Tak pokračujeme......
ajoj iwusik mozem sa pridat? mam nad 20- 😀
liluuuu ty vždy 🤐 🤐
tak vitajte 😀
tak sampanske cmurkate?
emily jasné 😀
lili si to stihla ešte pred večierkou???? 😀
hviezdicky zalte lucim sa s vami,prajem krasnu VELKU NOCKU-hlavne zenam nech dobre je a nech si vsetci pridu na svoje 😀 cmuk cmuk
a ani sa nerozlucila? jej sa zije jak v pionierskom tabore 22.OO a hajde ho hajan 😀
zlate-tam malo byt 😀 iwus no tesnotka to bola 😀 pa az v po alebo v ut ☹
pa ap aj tebe ve,m veselu velku noc 😉
papa lilušik budeš mi chýbať 😢 😀 a krásne sviatky celej rodinke 🤐
😵 tak už je to tu
lilu aj tebe krásne sviatky 🙂 telinka boli teraz choré s peťkou, ale do decembroviek chodí 🙂
adulka ahooooj 🤐
iwuska tak už napečenééé 😉
som len na skok dobehla..lebo zas ma ťahá do spálne...spať 😀
no a už malý plače...asi bude zas veselá noc ☹
ty si šikulka mňa to ešte len čaká, ale teším sa na to viac ako na toto upratovanie 😀 Samko už 😔 ?a aké košíčky si to robila?
tak babenky na dnes sa lucim este kuknem film a haji pa pa zajtra 😉
dobrú nocku emily 😔
adulik dúfam že bude hajkať 😔
...a ja som nestihla sampanske a ohnostroj.... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
A vy tu uz nie ste.......tak vam aj tak prajem veselu velku noc a hlavne slnecnu!!!! 😵 😵 😵 😵
stretneme sa opat v utorok......ale ja budem na vas nakukat cez mobilcek... 😀 😀 😀 😀 ...tak ziadne ohovaranie.... 😠 😠
dobre ranecko, my mame novu temicku??? 😵 😵 😵
vcera sa mi sem nechcelo, a pozeram , ze som veeela premeskala 😒
to ste vsetky poodchadzali na sviatky prec? ☹
a ja som mala vcera narodky, a chcela som to s vami oslavit 😉
dobre ranko renka dodatocne vsetko najlepsie j narodkam vela radosti z detii a nech sa ti splnia a tie najtajnejsie sny 😉
dakujeeeem 🙂
ahojte, tak na to že malý večer plakal, tak v noci spal celkom obstojne 🙂
renka všetko najlepšieeeee 😵 😵 😵
iwuska, to sú také košíčky..do formi tlačíš cesto ..také orochovo kakaové a potom naplnam salkom, ktoré 2 h. varím sa to mieša s maslom..hore čokoláda lentilka..moji to majú veľmi radi a ja som to nerobila už 2r 😝 a si ma naten metrový teda navnadila 😀
emily, tie nové foto to ste plesali?
to je svadba 🤐 😵
emily, kedy si sa vydavala? 🙂
hej svadba mame vyrocie koncom mesiaca trojrocne 😀 tie fotky su tam uz davno.mate vela roboty ked prezerate albumceky 😀 😀
ja som hore od pol siedmej, tak co budem robit? je sviatok, a este k tomu prisny post, dnes sa nesmie ani robit v zahrade, nesmie sa hybat so zemou...
ja ked som bola asi 17 rocna tak som čistila pred domom u nas sa to povie šanec po slovensky asi to je priekopa 😀 a este som si pustila vezu na pol dediny 😀 tak prisla mamina a zdrbala ma iba pre hudbu nie pre pracuu 😉
sikulka 😉 uz som tuu