bud by si ochorela aby si sa vydat uz nechcela... atd.
Keď sa nemas vydat,tak sa nevydas, aj keby si sa na hlavu postavila.

janinah
5. jún 2024

Raz zo srandy mi brať doniesol vestbu od dakej veštkyňa čo ho zastavila na chodníku.jeden papierik pre neho.druhy pre sestru...tam veci.ktore v daný moment sa mi zdalo ako blud...že stretnem vážnu známosť.ze podniknem zaujímavú dlhú cestu...do konca roka sa mi všetko splnilo...nahoda.
Len taká životná skúsenosť.vestkyne neuznávam....

gribka1
5. jún 2024

@walentina7 Potom ak je daný osud a nedokážeme s ním nič urobiť, akoby nedával význam a slobodná vôľa je nám naprd.

katkatet
5. jún 2024

Okrem toho že to je hriech, je to blud. Keby som im verila už mám dve deti pred 12 rokmi 🤣 ak sa chces vydať modli sa za budúceho manžela a Boh ti ho pošle ako mne ♥️

bloger
5. jún 2024

Nie neoplatí sa im veriť.

vkatush
5. jún 2024

K tomu čo ti povedala.
Svokor keď bol mladý, tiež šiel k jednej zo srandy.
Povedala mu, že umrie veľmi mladý, ešte pred 30tkou a bezdetný.

Čochvíľa bude mať 70 a má 2 synov.

thirstymonk
5. jún 2024

Počuvaj, keď nemaš kde pichnuť 30€, že ich musí pichať veštici, tak ti dam moj iban. SK95 0900 0000 0050 6648 3669
Ja za to deťom kúpim nejakú hračku. Urobíš lepšie :D

walentina7
5. jún 2024

@gribka1 my ani slobodnú vôľu nemáme. Vyberieš si pred zrodom osud aj s prekážkami a potom ides si odžiť to. Teda ,,zahrat hru" na Zem aby si zistila, či to co si si dopredu predsavzala aj zvládneš.

gribka1
5. jún 2024

@walentina7 A keď sa dnes niekto rozhodne, že už v živote nevýjde z domu von a už bude len hrať playstation do konca života, zvolil si to takto? Ja chápem, že môže byť určitá cesta, ale aj tak si myslím, že to nemusí byť striktné.

ahhola
5. jún 2024

Co ta stala ta "vestba" 🥸

svetlonos
5. jún 2024

@walentina7
uplne celkom tak to nie je 😉 Ty na zemi tie pravidlá môžeš aj zmeniť a rozhodnúť sa inak. Nastavila si si celibát? Možno ale stretla si super muza, takže si hru "nezvladla" 😆 Nie je to 100% dane, mas casto možnosť voľby a zmeny.

ekira1
6. jún 2024

Tak takto, nie je veštica ako veštica. Ja som sa tomu istý čas venovala, len tak ako hobby. Čítala som z tarotových kariet, oni pekne ukazujú príbeh, ale dosť všeobecne, takže na prvý pohľad to nedáva zmysel, až sa začnú tie veci diať, potom to začne dávať zmysel. A to, čo ti povedala, bolo preto, že tam momentálne smeruje tvoj život. Tvoje nastavenie, správanie tomu smeruje. Ale to neznamená, že nemôžeš zmeniť svoj osud. Zmeň svoje smerovanie a ukáže sa ti nová cesta. Zapracuj na svojom vnímaní seba, viac sebavedomia, ešte sa o teba pobijú 😉

ahhola
6. jún 2024

Inak mam pribuznu, ktora nechcela syna pustat na skolske vylety... ("stare busy a stari soferi")... Pre chalana to bolo krute, kebo bol mimo partiu, ale vzdy sa dal niecim uplatit. Raz bus z tej skoly zhavaroval, obrovska tragedia....a on doma. To je pre mna vestkyna... Az nam vsetkym doslo z toho zle... 🥀