Maminy, ktoré ste samé s bábom, nie je vám smutno?

15. dec 2023

Ahojte. Maminy, ktoré ste samé s malým bábom, není vám niekedy smutno ? Mám niekedy také úzkosti, že som sama. Nemám nikoho, ani rodinu, už nežijú rodičia. Otec malej s nami není v kontakte. Vymenil nás za mladšiu a bez záväzkov. Stále som sama doma s malou. Ani von nemôžem, nemá kto byť pri malej. Som úplne sama a je mi smutno.

flavia1
15. dec 2023

Asi to bude drsne, ale vydrzat, vzchopit sa, zvladnut to a verit, ze bude lepsie. Lebo bude ak tomu budes verit. Vsetko prejde. Tes sa z toho, ze s dietatkom mozes byt, mate kde byvat a tak.

nin12345
15. dec 2023

Uf musi to byt velmi narocne pre teba ale na druhej strane bud rada - tvoj priatel asi nebol dobry chlap do zivota a keby to prislo neskor tak by ti ti bolo este viac luto cize smetie sa vynieslo samo. A ty ked preklenies obdobie kedy je babo malicke a neda sa s nim nikam chodit budes sebestacna, silna zena co uz vie akeho chlapa chce a akeho nechce a urcite sa na teba usmeje stastie aj v tejto oblasti. Zatial mozno skus najst aspon dobru kamosku co ma tiez babo.

h2
15. dec 2023

☹️ A nemáš ani kamošky? Žiadnych súrodencov? Sesternicu? Tetu?

michaela567y
15. dec 2023

Ahoj, kľudne sa mi ozvi. Mám podobnú situáciu. Budem veľmi rada ak sa ozves

svokrinjazykmonika
15. dec 2023

Fuu, klobúk dole, obdivujem ťa. Ja som mala muža 2 týždne v nemocnici a teda je to záhul byť nonstop úplne sama na dieťa. Neviem ako máš staré, ja iba ročné. A teda každý deň som sa pýtala ako toto môžu zvládať slobodné mamičky.

autor
15. dec 2023

@nin12345 Mám kamošky. Ale majú svojich mužov. 3 čo nemajú, ale bývajú s rodičmi a majú rodinu a tu ja nemám.

autor
15. dec 2023

@h2 otec bol z DD a moja mama tiež. Takže rodinu nepoznám

flavia1
16. dec 2023

Si silna žena, je v tvojej moci si zariadit život ako chces☺️ drzim palce.