ahojte, snad sa najdu mamicky z kremnice 😵
melory sak jedna si ty 😉
ved to a sama? snad sa najdu...ved internet uz tam dorazil. 🙂
Ahoj melory 🙂 ,ja nie som z kremnice,ale byvala som v Ziari nad Hronom.Z kremnice som mala spoluziacku,par kamaratov a staru lasku 😀 😀 😀
ahoj tak aspon tak....byvalu lasku??? to ma fakt zaujima.
😀 😀 😀 Len ci ho poznas.Vola sa Vojto Ciganek.Poznas?Som zvedava na info 😀 😀 😀
nepoznam...nic mi to meno nehovori
za ziarom ti asi smutno nieje, co?
Ani nie 😀 😀 😀 Neviem preco.Mamina mi chyba,ale ked sme spolu dlhsie tak sa hadame,sme rovnake povahy.A Martinu Segecovu poznas?Ona sa hned po skole vydala,aj rozviedla...tak neviem,ako sa vola teraz,ale za slobodna bola Segecova.
segecova mi je velmi zname meno, ale osobne asi nie.
takze v kremnici este stale nevedia co je net?
Ahoj melory. Akurát som tu objavila našu Kremnicu a rada sa pripojím k tebe
vierab ahoooj. tak snehu je dost... 🙂
jééé v Kremnici je už sneh?
ano aj sa chystame s detmi cez vikend poriadne vyjasit, vysankovat a vygulovat.
ja sa tam už asi do vianoc nedostanem ☹ , inak je to tam nádherné ked to tam je zasnežené 😵 , hlavne cesta na Skalku ked už stromy pomaly ležia na ceste pod tou kopou snehu 🙂
oproti zapadnemu slovensku je to rozpravka
cez vikend sme tak poriadne vysankovali a vyjasili na snehu, ze, ze, ze.....je maly doma s teplotou 😒
k.a.t.k.a. robila som na skalke na vysielaci a bola to moja kzdodenna cesta do prace, ako hovoris, nadhera, v kazdom obdoby.
nik nechodi na skalku alebo krahule?
mel,ty si sa sem zatulala? 😕 🙂
v kremnici treba dat tabulu MK,ak maju net,nevedia o tejto stranke. 😅
ja som mala z kremnice par spoluziakov,-andy balaz,blanka stancikova,nora neuschlova/uz neviem ci som dobre napisala priezvisko/
ty si odtial kocka? 🙂 😎
ja som roasha prosim perkne kremnicanka
noriku poznam, jej brat robo siel za knaza 🙂
aj blanku stancikovu
a balazov je u nas veeeela
pokusim sa urobit propagandu 🙂 uz som si dala zistit tel. cislo, ktora by sa do toho mozno aj obula.... 😵
cez vikend bola biela stopa SNP ....moj brat sutazil a skoncil na peknom mieste.
babulky kde ste, chodim do mesta kazdy den a mesto je plne kocikov 😅 😕 🤐 😵 😵 😵
kuk aj ja som ex kremnicanka 😉
pheva ved aj ja....to by som sa cudovala, ze zo zaspatej kca by sem niekto dosiel....
ahoj,ja som z casti kremnicanka,mamina z tade pochadza 🙂 ,este tam obcas chodime,hlavne v lete na kupko 😵
juj kupko katarinka je fajn, moja mama tam ako dochodkyna brigadovala, tak som tam bola varena pecena.
my o kupku a v kremnici je sneh.... 😵
takze nic? ale snad aspon jedna by sa nasla...