Mamičky študujúce učiteľstvo v Nitre

lullu86
26. jan 2015

Potrebovala by som poradiť od všetkých,ktorí studovali ci studuju na filozof. fakulte UKF v Nitre. Chcem si podať prihlasku na ucitelstvo slovenský jazyk a história...Zaujima ma všetko co sa sa...😊 Ale najviac asi ci je to zvladnutelne a ci je tam cudzí jazyk povinný...Za všetky postrehy ďakujem...Podotykam,ze by sa jednako o externé studium. 😊

janickacrazy
27. jan 2015

@lullu86 To by aj mna zaujímalo, s tým rozdielom, že ja by som chcela íst na pedagogickú fakultu, učiteľstvo anglického jazyka a literatúry, tiež externe. Ak by sa našla nejaká mamička, ktorá tam študuje, budem rada, ak sa ozve.

elisadavinci
30. jan 2015

@ lullu86 ahoj, zisťovala si si, či sa da tato kombinacia študovať v Nitre? keď som si ja davala prihlašku (sice je to pekných par rokov dozadu) tato kombinacia nebola možna, lebo ja SJL aj HIS boli hlavne predmety a k nim sa dala dať kombinacia iny predmet - aj to bol uzky vyber - dalo sa len k tomu jazyk, etika, nabožko alebo občianska.

jazyk v tom čase nebol v ramci študia (ak teda nepočitam latinčinu, ktora je pre historikov povinna).

ak si silno motivovana, da sa zvladnuť všetko.

dominka11
17. okt 2015

@janickacrazy ahoj, aj si si podala prihlasku? Vidim, ze si teraz tehotna...ja som zacala tento rok na PF UKF ucitelstvo aj externe

kibukajka29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz