Mamičky na ihriskách

28. feb 2024

Nedávno som bola na Ihrisku s deťmi- skoro 3r. Po dlhom čase som im vzala aj hračky do piesku, vedia sa s nimi pekne vyhrať. Oni sedeli v piesku, ja som sedela na tej drevenej časti pieskoviska pri nich. Vzala som si aj knihu a čítala som si. Raz som tak zdvihla hlavu a pozrela ich smerom a jedna sa divala na mna, hovorila niečo druhej a ta sa na mňa tiež kukla. Bolo mi to fakt nepríjemné. Čo si o tom myslieť?

oli18
28. feb 2024

Nic. Nezatazuj sa nepodstatnymi vecami.

vikisisi
28. feb 2024

Možno ani o tebe nehovorili, len náhodou tím smerom pozerali, ozaj nerieš, nezistíš to a zbytočne ťa to bude trápiť

tana85
28. feb 2024

nic, aj ieby hovorili tak ich vec, netrap sa

cyberk
28. feb 2024

Ze ta ohovarali lebo citas knihu, ked mas davat pozor na deti. Jk

egonsk
28. feb 2024

no klasicky ta asi hodnotili a mozno i ohovarali. Keby to boli chlapi, zmurkli by na teba a mozno po usmeve aj zacali nejaky rozhovor, ale kedze to boli zeny, tak mali len dalsi podnet na nejaky zmysluplny rozhovor. Takze nemusis riesit, to je proste zivot.

jana_eyre_2
28. feb 2024

Že ženy rady ohovárajú a robia to často viditeľne, lebo majú pocit že sú niečo viac.. nabudúce sa na ne usmej a opytaj sa či im môžeš nejako pomôcť 🤪.. mnohé majú pocit že keď sa niekomu dieťa pekne hra matka je povinná okolo neho aj tak skákať..

vahcaac
28. feb 2024

Možno povedala - pekný účes, pekne rifle, tričko, šaty-bla bla. Ber to ako kompliment a nerieš čo hovorili 😂

mabenn
28. feb 2024

pridam zbytocny prispevok k uz ajtak zbytocnej, s prepacenim, teme: za svoju matersku "dovolenku" som si zazila retardovaneho cigana co ma obhanal palicou, psychicky naruseneho typka s dogou, co trusi poznamky na okoloiducich, pustene bojove plemena psov a premotivaneho psickara, ktory po upozorneni, nech jeho pes nenapada moje dieta, na mna vrieskal, ze dieta ma byt "len na ihrisku", cize asi ani po chodniku nema chodit, stare babky a tetky, ktore sa bezdovodne prihovarali, tinedzera oplzlo nadavajuceho na ihrisku, atd atd...keby ze mam zakladat na kazdu situaciu temu, asi zahltim MK...takze: mas si mysliet: nic. Mozno sa vobec nebavili o tebe, mozno sa bavili, ake mas pekne vlasy, mozno spoznali knihu, mozno....hocico

syslik81
28. feb 2024

co si o tom mysliet ? asi tolko co si mysliet o tomto prispevku...

mimicka2013
28. feb 2024

Mozno sa cudovali ze vo februari sedis na zemi a nechas sediet aj male deti...? 😀🤷‍♀️

fantaghiro21
28. feb 2024

Su ludia,ktori ked sedia na lavicke s niekym a vedu rozhovor,nemaju pri rozpravani 100%ny ocny kontakt.V podstate sa im lepsie tvoria slova,myslienky,vety,ked popri tom ako rozpravaju,sleduju lietajuce vtaciky,male deti,zeny co citaju knihy,strikuju,hraju sa s kavou v ruke.
Netreba si v kazdej chvili a v kazdom momente nieco domyslat....
A keby aj kritizovali.Je tolko ludi na zemi,ktori ta ohovaraju ,a ani o tom nevies.Co s tym?nic.
Nikto ,kto ohovara ci kritizuje neplati tvoje ucty,nevychovava tvoje deti,ani ich neoblieka....
Proste je to ich otrocina .nie tvoja.

monicatko20
28. feb 2024

Nechápem prečo si sa nespytala normálne či niečo potrebuje 🙄

nikaeli
28. feb 2024

asi sa čudovali ako ja, že teraz vo februári ste boli na (mokrom) piesku a deti sedeli na zemi 🤷🏻‍♀️
a vidím, že @mimicka2013 má rovnaký postreh 🙃

eliska13
28. feb 2024

@nikaeli ja som deťom nosila pod zadok taký kruh z IKea

stanzi
28. feb 2024

Ved nemuseli si hned mysliet nieco zle, mozno si len vraveli, ze dnes je uz pomaly vzacnost vidiet niekoho s knihou, kazdy cumi len do telefonu 🙂
@nikaeli Som z Ba a teda tieto dni je tu dost teplo a aj piesok je suchy 🤷‍♀️ Kopec deti bolo dnes na pieskovisku, nevidim na tom nic cudne

nekonecna_katastrofa
28. feb 2024

Jedna povedala druhej: "Pozri, ako sa tej mamičke pekne hrajú deti a ona môže čítať." Druhá pozrela tým smerom: "Fakt, to by som aj ja chcela." Prečo hneď za všetkým vidieť to negatívne?

babulkomale
28. feb 2024

@mabenn to kde zijes, v Bronxe?

mikadooo
28. feb 2024

Najlepšie nič 🤷. Pozrieť znovu do knihy a čítať ďalej.

monillia
28. feb 2024

Môže ti byť srdečne jedno čo si hovorili a či to bolo o tebe,čím skôr sa to naučíš, tým budeš mať kúsok ľahší život.

mabenn
28. feb 2024

@babulkomale v Kosiciach

dominikamacakova
28. feb 2024

Ak si čítala 50 odtieňov sivej, tak sa ani nečudujem 😀

autor
28. feb 2024

@mimicka2013 kde je napísané, že sedím na zemi a že deti sedia na zemi?

autor
28. feb 2024

@mimicka2013 písala som, že ja som sedela na dreve pri piesku a deti v piesku, samozrejme že nie na mokrom piesku, ale na podsedáku. Mimochodom dnes bolo u nas 18 stupňov a slnko.

nikaeli
28. feb 2024

@stanzi @eliska13 u nás je všade blato, do piesku by som deti nepustila 🤷🏻‍♀️
@nekonecna_katastrofa pekný pohľad 👍🏻

Mňa osobne pohľady iných vôbec netrápia, vôbec by som sa nad nimi nepozastavila. Možno ich už nikdy viac neuvidíš, tak načo sa trápiť? aj keby si mysleli neviem čo, neurobíš s tým nič 🙃

duppka13
28. feb 2024

Ked som mala asi 2 tyzdne pred porodom bola som v nakupnom centre na wc. Taka starsia pani si ma premeriavala ocami, bolo mi to neprijemne, lebo ja som sa citila ako slon, hormony ma plieskali, pribrala som 30kg, nemala som si uz pomaly co obliect ani obut na opuchnute nohy, cela som bola z toho nervozna tak som na nu vybehla co cumi ci este nevidela tehotnu zenu. Ona sa uplne zahanbila ze prepacte pripadali ste mi velmi pekna s tym bruskom 🤦‍♀️ tak som sa citila potom trapne ja a uz si odvtedy nedomyslam co maju druhy v hlave za pochody.

vierka0508
28. feb 2024

Tiez sme raz takto s kamoskou ocumovali jedného chlapca na ihrisku s knihou v ruke. Mozno by si tiez niekto pomyslel ze ho ohovarame, alebo dokonca ze sme nejake uchylacky (mal asi 17, bol tam s mladsim bratom)a my sme len nechapali, ze existuje este chlapec v jeho veku co cita knihu namiesto toho aby cumel do mobilu 😀

deedol
28. feb 2024

tiez to tipujem na zaujem o knihu (teda keby som to bola ja, tak by ma zaujalo, co citas). profesionalna deformacia 🙂

tiezjedna
28. feb 2024

fakt si všímaš, kam hľadia iní??????

jankalukasova
28. feb 2024

Súdim, že tá kniha za veľa nestála. Keď si si toto stihla všimnúť...

deedol
28. feb 2024

@egonsk ty asi fakt neznasas zeny, ked toto napises. si myslis, ze sme vsetky totalne tupane, ktore len rozoberaju a ohovaraju druhe zeny? smutne.

mamamasama
28. feb 2024

Fakt toto ludia riesia? 😅