Ahojte. Maminy, ktoré ste samé s malým bábom, není vám niekedy smutno ? Mám niekedy také úzkosti, že som sama. Nemám nikoho, ani rodinu, už nežijú rodičia. Otec malej s nami není v kontakte. Vymenil nás za mladšiu a bez záväzkov. Stále som sama doma s malou. Ani von nemôžem, nemá kto byť pri malej. Som úplne sama a je mi smutno.
Uf musi to byt velmi narocne pre teba ale na druhej strane bud rada - tvoj priatel asi nebol dobry chlap do zivota a keby to prislo neskor tak by ti ti bolo este viac luto cize smetie sa vynieslo samo. A ty ked preklenies obdobie kedy je babo malicke a neda sa s nim nikam chodit budes sebestacna, silna zena co uz vie akeho chlapa chce a akeho nechce a urcite sa na teba usmeje stastie aj v tejto oblasti. Zatial mozno skus najst aspon dobru kamosku co ma tiez babo.
☹️ A nemáš ani kamošky? Žiadnych súrodencov? Sesternicu? Tetu?
Ahoj, kľudne sa mi ozvi. Mám podobnú situáciu. Budem veľmi rada ak sa ozves
Fuu, klobúk dole, obdivujem ťa. Ja som mala muža 2 týždne v nemocnici a teda je to záhul byť nonstop úplne sama na dieťa. Neviem ako máš staré, ja iba ročné. A teda každý deň som sa pýtala ako toto môžu zvládať slobodné mamičky.
@nin12345 Mám kamošky. Ale majú svojich mužov. 3 čo nemajú, ale bývajú s rodičmi a majú rodinu a tu ja nemám.
@h2 otec bol z DD a moja mama tiež. Takže rodinu nepoznám
Si silna žena, je v tvojej moci si zariadit život ako chces☺️ drzim palce.
Asi to bude drsne, ale vydrzat, vzchopit sa, zvladnut to a verit, ze bude lepsie. Lebo bude ak tomu budes verit. Vsetko prejde. Tes sa z toho, ze s dietatkom mozes byt, mate kde byvat a tak.